Може мені хтось порадить до якої мережі звернуться для підключення ? Мешкаю в Богом забутому місці,Телефон Укртелеком всановлює від 1983 року і ніяк це не виходить у нього. Знайомих з підключеним нетом там не маю. (є аж через 2 квартали) є проавда там одна мережа але ціни там просто космічні. Забув написати мешкаю я на вул. Балабана колишня Сергія Лазо. Це недалеко від готелю Львів.
там з телефонними лініями завше був напряг. а до комп.клубу на Котельній - не пробували приєднатися? а фарлеп перепитати?
скажіть будь ласка шо можна підєднати на вул.Кониського(АДСЛ не дуже підходить) можливо там є якась мережа?
Порадьте, до якої мережі (чи провайдера) можна мені підключитися. Живу на Левандівці, конкретніше: вул.Роксоляни, 51 Місяць, чи два тому, на наш будинок кинули кабель. Робочі казали, що то "інтернет" Але до сих пір не можу визначити, яка мережа і як підключитися. Як хто знає, підкажіть.
На Роксоляни ваш провайдер? Лініаком Львівланич тут працює паскудно. В будинку 33 точно. А 51-й іде після нього по кабелю. Гірка правда...
ні - але що ви мали на увазі - відомо після пивопойки з вами а такий-от "жирний мазок" в сторону усіх "домушників" - у вас напрочуд гарно вийшов а на ОГО, до речі - теж нарікання є == але направду, приємно спостерігати, як ви на тих самих засадах "кармоміняєтеся" шкода тільки, що без задіяння "груп підтримки"
Спробуйте по 1-2 букви читати, уважно: Уважність ніде і нікому не шкодила. Що дієцця у решти "кабельників" - поняття не маю і не претендую на оцінювання.
а мою мережу об’єднали з сиховом, науковою і ще однією..... тепер у нас мегамережа з дегенератами в центральному чаті... :ireful:
В районі перехрестя Любінська Виговського до кого і за які гроші можна підключитися? Підкажіть, пліз )