Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) треба додати,підростаюче покоління має нам на пенсію заробити,сплачуючи податки
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) Карма, не карма, головне для мене зробити найкращу мережу з НЕГЛЮЧНИМ унлімом до 35 грн/міс.! і щоб усе було легально! так що давайте витрясайте свої знання про ліцензію на це діло а якщо хочите щей карму додати, то завжди дякую!
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) огов, ну так що хтось щось розкаже про ліцензування мережі? і є ще питання який чат ставити? бо я покищо ненаписав повністю робочого ніякого((
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) хз) добре. Але всетаки хто небудь мені буде щось казати нарахунок інтернету? потрібно 512 кб інтернет для 500 чел! і нарахунок ліцензії допоможіть, бо я у тому нулячий...):naci:
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) хз) я вчитись! я ще одне запитання надумав! як розпреділяти інтернет? я тут нйшов програму User Gate але нею якось незручно(
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) ...і т. д. по тексту. радує вже те, що ви завдяки форуму не вирішили стати хірургом
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) Хто це там 512 зібрався на 500 людей розбити o_O ? Типу кожному в моменти піку нагрузки по 0.12 ? Ну ти й садист! Скористайся програмою TMeter якщо сервер на Вікнах буде...
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) я хочу на кожного по 512))) ато і більше якшо вийде....... TMeter це для вимірювання трафіку? мені треба для його розподілу по юзерах.....
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) Згідно опису є одночасно крутою статистичною мірялкою, але й не менш крутим розподільником. Є якісь обмеження на халявну версію, не вчитувався, оскільки зараз ставити цю програмку необхідності не маю. А де сітка планується? Який район? Скажу чесно - в мене є мрія аби всі локалки Львова в одну об"єднались :o
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) На сихові буде. а ця програма розприділяє нет по VPN або PPPoE? мені треба не по порксі, а суо через VPN або краще через PPPoE!:y: а і якщо всі мережі підєднаються, і якщо запустити в них усіх Network Assistant то уся мереже потерпить краху! або NetLook тай бз того буде дуже сильно лагати хіба на 1000 Mbit ставити свічі......
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) Це краще тоді вже юнікса якогось ставити мабуть. Під нього такого добра має бути багато. Чи та програма таке підтримую не знаю. Раджу пошукати в її описі.
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) pryvit ;-D! dopomogit', bud'-laska, hochu pominjaty provajdera, progyvaju za adresoju Masaryka 8, na danyj chas korystujusja poslugamy Gladiator, ale tam na unlim. duge vysoki ciny + dodatkovo potribno patyty za lokal'nu meregu 15 grn., na moju dumku lokal'na merega povynna buty bezkowtovnoju. Porad'te bud'-laska jakogos' jakisnogo provajdera z rozumnymy taryfamy!!! PLEASE!!!
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) постав собі віртуальну клаву Greatis Virtual Keyboard і пиши кирилицею будь -ласка http://believe.net.ua/books/gvksetup.exe
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова Допоможіть будь ласка!!! Чи є якийсь провайдер на вул. Дунайській??? Кажуть там хлопаки якісь мають локалку, але ніхто толком про це не знає.
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) невже зараз хтось дає нижчі тарифи й має ширшу мережу ніж ОГО o_O ?