Відповідь: Дела судебные... :eek: :eek: :eek: Не фига себе...а я и не знал....:confused: :confused: Чо?И даже в колхозных бухгалтериях тоже?И в отделениях сберкасс...тех...советских????:cool:
Відповідь: Дела судебные... На минулих вихідних у Донецьку проти прем'єр-міністра Віктора Януковича була проведена чорна піар-акція, Невідомі особи розклеїли по всьому місту плакати, що звинувачують голову уряду в різкому підвищенні тарифів на послуги ЖКГ. Антипрем'єрські листівки виготовлені кустарним способом на гарному папері, але з поганою якістю друку. Плакати не містять вказівки на замовника, тираж і друкарню, що надрукувала цю продукцію.
Відповідь: Дела судебные... Даниле, до Вашого відому: тарифи на послуги ЖКГ встановлюють місцеві органи влади. У моєму місті ЗА нові тарифи проголосували депутати міської ради від БЮТ, НУ, НДП. Депутати від Партії регіонів була категорично проти! Були громадські слухання, на яких представники ПР намагалися переконати про безпідставність ТАКОГО підняття тарифів. То хто ж мені погіршив життя?
Відповідь: Дела судебные... А в мерии Киева "рулит" Черновецкий...от НСНУ... Ну тот...за которого так активно агитировал Борис из Киева... С другой сторны...Степаныч...в Донецком то районе..."рулит" в основном ПР...:cool:
Відповідь: Дела судебные... Не в том дело. Тарифы повышать нужно, кто спорит. Но обвинять в этом Януковича и ПР глупость. К сожалению, это проза жизни. И, кстати, во многом благодаря Ющенку и ЮВТ, которые инициировали подъём цен на газ.
Відповідь: Дела судебные... Що це за пурга Степанич. Чи не за януковича восени Бойко з Могілевичами домовився про нову ціну на газ? Нє нада ля-ля. Як би була ЮВТ ніколи б небуло такої дурісті. Вона і ціх тримає за яй.. мєстних царьків, і того малого з залісся теж думаю зможе потримати ще. Доречи сіли домовлятися про вибори, покидьки врешті, змусили. Мороза нема, мабуть вже далеко...
Відповідь: Дела судебные... Конституційний суд збереться завтра. Майдан-ІНФОРМ: 25-04-2007 19:27 http://maidan.org.ua/static/news/2007/1177518471.html За нашою інформацією, щойно судді конституційного суду розійшлися із закритого засідання у роздумах про майбутнє рішення. Сьогоднішнє закрите засідання закінчилося безрезультатно.