Действия Януковича и правительства.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ull9, 13 лют 2010.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

:bad:
    и что лично тебе это даст?
    тебя как тут посылали за такие слова, так посылать и будут :rose:

2. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Андрюша, ты про такое понятие - вмененный доход - слышал? Это практика всемирная. А тебе все совок мерещится. Не описяйся там в темном переулке от страха...

3. olegp

olegp миється в бані

ну, было, а кто не признает голод в УССР в 32-33?

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

На этот вопрос трудно будет ответить в силу того, что сам Янукович не очень понимает значение слова "идея". :))
    Но можно предположить, что эта идея - навести порядок, т.е. прижать разболтавшуюся прессу, как при Кучме, проведение следующих выборов на безальтернативной основе.

5. olegp

olegp миється в бані

слишком большой субьект Федерации! если всю Украину имеете ввиду, тогда уж несколько субьектом Федерации! но и это никому не нужно и нереально, более реально -ю-восток, но и то оптимально 2 субьекта Федерации!

6. zaleha

zaleha Well-Known Member

:)

С такой идеей наверняка и Тимошенко шла.

У нас вроде нельзя занимать пост президента лицам старше 65. А яныку 60.
    Альтернатива наверняка будет.

7. White Snake

не "ну"!!!! не "ну"!
    водитель кобылы блин!
    не признаю искусственность!!!
    или вы мне щас начнете рассказывать про "неурожайный" год
    кстати и не погибших, а умерших - это вещи разные , вы чушь сморозили
    вы ведь любитель очень точных формулировок?
    так вот и следите за "базаром" прежде чем другим указывать

8. Ryokousha

Змей, ну, согласись, от того, что меня посылают несколько человек, по недоразумению стремящихся уничтожить собственную страну, общая картина реальности не изменится. Более того, меня ведь многие здесь и поддерживают...

А что мне это даст? Так то понять тоже не мудрено. Моя страна - это мой дом, мой народ - это моя семья. Я не вечен, и в жизни моей страны я явление эпизодическое. Я родился, и однажды умру, а вот Россия будет всегда. И, знаешь, мне совсем не хочется оставлять своим потомкам не дом, а развалины, в которых живет не семья а дикая стая, грызущая друг другу глотки.

Украину поэксплуатировал варварский запад, а сейчас у него свои проблемы - как бы обкакавшиеся банки спасти. И поэтому мы диктуем теперь условия и вызволяем из еврорабства своих. Кого еще не поздно. Украине на этот раз повезло.

9. White Snake

так хочется в РФ?:rose:

10. olegp

olegp миється в бані

мне- нет, а тока анализирую предложенную вводную, и считаю, что вся Украина - нереально, а одним СФ вся Украина- вообще чушь

11. White Snake

Украина к Сибири не имеет никакого отношения и лично тебя я на порог своего дома не пущу, ты азиопец высшей пробы, таких как ты я привожу в пример детям как образец лжеца, понтаря и офицера запаса :rolleyes:
    вот Сибирь и оставляй своим потомкам

ага
    - мужчина вы столько денег снимаете, наверное чтото прикупили
    - да, прикупил. два туза на мизере...(((

вот это написано про тебя:

с неба звездочка упала
    прям рабочему в штаны
    он теперь со свей вселенной
    в состоянии войны

так что - сама люба, сама...

12. zaleha

zaleha Well-Known Member

"Регионалы" скоро тоже скажут, что теперь они будут ходить с флажками за свои кровные, и поддерживающих уменьшится. :))

13. White Snake

кем предложенную?

14. olegp

olegp миється в бані

Ryokousha

15. White Snake

:bad:

16. Ryokousha

Тоже вариант. Только с одним условием - Львов и весь окрестный бандеровско-рогулестан - не нужен. :))

Все хохма вспоминается: Галичане - единственная в мире нация, не признающая своего существования.
    Эко ты быстро в троллинг скатился, а? Но, ничего, не помогут тебе твои странные представления о нашей стране. Украина - это часть России. Можешь об этом своим детям сказать - им это в будущем поможет.
    А я так не думаю.

17. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Тимошенко не визнала поразку: "Янукович – не наш президент"
    Субота, 13 лютого 2010, 21:02 Фото Олександра Прокопенка з сайту www.tymoshenko.ua

Доброго вечора, дорогі мої!

Завершився другий тур президентських виборів, і я хочу низько вклонитися всім, хто підтримав мене у цей складний час своєю довірою, любов'ю, своїм голосом, роботою у штабах та на дільницях, своєю боротьбою за достойне життя. Я також низько вклоняюся усім, хто у цей важкий час молився за Україну та за нашу перемогу. І хай у вас не буде жодного сумніву, що ми з вами перемогли!

Але наші опоненти, як і у 2004 році, продемонстрували свою неготовність обиратися за чесними демократичними правилами. Вони чудово усвідомлювали, що не мають шансів завоювати прихильність більшості людей законним шляхом.

Ми не втратили жодної миті. Усі ці дні та ночі, які минули від дня голосування, ми займалися важкою юридичною роботою. Ми збирали дані свідків, опрацьовували документи, працювали з юристами. І сьогодні я можу твердо сказати вам, що вибори в Україні було сфальсифіковано. І це вже не політична декларація, а чітка правова оцінка юристів.

Наведу тільки один приклад, і вам все стане зрозуміло. Нам вдалося відкрити за рішенням суду дільниці в Криму для того, щоб перерахувати голоси. Ми були шоковані тим, що на всіх без виключення дільницях юридично встановлено фальсифікації від 3% до 8% на користь Януковича.

В цілому ж по Україні можливі обсяги фальсифікації складають більше одного мільйона голосів за різними технологіями. Цих голосів цілком достатньо для нашої спільної перемоги. Моє переконання в тому, що треба боротися, підтверджують також і останні свідчення окремих спостерігачів від ОБСЄ. Вони висловили бажання виступити в судах на нашому боці з відеоматеріалами, із своїми оцінками, що на виборах в Україні були системні фальсифікації.

Я розумію, що ви стомилися від жорстоких політичних боїв, і я разом з вами також хочу стабільності і спокою у нашій державі. Але якщо сьогодні ми не захистимо демократію, право вашого чесного вибору, завтра ми прокинемося в іншій країні, де правлять диктатура і беззаконня. Заради майбутнього нашої країни я прошу вас мене зрозуміти і підтримати. Це не тільки моя справа, це справа усіх чесних людей - захистити нашу свободу.

Маючи всі докази, я прийняла єдине можливе рішення - оскаржити результати виборів в суді. Я буду на підставі юридичних аргументів захищати нашу державу, ваш вибір.

Я дуже добре знаю, так як і ви, якість роботи наших судів. Але в той же час моя відповідальність перед вами, перед країною зобов'язує мене боротися за відновлення справедливості. Не піти сьогодні до суду означає здати Україну криміналітету без бою.

Я не буду збирати майдани і не допущу публічних громадянських протистоянь. Україні як ніколи потрібні стабільність та спокій.

І саме тому ми будемо діяти тільки в правовий спосіб і тільки у суді.
    Але я хочу чітко заявити: Янукович - не наш Президент. І як би не розгорталися далі обставини, він ніколи не стане легітимно обраним Президентом України.

Я залишаюся оптимістом і хочу вірити в те, що для суддів, які будуть розглядати цю справу, це буде справа честі і справа захисту законів і ваших прав.

І ще одне, що спонукає мене йти до суду. Навіть ще до оголошення остаточних результатів виборів, Янукович зробив низку різких антиукраїнських заяв, які прямо суперечать українським національним інтересам. І це тільки початок.

Кричущим фактом нечесності стало нещодавнє голосування Партії регіонів проти власного законопроекту про підвищення соціальних стандартів, того самого, на чому будувалися усі передвиборчі піар-технології Януковича.

Саме тому, я готова і здатна боротися. Я хочу сказати вам, що буду робити усе можливе, щоб захистити вас, ваших дітей і нашу рідну державу. І тому я прошу вашого розуміння і підтримки на цьому складному шляху. Я була і залишаюся з вами.

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

100%

19. White Snake

ага и Чечня тоже;)
    учти, что если и часть, то очень заразная, так что ты ее сразу отрежь и кстати я живу не на западной Украине, которой ты так боишься, а куда поближе:rose:

20. Ryokousha

Конечно, не ваш! Вопреки вашей злой воле он стал президентом, и не ваш он, а наш.
    Ну, для начала я Западной Украины не боюсь, а просто презираю потихоньку за их заблуждения. Да и Украину с Чечней не путай - в ваших краях все пройдет гладко, единственная более-менее серьезная сила за нас, а все остальное - это несерьезно. Как еще год назад говорил, все так и стало.

а де твій аватар? :)