Действия Януковича и правительства.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ull9, 13 лют 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вчитися пізнавати життя та ставити під контроль власника. Назвіть мені з десяток інтелектів-журналістів, яких би слухала домогосподарка, не звертаючи увагу на пригорівші котлети. Назвіть мені орган професійної журналістської критики та орган корпоративного об'єднання в цій професії. НЕМАЄ. Тому ЗМІ, як і випадку з пр. Джеферсоном, є проблемою №1 в Україні, починаючи з відповідних ВУЗів.

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Улыбнуло...
    Пане Прокопе, і як Ви це собі уявляєте?
    І не забувайте - на все потрібні гроші. ГРОШІ.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для того щоб знайти гроші, потрібен інтелект та організованість (організація). А цього в наших журналістів немає. Онікс, де журналістський корпоратив з його протистоянням грошовим мішкам та можновладцям, де журналістська критика? Є тільки "на мене, я буду слухняним за певну винагороду".

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ну так покажіть приклад. Поки я читаю фрази, але моїх знань у цій царині не вистачає, щоб фрази перевести у матеріальну, економічну і технічну площину.
    ГРОШІ!!!
    Критикувати кого чи що?
    Журналісти повинні їсти, як і ми з вами. Вони повинні шукати таку роботу, за яку платять.
    У нас немає громадянського суспільства.
    У нас немає попиту на незалежні ЗМІ
    У нам всі ЗМІ вже давно під кимсь
    Влада не зацікавлена у незалежних ЗМІ. Тому є дуже багато законодавчих перешкод для вільних журналістів.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну таку дурню я від ВАС не чекав. Та суспільство аж кричить в дефіциті цього, бо його шоу та безперервні катастрофи вже дістали.
    Критичний аналіз діяльності ЗМІ-простору. Тільки не кажіть про сурогатну "Телекритику" Наталії ... як її там.

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

Попит - це бажання підтримати - ЗАПЛАТИТИ. Заплатити - то дати можливість бути.
    Воно хоче незалежної преси, але безкоштовно і без неприємностей для себе...
    Наведу приклад.
    Біля Авдіївки (Донецька область, десь 15 км від Донецька, відоме заводом по виробництву коксу), є невеликий дубовий ліс з криничкою. Попи зробили там капличку... Людей приїздить по воду багато, попи вирішили, що це грощі і тепер будують у лісі церкву - заграбастали землю, порубали дуби... Люди звертаються і у ЗМІ, і у ГО, але... Тіко мене не називайте, тіко не кажіть, що ці документи ви бачили, тіко .... Що повинен робити журналіст? Писати взагалі? На ньго зараз можна подати до суду за що завгодно... А які у нас суди? А ті люди, що бідкалися стануть на його захист? Ні у якому разі.
    незалежні ЗМІ - це колективна відповідальність. Журналіст тут лише ланцюжок...

7. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Янык вам подсовывает, а вы стонете.

8. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

...вы бляди.... проблема в этом.

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ну не дЭбилы?!
    кто там у нас за экономические реформы отвечает - СирОжа-молодец?

самое пакудное, что я практически уверен, цены до прежнего уровня не упадут, все равно станут выше
    может для этого и мутили этот на первый взгляд "идиотизм"?

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

Во Львовской области распустили ячейку ПР за то, что она плохо разъясняла программу Януковича

21:15 / 15.08.2011
    Руководство райорганизации также плохо мобилизировало членов партии на решение неотложных социально-экономических проблем района
    Совет Львовской областной организации Партии регионов распустил руководящие органы Самборской районной организацию партии по причине неудовлетворительного разъяснения программы Президента Виктора Януковича «Украина для людей». Об этом «Багнету» сообщили во Львовской областной организации партии. Также облорганизация признала неудовлетворительной работу райорганизации по мобилизации членов партии на решение неотложных социально-экономических проблем района, привлечение депутатского корпуса и партийного актива.
    Кроме этого, с должности председателя районной организации партии уволен Иван Грыцив и выведен из состава Совета облорганизации партии. За данные решения проголосовали 34 из 35 присутствующих членов совета.
    Избрание нового руководства районной организации запланировано на ближайшее время.
    Сергей Билый
    На фото лидер Львовской облорганизации ПР Петр Писарчук

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head:Чё-то я нигде не слышал, чтобы эта программа "разъяснялась".:pardon:

12. White Snake

ну так потому и не слышал, что плохо разъяснялась :)):)):))

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

Не, ну надо ж было формулировочку найти для СМИ... А так усе понятно - скоро выборы - укрепляют удаленный форпост более благонадежными элементными...
    Так что вы там на Кировоградщине "разъясняйте" получше, а то и вас там всех заменят ;)

14. Степаныч

Да и фиг с ним!

15. White Snake

за это можно и партбилет на стол! )))

16. Степаныч

Угу. Януковича.

17. White Snake

на стол Януковича? )))
    тебе виднее, я с вашими процедурами не знаком.

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

На мусорных баках в Симферополе появились портреты Януковича и Азарова (ФОТО)
    Портреты Президента Виктора Януковича и Премьер-министра Николая Азарова появились на мусорных контейнерах в Симферополе напротив Верховного Совета Крыма в минувшие выходные, - сообщает «Новый регион». Автором этих граффити является художник Шарик. Он нанес изображения на мусорники в ночь с пятницы на субботу. Однако уже к вечеру воскресенья портреты были замазаны красной краской.
    Время от времени на улицах Симферополя и в его пригородах появляются работы уличного граффити-художника. Он работает в трафаретной технике и подписывает свои рисунки именем «Шарик».
    http://ostro.org/news/article-234589/

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[FONT=&quot]Неконкурентний тендер на ремонт резиденцій Януковича за 146 млн обгрунтували поганою погодою[/FONT]
    [FONT=&quot]На будівельні роботи, пов’язані з президентськими резиденціями Державного управління справами, укладено чергові угоди на суму 145,96 млн грн. Тендери проведено по неконкурентній процедурі закупівлі «у одного учасника». Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».[/FONT]

При цьому, зазначимо, що цей же підрядник був найнятий у липні для реконструкції будівель державних резиденцій та будівництва двох гелікоптерних майданчиків в Криму за 152,30 млн грн.

http://tyzhden.ua/News/28653

Видимо, наш гарант поставил перед собой цель - выйти на первое место по "дороговизне", т.е. обогнать Обаму и Медведева.

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

"Виктор Янукович — человек без убеждений...". СМИ о Донбассе и "донецких"
    Посадив Тимошенко, Виктор Янукович пилит сук, на которых сидит! «ОстроВ» не нашел в украинском медиа-пространстве ни одного (!) материала в котором бы арест экс-премьера расценивался как позитивный шаг не то что для страны или общества, но даже для самого Януковича.
    http://ostro.org/articles/article-233779/

а де твій аватар? :)