Действия Януковича и правительства.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ull9, 13 лют 2010.

1. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей Лєонтьєв мені нагадує їх кумира Петра І, який не пройшов навчань далі "у тьоток".
    Ці нечорноземні ідіоти до цих пір на все дивляться лиш з точки зору 18 століття, яке їм зварганили німці Міллєр та Катька ІІ.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Пісець, почув, що в Одесі робиться, аж очі повилазили. В великих бізнесменів тупо відбирають бізнеси. В Круків відібрали інто-сану, но Круки то одіозні хлопці, з ними як з ними, але Таврію-В та Сади Побєди (хто знає це найбільша мережа супермаркетів по Одесі, як Сільпо) у власників тупо відібрали донєцкіє.

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А що ти хотів? У них часу обмаль а нахапати потрібно чим більше. Я вже не пам'ятаю в якій темі десь рік тому я описав приблизний сценарій розвитку подій після обрання Бандюковича президентом. Поки що не помилився.

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це безпредел. Ну, коли вимагають ділитись, давати на вибори, до цього ми вже звикли. Але щоб так, брали та відбирали. Чисто азіятська властьсобственность (пардон за російську) у чистому вигляді. І хтось ще чогось чекає від синьожопої банди.

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

А я и предупреждала, и рассказывала, и просила не голосовать за бандюковичей, а поддержать Юлю, ибо другой альтернативы не было... И отнюдь не из большой любви к Тимошенко и БЮТ или некой моей заинтересованности, в которой меня тут некоторые постоянно обвиняли... :ireful:
    А что творится у нас, на Донбассе, сейчас? Они ж и раньше не особо заморачивались, а теперь и подавно... :sad:

7. Лана Николана

Лана Николана Well-Known Member

Я на этой почве со своми свекровью и свекром повздорила, и долгий месяц я была для них персоной нон грата, теперь и они поняли свою ошибку....

8. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Только теперь толку никакого нет от их прозрения.:sad:

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

У нас тоже много прозревших, но, к сожалению, это не тот случай, что лучше позже, чем никогда... :sad:

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Від приближення до істини завжди є толк!

11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Да вы и Лукашенко готовы были в сраку целовать.

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

ДОРОГОЙ НАШ ВИКТОР ФЕДОРОВИЧ: ЧЕМ ВЛАДЕЕТ СЕМЬЯ ПРЕЗИДЕНТА?

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

14. spice

spice Дуже важлива персона

Панеслось дерьмо по трубам... :rolleyes:
    Вот шо значит модераторы в отпуске :rolleyes:

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

ПравЕльний, правЕльний чувак.
    Ось вона культура "рашен" у всьому своєму невігластві. І що він тут зі своїми 3-а класами загубив?

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head:В принципе в таком тяжелом случае можно бы и исключение сделать.

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Что ж Вы покупаетесь на всякую дешевку?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А я що, ідеал? Грішу буває потихеньку.

19. olegp

olegp миється в бані

бежите впереди паровоза- пока не получил

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

А справочка имеется, что все исключительно довольны? :))
    А то що-то я последнее время довольных встречаю все меньше и меньше... По крайней мере на Донбассе. Или это по-вашенски не восток? :pardon:
    Мож вы про Кузбасс гутарите, ась?:rolleyes:

а де твій аватар? :)