Так это еще ерунда Дело не в том, что они мешают, а что продают с земли продукты, шмотки, (какая уж тут санитария) торгуют в неположенном месте. Или раздают рекламки, прямо прохода не дают. Это разве законно?
А їм тупо срати, законно це, не законно. Як і всім представникам суспільства, хто кожного дня щось там собі бігає-робить, щоб змінити власне життя на краще.
Вы почти что угадали....вот очередная фишка...из не безизвестной УП от Олены Притулы: И какие ушлые эти французики.....Шустер не пронюхал ..насчет туалетов...а они ...французики...между орлами Хорошковского прошмыгнули.....)
Цей "бандюк" мені все більше нагадує подібного йому вождя з якогось там африканського племені. А ще там і тут: "А братія сидить собі, витріщивши очі. Може так і треба?"
Новини політики. 19 липня. Санвузол в резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" прикрашений напівдорогоцінним камінням і може коштувати 350 тисяч євро. Джерело Українська правда
Яка ця Онікс "неуправляемая"! Та Яник для неї пригласив і американських літунів в Миргород і Мєшкова з України попер (ось тільки чому він його впустив?), а вона все свій погляд не зводить з крокодилячих ботинків. Пусть клевещет, а Вітька все "мурлыкает да ест".
Да при чем здесь Янукович с випушным самолетом и инкрустированным санузлом? Вот старушки у метро с петрушкой (шоб не помереть с голоду) - с этим покончить немедленно!
Ой, вот не треба цього "померти з голоду". Не ті роки, не те місто. А поки ці старушки обсіли усі переходи біля усіх станцій метро, і клали болт на закон, у мене до золотих санузлів януковича навіть і претензій немає.
попробуйте на 800 грн прожить в месяц, заплатив за квартиру. не у всех есть дети-внуки, которые помогают.
О так і будете ви завжди жити в гавні, поки нагла бабка, яка перегородила вхід до метро буде ще й викликати жалість, бо вона ж бідна, а депутат поганий, бо він багатий, тож дотримуватись законів має саме він.
Бліку надамо титул АНТИБАБНИК. Бліку, а як ви відноситеся до 30-літніх БАБОК, які перегороджують прохід?
не знаю, в чем живете вы, у меня все в порядке, спасибо за беспокойство. по поводу переходов, да, создает некоторые неудобства, но в основном киоски, которые как я понимаю, вам не мешают. патамушта по закону. а бабка, которая, чтобы с голоду не помереть продает пучок укропа, создает угрозу законности в нашей правовой стране.