Действия Януковича и правительства.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ull9, 13 лют 2010.

1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Это - ключевое слово;)

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Є така країна Курдистан.
    А ДЕРЖАВА є юридичною структурою, якою Курдистан не являється.
    А країна Англія склала свої повноваження як держава в 18 столітті на користь Великобританії, але вона залишилася країною, як і Шотландія.
    Та викладачі, сформовані культурою "рашен", не визнають це, бо тоді невдавшомуся "3-му Риму" потрібно визнавати масу нових країн, таких як Татарстан чи Бурятія.
    Де юре і Уралу немає, як і Галичини. Яка безграмотність!
    Наркотики теж популярні.
    Анекдоти є культурно-тактовними, а є жлобсько-сальними.
    Державою, як сказано Мінні, ми є "де юре", з усіма її атрибутами. А ось про якість цієї держави та її користь країні Україні можна сумніватися. Країна - це географічна ТЕРИТОРІЯ з людьми. Держава - це юридична СТРУКТУРА на певній території.

3. OrangeSpring

Прокоп, не увиливайте. Англия - составная часть Великобритании и называть жителей Великобритании Англичанами и боже упаси англо-саксами - это все равно, что называть всех немцев баварцами или саксонцами;), а жителей бывшей Югославии - сербами, а население советского союза - русскими;)

Курдистан - это несуществующая, к сожалению, для курдов страна;)
    А Англия - это составная часть страны и Государства.

Просто Государство - это комплекс, система - институтов власти., а страна - это кое что другое, более широкое понятие

Читайте книжки и не оскорбляйте ирландцев и шотландцев, которые веками были борцами за свою национальную идентичность и независимость. Увы, Украинцы и сейчас не настолько решительны. И позволяют пятой колонне влиять на ситуацию

4. OrangeSpring

Зы. Англия - это административная часть страны Великобритания:pardon:
    Англы и саксы - это германские племена
    А Бритты, пикты и так далее (длинный список) - кельтские. Поэтому верхом неграмотности называть население Великобритании как смесь - англо-саксами. Ибо Англо-саксы - это англичане, а кельты - шотландцы, ирландцы, валлийцы, корунольцы и мэнцы (плюс бретонцы во Франции):rolleyes:

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Minnie, для початку навчіться грамотно писати моє форумне ім'я, потім вивчіть чому Американське Самоа є країною, але не державою. А потім вже зі свого словоблудства поверніться до теми дискусії, яка вас виведе на аналітичний ланцюжок - англи, сакси, фрізи - Англія - пуританство
    А залишена культура пуритан дала базу для нинішнього розквіту Сінгапуру, до речі, як і США та Канади.
    І не потрібно мені ваші прирівняння "русскіх" та українців, бо різницю між ними я вивчав, коли вас ще й в проекті не було.

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

:scratch_one-s_head: Все интереснее и интереснее...

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А где бы узнать, когда его засекретили? Информации больше года.

8. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Закон для "наружного" пользования, а под-закон для реально-внутреннего. И ОНИ думают, что этого никто не заметит, потому как А. Герман или Мирошниченко "отмоют".
    (здесь кто-то писал. что им нравится Мирошниченко - мое категоричное "нет". Его вежливое лицемерие хуже прямоты Колнсниченко.)

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

И я когда-то давненько и Элика недавно. Но и я писала, что был, и у Эли было выделено был (я обратила внимание, т.к. уже хотела писать в ответе примерно тоже, что и вы)... Т.е. это было несколько лет назад. Сегодня - однозначно нет.
    Вообще наглый цинизм голубой власти уже даже не удивляет... Только еще больше злит.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тільки в малоцивілізованому суспільстві може бути депутат представником Президента, тому що тут прямо порушується ст.6 Конституції про "поділ влади" по причині КОНФЛІКТУ ІНТЕРЕСІВ.
    Зато ми навчилися СЕРВІЛАТ з СОЇ робити та красти електроенергію.

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Мне тоже интересно. Закон о доступе к информации и не думают выполнять. Даже если в 2010 был гриф секретно, в 2011 вполне можн было эту информацию открыть и дать ответ на запрос..

12. OrangeSpring

Уважаемый ПрокІп.
    То, что Вы изучали разницу между одними и другими (а нужно ли - она и так видна невооруженным взглядом) - не дает Вам право там высокомерно относится к другим народам, которые отстояли свою идентичность под куда более жестким прессом. :ireful:

Вы ничем не лучше Вани Лисицына! Потому что настоящий украинец уважает стремления других народов вопреки всему сохранить свою нацию и культуру. Не будьте фошистом. Читайте книги.
    И теперешние сливы про пуритан (которые не есть преобладающим пунктом англо-саксонской культуры!!) не перечеркнут ваши невігластво про англо-саксов как смесь:ireful:

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Безправний я. Пожалійте.
    Скоро цей форумчанин на це (настоящий) DIN чи Гост видасть... на неукраїнській мові.
    Підсвідомо я цю команду авансом зі страху почав виконувати ще при житті Сталіна. Мабуть поспішив.
    З поспіху я забув про паби та "ліверпульських пацанів".
    Ваші (множина) невігластво (в одинокості). Цього я точно не зрозумію. Видно точно невіглас. Так до кінця життя не зрозумію Канта та Мінні. З плачем помру від цього.

14. OrangeSpring

Которые НЕ являются АНГЛО-саксонской культурой
    :rock:

Погуглите хоть про ирландское происхождение битлов. чессслово
    Про пабы вообще молчу

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я й забув, що Public house створили єгиптяни з винаходом пива, а назву цю дали папуаси на своїй мові.
    А я, грішний, й не знав з 60-х років, що рок-н-ролл створили ірландці. От старий дурень.
    А що це за культура? Може англо-сакською?

Мінні, ви мені вже надокучили зі своєю не зовсім підготовленою задиркуватістю. Повернемося до Януковича з його чи то "сакською" чи то "саксонською" культурою.

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Як думаєте,що Яник буде вкінці-кінців робити,га-а?;)

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В кінці-кінців він... мабуть помре. А ось чи своєю природною смертю?

18. Юрко НОТОЦО

І вже якось оптимістичніше і веселіше стає,шо нє? :))

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

він невмирущий як явище - він просто наслідок.
    ну, це як після черешень з оселедцем й молоком, і на додачу чогось заспокійливого (а краще снодійного) - і прокидаєшся вже зовсім у іншій країні...

20. Юрко НОТОЦО

Мабуть так і буде...Обїмося оселедців азовських,зап'ємо молоком і... Прокинемося вичищеними і голодними!
    І так добре...в розумінні починати все з самого початку,яко європейці!:preved:

а де твій аватар? :)