- А это специальный ящик, с детальками разными и микросхемами. Он сам не может хотеть, ибо он всего-лишь приемник, который показывает то, что передает передатчик, а передатчик передает то, что захочет выпускающий редактор, а выпускающий редактор выпускает только то, что захочет редактор программ, который, в свою очередь, редактирует так, как этого захочет главный редактор. А главный редактор, разрешает только то, что хочет генеральний директор - витренковец Егор Бенкендорф... - Вот и получается, что ящик показывает исключительно то, что захотела партия Русь...
- А зачем тогда мазали? И чего Вы решили, что нам мазали? Я полагаю, что себе мазали, а то какой резон мазать, да еще и кому-то?
Литвин натякає, що Януковича може очікувати доля Кучми Четвер, 04 листопада 2010, 12:16 Версія для друку Коментарі 0 Події 2000 року можуть повторитися з президентом Віктором Януковичем. Такий висновок можна зробити зі слів спікера Володимира Литвина в інтерв'ю "Комсомольській правді" в Україні". Коментуючи питання про справу Георгія Гонгадзе, він сказав: "Я, може, неуважно щось читаю...Ніде не бачив, щоб справу порушували безпосередньо проти мене. У будь-якому випадку питання про дорозслідуванні потрібно адресувати безпосередньо Генпрокуратурі". "Повинен сказати, що на мене ніхто не тисне. У той же час є бажання призначити винних у цій справі за заздалегідь складеною схемою. І ті люди, які організували цю мерзенну провокацію, намагаються відвести підозри від себе і каналізувати їх у тому напрямку, в якому спочатку задумували", - зазначив спікер. За словами Литвина, "треба розібратися, хто ж все-таки організовував прослуховування кабінету президента, монтував плівки". "Я переконаний, що на цю тему потрібно дивитися ширше: деякі моменти, які характеризували розвиток подій у 2000 році, повторюються сьогодні: нагнітання пристрастей, публікації про наступників чинного президента, багато чого іншого", - заявив він. "Тоді все починалося так само. Напевно, є дуже впливові сили, зацікавлені в тому, щоб Україна як держава не відбулася", - сказав Литвин. "Я хочу сказати, що простежуються схожі тенденції. Варто лише уважніше подивитися на фон, на якому це проходило тоді, і порівняти з тим, що відбувається сьогодні", - зазначив спікер.
Тим що спокою він не отримав навіть на пенсії, і з кримінального гачка не зіскочив навіть за донбасяцької окупаційної адміністрації.
Переймається? Він розуміє, що це його буде переслідувати аж до самої смерті. Він в паніці. А сьогодні лише певна відстрочка у винесенні вироку. І він це усвідомлює чудово. От і думайте чи переймається чи ні.
Ех, Гранде! Доросла людина, а у казки вірите. Який вирок? Ви про що? І спить він спокійно, і у світлому майбутньому своїх дітей, онуків, правнуків впевнений.
Україна розчарувала найбільшу партію в Європі Четвер, 04 листопада 2010, 13:06 Версія для друку Коментарі 6 Президент Європейської народної партії Вілфред Мартенс розчарований тим, як було проведено місцеві вибори в Україні. Про це він написав у своєму блозі в соціальній мережі Twitter, повідомляє УНІАН. "Я розчарований тим, як було проведено місцеві вибори в Україні; з наявною на даний момент інформацією можна говорити про значний відступ від демократичних стандартів", - зазначив, зокрема, президент ЄНП. Європейська народна партія є найбільшою та найвпливовішою європейською партією правоцентристів, до якої входять 73 партії-члени з 39 країн, президент Єврокомісії, президент Європейської Ради і президент Європарламенту, 14 голів держав-членів ЄС та 6 голів держав та урядів, які не є членами ЄС, 13 членів Єврокомісії. ЄНП також має найбільшу групу в Європарламенті. Європейська народна партія має партнерські та дружні відносини з партіями "Батьківщина" та "Наша Україна".
Ничего странного. Просто Вы плоско шутите. Ну и как же я читаю Ваши глупости с зажмуренными глазами?)
Европейские депутаты оказались очень податливыми.) Стоило им вечерок скоротать с Юлей в ресторане - и давай заявления под Юлькину диктовку катать.
- Вы хотите сказать, что Вы шутите выпукло? Не надо.. Вы сами сказали, что у Вас от страха глаза велики, а не от выпуклых шуток. - А Вы без оскорблений уже и жить не можете, да?