Действия Януковича и правительства.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ull9, 13 лют 2010.

1. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А это специальный ящик, с детальками разными и микросхемами. Он сам не может хотеть, ибо он всего-лишь приемник, который показывает то, что передает передатчик, а передатчик передает то, что захочет выпускающий редактор, а выпускающий редактор выпускает только то, что захочет редактор программ, который, в свою очередь, редактирует так, как этого захочет главный редактор. А главный редактор, разрешает только то, что хочет генеральний директор - витренковец Егор Бенкендорф...
    - Вот и получается, что ящик показывает исключительно то, что захотела партия Русь...;)

2. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А зачем тогда мазали? И чего Вы решили, что нам мазали? Я полагаю, что себе мазали, а то какой резон мазать, да еще и кому-то?

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:good::good::good:Красиво излагаете! :rose:

4. Степаныч

А где это я писал о демократии? Я писал оБ
    ;)

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Литвин натякає, що Януковича може очікувати доля Кучми

Четвер, 04 листопада 2010, 12:16 Версія для друку Коментарі 0

Події 2000 року можуть повторитися з президентом Віктором Януковичем.

Такий висновок можна зробити зі слів спікера Володимира Литвина в інтерв'ю "Комсомольській правді" в Україні".

Коментуючи питання про справу Георгія Гонгадзе, він сказав: "Я, може, неуважно щось читаю...Ніде не бачив, щоб справу порушували безпосередньо проти мене. У будь-якому випадку питання про дорозслідуванні потрібно адресувати безпосередньо Генпрокуратурі".

"Повинен сказати, що на мене ніхто не тисне. У той же час є бажання призначити винних у цій справі за заздалегідь складеною схемою. І ті люди, які організували цю мерзенну провокацію, намагаються відвести підозри від себе і каналізувати їх у тому напрямку, в якому спочатку задумували", - зазначив спікер.

За словами Литвина, "треба розібратися, хто ж все-таки організовував прослуховування кабінету президента, монтував плівки".

"Я переконаний, що на цю тему потрібно дивитися ширше: деякі моменти, які характеризували розвиток подій у 2000 році, повторюються сьогодні: нагнітання пристрастей, публікації про наступників чинного президента, багато чого іншого", - заявив він.

"Тоді все починалося так само. Напевно, є дуже впливові сили, зацікавлені в тому, щоб Україна як держава не відбулася", - сказав Литвин.

"Я хочу сказати, що простежуються схожі тенденції. Варто лише уважніше подивитися на фон, на якому це проходило тоді, і порівняти з тим, що відбувається сьогодні", - зазначив спікер.

6. Степаныч

Чим погана доля у Кучми?

7. ГРАНД

Тим що спокою він не отримав навіть на пенсії, і з кримінального гачка не зіскочив навіть за донбасяцької окупаційної адміністрації.

8. Степаныч

Ви думаєте, що він цим переймається?

9. ГРАНД

Переймається?;) Він розуміє, що це його буде переслідувати аж до самої смерті. Він в паніці. А сьогодні лише певна відстрочка у винесенні вироку. І він це усвідомлює чудово. От і думайте чи переймається чи ні.

10. Степаныч

Ех, Гранде!
    Доросла людина, а у казки вірите. Який вирок? Ви про що? І спить він спокійно, і у світлому майбутньому своїх дітей, онуків, правнуків впевнений.

11. ГРАНД

Україна розчарувала найбільшу партію в Європі

Четвер, 04 листопада 2010, 13:06 Версія для друку Коментарі 6
    Президент Європейської народної партії Вілфред Мартенс розчарований тим, як було проведено місцеві вибори в Україні. Про це він написав у своєму блозі в соціальній мережі Twitter, повідомляє УНІАН.
    "Я розчарований тим, як було проведено місцеві вибори в Україні; з наявною на даний момент інформацією можна говорити про значний відступ від демократичних стандартів", - зазначив, зокрема, президент ЄНП.
    Європейська народна партія є найбільшою та найвпливовішою європейською партією правоцентристів, до якої входять 73 партії-члени з 39 країн, президент Єврокомісії, президент Європейської Ради і президент Європарламенту, 14 голів держав-членів ЄС та 6 голів держав та урядів, які не є членами ЄС, 13 членів Єврокомісії.
    ЄНП також має найбільшу групу в Європарламенті.
    Європейська народна партія має партнерські та дружні відносини з партіями "Батьківщина" та "Наша Україна".

12. Змейка

Змейка Well-Known Member

Ничего странного. Просто Вы плоско шутите.:pardon:
    Ну и как же я читаю Ваши глупости с зажмуренными глазами?:))

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Европейские депутаты оказались очень податливыми.:)) Стоило им вечерок скоротать с Юлей в ресторане - и давай заявления под Юлькину диктовку катать.

14. ГРАНД

15. olegp

olegp миється в бані

типа, намек, что второй срок у Симоненко выиграет:))

16. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

Ой... не вгоняйте в краску... Но Вы же знаете, что мы могём, когда хотим...:)

17. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А Вы про Диму? Табачника, что-ль? Ну, тады другое дело...:)

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Вы хотите сказать, что Вы шутите выпукло? Не надо.. Вы сами сказали, что
    у Вас от страха глаза велики, а не от выпуклых шуток.:pardon:
    - А Вы без оскорблений уже и жить не можете, да?;)

19. forester

forester Well-Known Member

Вера в сказки в таком возрасте называется мировозрением. А это уже ничем не поправишь.

20. olegp

olegp миється в бані

а чем Табачник не демократ на фонге Вакарчука?

а де твій аватар? :)