де зустріти Новий Рік?

Тема у розділі 'Куди піти?', створена користувачем Corbie, 24 лис 2006.

1. Та не скажіть. Людина із середніми статками зможе туди не кожен рік поїхати.

Не хвилюйтеся, на п'яниць надивилася достатньо. А вночі батьки мене на вулицю не випускають.

Я казала не про клуби. Що твориться в клубах, поняття не маю, ніколи там не була і не буду.

Чому ви дозволяєте собі розписуватися за всіх? Ви знайомі з усіма 46 млн українців?

У мене склалося враження, що немає нічого, що би подобалося вам в Україні. Чого ж ви тоді до сих пір тут живете, мені цікаво?

2. night

night Well-Known Member

Повторюсь. Головне бажання.
    можна припустити що або по телевізору або у вас "веселі" сусіди.
    а я хіба сказала кожна людина?
    саме так. Крім гарної природи Карпат і Криму, яку так паскудять "культурні" люди сміттям нічого хорошого в ній не бачу.Я не патріот і чесно можу це сказати з високо піднятою головою. Марнувати своє життя на державу в якій ще дестки років нічого не зміниться я не хочу.
    Не довго мені ще тут залишилось жити :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Summer

Summer Well-Known Member

де у Львові, на новий рік на вулиці? не смішіть.... кожен рік в новорічну ніч одне й те саме...і пляшки, і п'яні викрики...

• Подобається Подобається x 1
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та ні, то night розповідала про Кьолн (Німеччина). :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Третє саме важливе.:)

6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну я б на таке навіть і не пішла, тим більше за 200 долярів. :)))
    Була :), і видно Вам просто не попались на очі "п'яні в зюзю" європейці. :)
    Так тож переважно туристи, а не місцеві жителі. :) Молоді німці або йдуть в якийсь модний клуб (де ціни, звичайно, більші за львівські), але частіше організовують святкування в когось дома, або десь в заміських будиночках (там і можуть напиватись - нащо ж на вулиці). Але ще частіше їдуть сім'ями або з друзями на гірськолижні курорти, тож у великих містах Ви їх багато не зустрінете, тому що Новий Рік для них трошки більше ніж вихідний день, а не велике свято. І як для нас, так і для них, "культпохід" до ялинки в новорічну ніч не є чимось надзвичайний. А причина в тому, що в нас п'яних більше побачите дуже проста - алкоголь дешевший. :)
    Ваш вибір. Тіко не забудьте викинути "рожеві окуляри", крізь які Ви дивитесь на закордон, бо не все там "медом помащено". :)

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Стоп, стоп, стоп. :) Дівчата, ану будьте ціхо, а то з обговорення місць де можна відсвяткувати перейшли на перепалку бувають п'яні капіталісти чи ні. Давайте далі в спокійному руслі. ;)

• Подобається Подобається x 4
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

дуже хочу НР якраз так... відокремлено... десь в тих же Карпатах, чи просто десь далеко від дому і не дуже близько від цивілізації... так щоб десь супермаркет був(по ідеї то виходить десь за Метро, в Рудно справляти чи шо?!))))

• Подобається Подобається x 5
  9. Знаєте, я ніколи не була там, але знаю купу місць з гарною природою. Хоча б Броварщина, де знаходиться наша дача. Там чисті ліси, озера, річки. Повно грибів і ягід, є дикі тварини. І "культурних" людей дуже мало.

Не хвилюйтеся, не по телевізору. Те, що я не лажу по клубах-ресторанах (бо я я не бачу в цьому нічого цікавого) ще не означає, що я не бачила хамства і безкультур'я.

10. Arn

Arn Member

А можна якісь контакти щоб замовити будиночок ? :)

11. MargoRitka

MargoRitka миється в бані

Головне, щоб не у лікарні, а з найкращими друзями та добрим гумором!!!:)

• Подобається Подобається x 6
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Точно!!! недалеко від Сихова...

• Подобається Подобається x 8
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так-так,там,в Сихівському дуже помірні ціни...ней туда йдут....бо ту,в Ряснянському ціни бешені...

• Подобається Подобається x 5
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ти не тойво.... не розслабляйсі... тут нарід в лісі хоче стрічати.... не виключено, шо ряснянському...

• Подобається Подобається x 7
  15. Patrick

Patrick Well-Known Member

За кордоном більше значення придають Різдву. Не самому Святу звичайно (це Свято суто-суто родинне. В Надвечірря Різдва 24грудня десь після 5ї вечора вулиці напівпорожні і магазини закриваються скоро) ,а корпоративним вечіркам -Christmas party , які починаються після 1го грудня.
    Якщо фірма багата то вона винаймає який небудь банкетний зал в Hilton готелі , а якщо бідніша , ну то відповідно - скромніше.
    От на такі корпоративні вечірки жінки стараються обновити гардероб.Мужчині простіше - цей самий костюм можна вбрати кілька разів , лише краватку обновити.А жінці ні....
    А Новий Рік справляють , але не придають такого великого значення як в бувшому СССР , чи зараз в Україні.

• Подобається Подобається x 10
  16. Daisy

Daisy Well-Known Member

Флорида, як завжди Флорида ;)

• Подобається Подобається x 4
  17. night

night Well-Known Member

я починаю сумніватись що ви ам були:) В центрі Кьолна Новорічна ніч в модних клубах 2-30 евро макимум. Про віп клуби не буду казати. не була.
    Ви вважаєте що лише через це:) Це для словянин просто будь яке святкування привід випити. І алкоголь там на порядок дешевший ніж в нас. Порівняйте ціни на текілу, віскі, італійські вина, лікери.
    Не все. Але переваг на порядок більше :)
    Я нікого не агітоюі нікому не розказую де краще святкувати. Тут тема йшлась про те де хто святкує Новий рік. Я висловила свою думку. І тільки. Ясна річ що Ви залишетись при своїй, я при своїй. І Ви і я маємо з чим порівняти де краще святкувати. І це вже великий плюс:)

18. ...іще на пиво і горілку. :) Звичайно, те, що робиться там, буде дешевше, це кожному зрозуміло.

19. night

night Well-Known Member

от чого ви розказєте про речі в яких не маєте уяви:) текілу, віскі і італійські вина не роблять в Німеччині. І горілку німці свою практично не пють бо це гидота ще та:)

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шо значить досвід...:good:

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)