Та не скажіть. Людина із середніми статками зможе туди не кожен рік поїхати. Не хвилюйтеся, на п'яниць надивилася достатньо. А вночі батьки мене на вулицю не випускають. Я казала не про клуби. Що твориться в клубах, поняття не маю, ніколи там не була і не буду. Чому ви дозволяєте собі розписуватися за всіх? Ви знайомі з усіма 46 млн українців? У мене склалося враження, що немає нічого, що би подобалося вам в Україні. Чого ж ви тоді до сих пір тут живете, мені цікаво?
Повторюсь. Головне бажання. можна припустити що або по телевізору або у вас "веселі" сусіди. а я хіба сказала кожна людина? саме так. Крім гарної природи Карпат і Криму, яку так паскудять "культурні" люди сміттям нічого хорошого в ній не бачу.Я не патріот і чесно можу це сказати з високо піднятою головою. Марнувати своє життя на державу в якій ще дестки років нічого не зміниться я не хочу. Не довго мені ще тут залишилось жити
де у Львові, на новий рік на вулиці? не смішіть.... кожен рік в новорічну ніч одне й те саме...і пляшки, і п'яні викрики...
Ну я б на таке навіть і не пішла, тим більше за 200 долярів. Була , і видно Вам просто не попались на очі "п'яні в зюзю" європейці. Так тож переважно туристи, а не місцеві жителі. Молоді німці або йдуть в якийсь модний клуб (де ціни, звичайно, більші за львівські), але частіше організовують святкування в когось дома, або десь в заміських будиночках (там і можуть напиватись - нащо ж на вулиці). Але ще частіше їдуть сім'ями або з друзями на гірськолижні курорти, тож у великих містах Ви їх багато не зустрінете, тому що Новий Рік для них трошки більше ніж вихідний день, а не велике свято. І як для нас, так і для них, "культпохід" до ялинки в новорічну ніч не є чимось надзвичайний. А причина в тому, що в нас п'яних більше побачите дуже проста - алкоголь дешевший. Ваш вибір. Тіко не забудьте викинути "рожеві окуляри", крізь які Ви дивитесь на закордон, бо не все там "медом помащено".
Стоп, стоп, стоп. Дівчата, ану будьте ціхо, а то з обговорення місць де можна відсвяткувати перейшли на перепалку бувають п'яні капіталісти чи ні. Давайте далі в спокійному руслі.
Погоджуюсь з night, що святкування в Україні зовсім некультурне, але Пухнастик права - закордон теж має свої значні мінуси, а тим більше та ж Німеччина.. знаючи всякі нюанси, менталітет людей і їх життя там, то не хотіла б міняти на ту країну свою державу, а тим більше не ставила б її у приклад, окрім напевно такої ознаки як глобальна акуратність... і щодо пиятик то не все так прекрасно.. хто був хоча б на одному молодіжному концерті в будь-якій європейській країні той зрозуміє.... дуже хочу НР якраз так... відокремлено... десь в тих же Карпатах, чи просто десь далеко від дому і не дуже близько від цивілізації... так щоб десь супермаркет був(по ідеї то виходить десь за Метро, в Рудно справляти чи шо?!))))
Знаєте, я ніколи не була там, але знаю купу місць з гарною природою. Хоча б Броварщина, де знаходиться наша дача. Там чисті ліси, озера, річки. Повно грибів і ягід, є дикі тварини. І "культурних" людей дуже мало. Не хвилюйтеся, не по телевізору. Те, що я не лажу по клубах-ресторанах (бо я я не бачу в цьому нічого цікавого) ще не означає, що я не бачила хамства і безкультур'я.
А ти не тойво.... не розслабляйсі... тут нарід в лісі хоче стрічати.... не виключено, шо ряснянському...
За кордоном більше значення придають Різдву. Не самому Святу звичайно (це Свято суто-суто родинне. В Надвечірря Різдва 24грудня десь після 5ї вечора вулиці напівпорожні і магазини закриваються скоро) ,а корпоративним вечіркам -Christmas party , які починаються після 1го грудня. Якщо фірма багата то вона винаймає який небудь банкетний зал в Hilton готелі , а якщо бідніша , ну то відповідно - скромніше. От на такі корпоративні вечірки жінки стараються обновити гардероб.Мужчині простіше - цей самий костюм можна вбрати кілька разів , лише краватку обновити.А жінці ні.... А Новий Рік справляють , але не придають такого великого значення як в бувшому СССР , чи зараз в Україні.
я починаю сумніватись що ви ам були В центрі Кьолна Новорічна ніч в модних клубах 2-30 евро макимум. Про віп клуби не буду казати. не була. Ви вважаєте що лише через це Це для словянин просто будь яке святкування привід випити. І алкоголь там на порядок дешевший ніж в нас. Порівняйте ціни на текілу, віскі, італійські вина, лікери. Не все. Але переваг на порядок більше Я нікого не агітоюі нікому не розказую де краще святкувати. Тут тема йшлась про те де хто святкує Новий рік. Я висловила свою думку. І тільки. Ясна річ що Ви залишетись при своїй, я при своїй. І Ви і я маємо з чим порівняти де краще святкувати. І це вже великий плюс
от чого ви розказєте про речі в яких не маєте уяви текілу, віскі і італійські вина не роблять в Німеччині. І горілку німці свою практично не пють бо це гидота ще та