де зустріти Новий Рік?

Тема у розділі 'Куди піти?', створена користувачем Corbie, 24 лис 2006.

1. Julietta

Julietta New Member

В таверні "Старий Замок" пропонують зустріти Новий рік.

2. night

night Well-Known Member

Зустрічати Новий Рік дешевше в Європі. Бази в Карпатах навиправдано дорогі. Дискотеки молотого що дорогі так ще і тупу програму пропонують. Рестораниі бари такі ціни виставляють що шкода за пару годин викинути стільки грошей. А якщо хочеться на пару днів свят поїхати відпочитиі не зруйнуватис вою печінку :) то Європа це супер варіант. Минулого року їздила в Німеччину. Знімала квартиру в центрі Кьолна (вроді 14 чи 16 евро на добу). А Новий Рік зустрічала на вулиці. Дістала масу приємних вражень. Цього року також планую туди їхати.

• Подобається Подобається x 9
  3. А ви вартість візи, перельоту, проживання порахували? Дешевше, якщо вже так казати, в кафе, ресторані, вдома.

4. Summer

Summer Well-Known Member

звичайно на ЛФ, от минулого року так файно зустріли!!! :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Interferon

Interferon Well-Known Member

Дивлячись які бази і де- якщо в котеджах на Буковелі чи готель в Славську то ціни космос, якщо в менш розкручених місцях, то можна дуже навіть гарно зустріти Новий рік, головне щоб було бажання.
    Не уявляю зустріч Нового року не в Карпатах - має бути сніг, лижі і ялинка жива вбрана на дворі (телек і диван відпочиває)
    Пару років назад винаймали кімнати в приватному готелі в Татарові за пару місяців до Нового року - вийшло не дуже дорого, раз в Яблуниці - приватна садиба, умови середненькі, зате ціна нормальна, ще святкували в Яремчі в Едельвейсі - пасіонат совкового типу з покращенням, зате в їдальні зібралась різношерстна публіка з якою до ранку танцювали біля ялинки :good:
    2009 зустріли також в Яремче, котедж з усіма вигодами, 4 кімнати, 2 ванни ціна 1500 грн (не Новий рік 900 грн) тобто за добу по 375 грн з сімї, , господиня ще й стіл накрила. Ще й два дні відкатали на лижах, до Буковеля недалеко.
    Недавно їздили на водопад Шипіт, там також є витяги і спуски - в готелях проживання 180-200 грн номер, на Новий рік 200 грн з людини.
    Ще й сайт є, де пропонують приватні садиба від 4 до 18 осіб, але шукати треба починати зараз, головне щоб було бажання.

• Подобається Подобається x 6
  6. night

night Well-Known Member

якщо їхати машиною і їде 4 людини то вартість мінмальна виходить. проживання я вже писала скільки коштує. це була квартира на двох людей.Віза...в кожного свої шляхи її отримання. але якщо її мати багаторазову то чому б не користатись.
    У Львові вартість піти на дискотеку коштувало 200 доларів. І це ще не дуже хороший клуб. З двох людей 400. Це розвага на 4-5 годин і сумнівне задоволення. Зустіртись з друзями 1-го числа і кудись піти також кошти.
    Ресторан дуже скучно і яка б компанія не була. Всеодно все зводиться до сидіння за стлом, танців в обмеженому просторі. А порахувати плаття чи костюм на новий рік, зачіску і оплату того ж ресторану. Знову таки дорого і всього лиш на пару годин.

• Подобається Подобається x 6
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Россияне выкупили большинство мест на Новый год в Карпатах?! Украинцев сдерживает грипп и кризис.
    Впервые за несколько лет на новогодние и рождественские праздники в гостиницах и на турбазах Западной Украины будут свободные места.

Многие украинцы не смогут отметить Новый год под заснеженными вершинами Карпат из-за кризиса, остальные боятся не ко времени распоясавшейся эпидемии гриппа.

В Туринфоцентре Закарпатья утверждают, что на праздничное время уже раскупили 74% мест в карпатских санаториях и здравницах. Причем абсолютное большинство заказов, по информации организации, — от российских турфирм. Как выяснилось, наши соседи не готовы отказаться от привычного зимнего отдыха из-за шумихи вокруг эпидемии гриппа, которая заметно пошатнула репутацию карпатских курортов на ближайший сезон. В Туринфоцентре Закарпатья даже побаиваются, что украинцам не достанется мест в родных Карпатах.

Однако в других туристических организациях не совсем поддерживают такой прогноз. «Действительно, есть тенденция к увеличению количества российских туристов, прежде всего из-за низких цен. Кроме того, у нас теперь есть такие современные курорты, как Буковель. Но я не могу подтвердить, что россияне выкупили большинство мест на Новый год. В то же время украинские туристы в этом году пока очень сдержанны, приток отдыхающих резко уменьшился — все напуганы эпидемией, и большинству не до планов на отпуск. Мы просчитали, что свободные места на праздники будут точно», — рассказал «Новой» директор туристическо-экскурсионного центра «Верховина» Василий Кобылюк.

По его словам, большинство клиентов у карпатских здравниц, как и в прошлом году, отобрал все же экономический кризис, а не эпидемия гриппа. Ведь основной сегмент туристического бизнеса рассчитан на средний класс, который пострадал больше всего. Чтобы хоть как-то привлечь отдыхающих в зимний сезон, самый прибыльный для региона представители карпатского турбизнеса обещают оставить цены на прошлогоднем уровне. «На новогодние и рождественские праздники сутки с удобствами и двухразовым питанием будут стоить в среднем 200—250 гривен. После 12 января проживание в тех же условиях обойдется уже в 120—140 гривен», — заверил «Новую» Кобылюк.

Киевские турфирмы в панике. Украинцы не хотят ехать не только в родные Карпаты, но и вообще отказываются от любых путешествий.

«Такого у нас не было даже в прошлом году в разгар кризиса. Правительство сказало ограничить поездки, вот люди и сидят дома. Даже сейчас приходится отменять туры в Турцию и Египет. А о буме на новогодние праздники мы даже не мечтаем. Так что неизвестно, что дальше делать», — сообщила в комментарии «Новой» директор столичной турфирмы «Лилиан Экспресс» Лилия Бутар.

В то же время туроператоры на западе Украины, наоборот, наблюдают всплеск активности. Рост продаж заграничных путевок вырос на 30% в сравнении с прошлым годом. Там украинцы стремятся пересидеть эпидемию в теплых странах.
    http://censor.net.ua/go/offer--ResourceID--138605

8. Де це ви знайшли такі ціни? Чи крім дискотеки там був іще повний стіл?

А в Німеччині ви не в ресторані сиділи? Та й плаття навіщо купувати на один раз? Це ж не випускний і не весілля, кожен рік усе-таки. :dntknw:

Ну не треба, з теперішньою ціною на бензин це все одно дорого, навіть на дачу не хочеться часто їздити на машині.

• Подобається Подобається x 1
  9. night

night Well-Known Member

У Львові в дискоклубах такі ціни на Новорічну ніч. Я ж не кажу про дискотеку студенську чи заклади куди приходить компанія бере пляшку горілкиі лимон на всю компанію :)
    Я вже писала що зустрічала Новий рік на вулиці.
    Невже справжня жінка зявиться в тому самому платті і в тій самій компанії двічі:)
    відносно до чого дорого?

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ну блін, як у Львові то на студенську дискотеку пльохо (тіпа отстой что лі?!), а як за бугор то можна і на вулиці дешево :)) Щось не то порівнюєм
    Я щось не помітив щоб на секондхенді переважали викинуті жіночі плаття ;)

• Подобається Подобається x 5
  11. victorys

victorys позитивчик :)

Деякі заклади організовують Новорічні вечірки, на які жінки вдягають вечірні сукні, а чоловіки костюми. Це можна назвати "Новорічним балом" і в спортивному костюмі туди явитись не пристойно :pardon:
    Загалом такі бали, мені здається, є більш поширені за кордоном.

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а якщо поверх того буде блатна шкіряна куртка? ;)
    угу. і костюм і плаття напрокат теж там більш поширені
    Взагалі то питання (спір) звучало(в) де дешевше. Нє? І на тому аргументи-контраргумети писали.
    А якщо моя думка, то серед моїх друзів є й такі які собі зараз не дозволять поїхати кудись а тим паче піти попонтуватись на вечірку за 2 франкліни:english_en: з носа. А мені з ними цікаво, тому місце знайдемо щоб було кожному до снаги а настрій самі собі створимо. Отак то :cowboy:

13. victorys

victorys позитивчик :)

ага, а в куртці сємочки, а до того всього ще мешти з болотом :crazy:
    І я завжди кажу, головне, щоб компанія була хороша :)

14. night

night Well-Known Member

Там на вулиці люди культурніші і цікавіші ніж в нас в самому крутому клубі і не важно Львова чи Києва чи іншого міста.І атмосфера створена відповідна. Для наших людей Новий рік це напитись і впасти в салат. Ну якщо феерверк дешевенький запустять і пляшками біля ялинки покидаються, то святкування можна вважати успішним.
    жіноча психологія така. навіть якщо і не вдягне більше це плаття але в шафі нехай висить:)

• Подобається Подобається x 4
  15. Що конкретно пропонується за ці 200 доларів?

А невже справжня жінка одягає лише плаття? Це може бути красивий костюм, приміром.

Відносно доходів моєї родини. Хоча я не знаю, може для вас з'їздити в Німеччину на пару днів - тьху, копійки. Те, що ви запропонували, задорого для людей із середніми статками.

Як саме проходить святкування на вулиці?

Так-так, не хотіла б святкувати Новий Рік з ВАШИМИ людьми. Хто вони, до речі?

16. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Йоу, ото дифірамби співаєте закордону, аж смішно. :)
    І шо, всіх наших (тобто, громадян України) Ви знаєте? :eek: І коли встигли зі всіма познайомитись? :)

• Подобається Подобається x 4
  17. Знаєте, у мене теж склалося враження, що у night завжди так. Аж депресняк нападає: та невже ж у нас все так погано? Однак давайте дочекаємося її.

В моє підписі все сказано. А щодо мене, то я не те що в салаті не валяюся, а і не п'ю взагалі. І не я така єдина.

• Подобається Подобається x 2
  18. night

night Well-Known Member

Два-три салати, горілка або коняк на вибір, гаряча закуска, пляшка шампанського. Розважальна програма для прикладу в клубі Міленіум була шоу трансвеститів і виступ якоїсь львівської зірочки.
    Якщо говорити про Новорічний бал то хіба може бути канавальний костюм якщо це вказано в програмі.Я свтякувала Новий рік кілька раз підряд в київський клубах і ніде не бачила жінок в костюмах на Новий рік.
    Я вмію рахувати і не люблю платити гроші за сумнівне задоволення. Якщо все спланувати і не видумувати Бог зна чого для поїздки за кордон то можна туди і з середніми статками їздити. Якось же подорожують люди в Турцію, Єгипет, Болгарію, а це відпочинок для людей з середніми статками і які вміють екномити щоб провести відпочинок біля моря.Головне мати бажання і чіткий план.
    Місто красиво прикпашене. У всіх святковий настрій. Ходять вітають один одного по вулиці. Причому ходять а не повзають з пляшками як це відбувається в нас біля ялинки. Практично немає пяних. Ніхто не кидається пляшками. В кулби вхід такийже по ціні як і у звичайні дні. немає ажіотажу , що якщо ти не замовив столик то тебе не пустять.
    складається враження що ви живете в домі з високим забором і ніколи не виходите на вулицю. Новий рік, Хрещатик, середньо статистична людина.Вона, він пяна, купа матів, десь штовхаються молоді люди, купа битого скла, біля ялинки близько 1-2 ночі літають пляшки, міліція когось заштовхує в бобік.Вам більше 16 рочків і хоть раз в житті ви б мали таке бачити якщо ви виходите дальше своєї кімнати.От такі НАШІ, ВАШІ люди.От саме тому я більшість з них не поважаю і в мене деприсняк нападає коли я бачу таке стадо і стидно за нашу націю.Але на таке треба дивитись щоб бачити ким ти не хочеш бути в житті і як бридко виглядає така людина з сторони.
    а ви там були щоб оцінювати смішно це чи ні?
    Ая виходжу на вулицю без рожевих окулярів на очах і бачу що відбувається навколо. Чи хочете сказати що наші люди чемні один до одного, що ніхто не кидається пляшками на Новий рік, що батьки самі не відпускають дітей за огрожу ялинки(хоча саме для цього та огорожа і стоїть), що 1-го числа приємно дивитись на центр нашого міста. Я не живу ілюзіями про красиве життя. Нормальних, думаючих людей одиниці на превеликий жаль.Я б дуже хотіла пишатись своєю країною але не звикла на чорне казати біле.

• Подобається Подобається x 5
  19. Kalinka

Kalinka Active Member

Як на мене, немає особливого значення, ДЕ зустрічати Новий рік, головне - З КИМ! З друзями ми вже років 5 спочатку з"ясовуємо, в кого які плани (хто дома з батьками, хто - в колі власної родини, варіантів багато), а потім рахуємо, в кого який бюджет і... нарешті плануємо, як святкувати! З 5 років 2 раза зустрічали НР у друзів вдома, раз - запрошували гостей до себе, а 2 останні роки - святкували НР в Карпатах (виходило, до речі, досить бюджетно). Просто в кожного свої вимоги! Де будемо справляти 2010 - ще не вирішили...

• Подобається Подобається x 9
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

По-преше бюджетно, по-друге усамітнено, по-третє - якщо бракне, далеко бігти... :)))

а де твій аватар? :)