Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? На Новий Рік ми завжди дома- це для нас сімейне свято, а на Старий Новий Рік ми вже відриваємося по повній з друзями - закриваємо кафе, запрошуємо музикантів і гарно накриваємо столи! Гей, забава, забава аж до рання.....!!!!! :radist: :dance: :8:
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? я спочатку залишусь вдома, з бабусею. бо не хочу, щоб вона лишалась сама на Новий рік. в 2008 ввійдемо вдвох. потім до мене прийдуть друзі і ми влаштуємо собі ніч аніме)) мій друг - колекціонер, у нього одна із найбільших колекцій аніме в Києві. це все безпосередньо у Новорічну ніч. головне, щоб було поменше метушні. а ще я вчора дізналась, що моя подруга, з якою я вже півроку не бачилась святкуватиме Новий рік ледве не в сусідньому з моїм будинку. у них буде християнський Новий рік. то, може, зайду згодом і до них. а ще у нас є така традиція зібратися з колишніми однокласниками і під ранок або наступного дня піти до нашого класного керівника, яку ми всі любимо і шануємо. а ще я збиралась із своєю кращою подругою поїхати в ліс на фотосесію серед снігу(дай Бог, щоб сніг був). але це вже числа 2 або 3. крім того обговорюється варіант скооперуватися студентам з різних університетів, взяти гітари, капелюха і піти поспівати пісень в якомусь із переходів міста. а потім зароблені гроші всім разом прогуляти.
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? З усього видно де НЕ найкраще святкувати цьогоріч НР. В наших ресторанах-клубах. За рік значно зросли розцінки на нечисленних ведучих та артистів. Бюджети ж ресторанів з невеликою вмістимістю дюже обмежені, а креативом вони ніколи і не відзначалися... З того, всього, що знаю видко святкування в більшості випадків закінчиться на рівні примітивного "утрєніка" з п"яним дідом морозом. :feminist: А Вам коштуватиме 100-300 у.о. з особи в залежності від "класу" (власноруч присвоєного) закладу. Якщо при всім тім хтось знає вдалі прогнози святкувань, буду вдячна за таку інформацію.
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Что за отель? Есть ещё места? Как происходит бронирование?
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Понтів багато, а сервіс не дотягує до них (понтів). Бронювання старим дідівським методом - дзвониш на телехфон і бронюєш
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Вдома , родичі , друзі, знайомі , пустити салюти, поспівати народні пісні, поплакати які ж ми вже старі, дочекатися 12.00 , випити шампанського, почути нудну промову президента, повеселитися і лягти спати - ось 12 речей хорошого нового року від EntOther(а)...:radist:
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? В "Пікассо" нормально, а взагалі місце це не дуже важливо, головне святкувати з тими людьми яких видійсно хочете бачити, з якими вам комфортно і взагалі добре. Тоді і свято вдасться
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Я забронював через форму на сайті. Отримав відповідь на емейл, попросили підтвердити теж емейлом 25 числа. Приймають віза/мастеркард. Для перевірки звонив вчора голосом - бронь є.
Де зустрічати новий 2010 рік? Пропоную обговорювати в цій темі все що звязано з зустрічью Нового 2010 року.:tanksmile: Де зустрічати новий 2010 рік? Перерив багато сторінок але так і нічого толкового не знайшов, думаю краще замовити місце заздалегіть, бо потім буде або пізно або дуже дорого, хто знає якесь гарне місце?можливо у Карпатах, або десь біля Львова можна зняти будинок для компанії в 10-15 чоловік?Можливо в ресторанах вже є якісь пропозиці?
ще пару тижныв тому хотіла якесь таакеееее місце для святкування.. чудесне якесь))) а тепер напевно в лісі хочеться.. видається найбільш привабливим... вдома зовсім не хочеться - після карантину якась клаустрофобія... в громадських закладах тим більше))) хіба якщо б хтось позичив будиночок в лісі з каміном, то то було б чудово
всі ні... половина народу без дивана і телевізора не зможе... то вже згодом, напившись, народ піднімає свої задниці і починає шукати пригод по вулицях...