Новий Рік у Львові Доброго всім здоров'я. Ми з дружиною вирішили зустріти Новий 2008 рік у Львові. Вже викупили квитки Ростов-Москва-Київ-Львів, забронювали готель. Тому є декілька питань: 1. Чув, що Новий рік у Львові зустрічають біля опернго театру, це так? І як взагалі провести Новорічну ніч, щоб запам'яталось? 2. Готель Жорж, що воно є, бо забронювали номер там з 30 по 2 січня. 3. Чим дістатись до готелю з аеропоорту? Чи дорого коштує таксі, або міський транспорт (приліт майже в 10 вечора). 4. Може с ким зустрітись, поспілкуватись, що обов'язково відвідати у Львові...
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? О! Коллега! Мы с супругой тоже собрались во Львов. Можно скооперироваться. Мы прибываем 30 декабря около 10 вечера.
Відповідь: Новий Рік у Львові я хоч і не місцева, але на дещо відповім таксі зовсім недорого! з центра міста до вокзалу - 15 грв. розповідали, що півміста об'їздили, а заплатили ті ж самі 15-20. готель Жорж один з найкращих готелей міста! і так, Новий рік святкують біля оперного! тож гарного Нового року! я теж його святкуватиму у Львові
Відповідь: Новий Рік у Львові О, хоть хтось відповів. Не знаю, як у Львові, а у нас, наприклад, якщо брати машину в аеропорту, то можна і 1000 рублів заплатить, а якщо викликать таксі з якого-небудь таксопарку перед вилітом - то 300. Тому й питаю...
Відповідь: Новий Рік у Львові А прилітаєте певно в 9-15 Аеросвітом.Як тільки сядете дзвоніть 065 і замовляйте таксі в аеропорт
Відповідь: Новий Рік у Львові Святкування нового року обговорюють отут Не всі оператори підтримують набір коротких номерів. Ось те, що я знайшла: Радіо – таксі 086 \ 8 067 6700086, 8 050 9444086, 8 093 3998086 Радіо – таксі 083 \ 8 067 6794235 Радіо – таксі 065 \ 8 067 7720065, 8 050 4314065, 8 063 3071375 Навігатор, таксі 002 \ 8 067 6000482, 8 067 3415138, 8 050 3170210 Таксі, Лев \ 8 050 3702670, 8 067 7699909, 8 067 3145633, 8 093 7770875 Таксі, Люкс \ 8 067 7103333, 8 050 3153333 вибирайте
Відповідь: Новий Рік у Львові Раджу дійсно викликати таксі, варті уваги Люкс та 086. А піти треба у ресторан Криївка, він на площі Ринок,14. При вході питають пароль. Треба казати Слава Україні і медовуху наливають. Інтер'єр там стилізований під криївку УПА, так що буде, що згадати. Прикольно піднятися на Високий замок і побачити у себе на долоні весь Львів, а ще раджу просто длукати старими вулицями Львова, це довокола площі Ринок, там на стінах ви побачити багато неймовірного
Відповідь: Новий Рік у Львові Аеросвітом, але увечері. З Києва о 20:10. Тим паче, з роумінга Білайн Росія Дякую за номери! Додано через 41 хвилину О! Люблю стилизовані заклади В Красноярську був в "Бар солидарности с борцами центральной и латинской америки против агрессоров мирового империализма имени Че Гевары", там кругом мішки з піском, муляжи автоматів, офіціанти у формі армії Куби, и меню - улюблені страви Че, Фіделя та поміч Захода А в Омську - бар Ностальгія - там офіціанти в піонерській формі, меню з середини 80-х - для службовців, для робочих та партаппарату В нашому Ростові є Real McCoy, ресторан з стилем депресії США - горілка в чайниках та буханках, портрети Аль Капоне та інших...
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Хм, цікаво, а чому? ми минулого року їздили в Єгипет. дуже задоволені поїздкою!
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Спасибо, но нас будет много. 4-7 человек. И мы порешили новый год отпраздновать в Киеве, дальше ехать во ЛЬвов, а потом в ДОнецк. Таким образом объехать все контрольные точки Украины и выяснить, что с нею такое происходит) Просто интересно. Без купюр. Новый год в Киеве потому что ничего так на НГ во Львове не нашли(( 31 декабря поездом из Петербурга прибываем в Киев. Если вам всё ещё это интересно - пишите. С удовольствием с вами встретимся)
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Ну, может, во Львове и пересечемся. GPRS роуминг у меня будет, форум читать смогу
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? клсна задумка, я теж би так зїздила, хоча й в Петербурзі мабуть непогано НР зустріти
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Замечательно! Все карты в руки, - пока молоды нужно путешествовать.) А в Петербург обязательно приезжайте) Ну, может, во Львове и пересечемся. GPRS роуминг у меня будет, форум читать смогу Мы кстати во ЛЬвове вот этот хостер присмотрели. http://www.hihostels.com.ua/ru/hostels_ukr/hostelshevchenkoRUS/ Это единственное место, где можно найти жильё по человеческим ценам. Квартиры нам наотрез отказались сдавать.
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Я святкуватиму дома, з сімєю. Цього разу має бути класно, бо приїде сестра з малою і чоловіком, а я її бачу раз на рік. Хоча хочеться в принципі чогось нового..треба буде подумати.
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Наш перший (2004-05), тоді ще з коханим, НР був на природі. Вийшло то досить спонтанно. Мій брат сказав, що вгорах є домик і там буде святкувати НР. А так як ми з коханим чомусь не мали планів щодо НР, то поїхали з братом. То була справжня казка. В місті сніга не було, а горах справжня зима. Нас було 6 чоловік, але кращого НР я не пам"ятаю. Тиша і спокій, мобілки не працюють, отож часу ми не знали. Тільки коли в сусідньому селі загриміли петарди вибігли на подвіря... шампанське ... поздоровлення... Хатка дерев"яна, камін, баня, романтика... Ось підросте синочок - обов"зково на природу в НР.