Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Нічний клуб на Зеленій, нічого особливого там немає
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? А шо можете порекомендувати з одягу? Чи буде доречним діловий стиль?
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Чому??? Пікасо і корпоративні вечірки в пікасо це різні речі
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Залежить від того, чи будуть танці чи ні Гепцати в діловому стилі не дуж якось Для корпоративного НГ заклад нормальний. Наш львівській офіс там декілька років справляв, я їздила.
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? А Ви на фірмі попитайте. Може фірма влаштує тематичну вечірку.. А взагалі думаю, що підійде строга вечірня сукня.
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Ой а у мене нова ідея народилась, хочу новий рік в Криму, море, гори, сніг, тощо, але не за шалені грошики типу 6 000 грн за добу, такого не потяну Може хтось підкаже телефончики в Криму???
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Згідна з цим дописом, лише б я порадила коктельну сукню
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? я не думаю... діловий стиль для мене асоціюється тільки з роботою... п.с. В нас на роботі на запрошеннях на корпоративну вечоринку вказують, яким повинен бути дрес код (переважно вечірні сукні для жінок і костюм для чоловіків)
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? я терпіти не можу сукні,а ще вони не пасують до моєї фігури! А можна якісь штани і сорочку або кофтинку???
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? гарно будуть виглядати класичні чорні штани, а зверху- гарний "вечірній" топ
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? аааааааааааааааааааааа.... ви мене так завстидали...але це не я... своєї фотки в вечірньому вбранні не буду виставляти :D
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Виставляйте,навіть не думайте!Впевнений що ця моделька сховається....