Відповідь: де зустріти Новий Рік? Не. В бане - 23 февраля, а на Новый Год в Ленинград махну, к друзьям!
Відповідь: де зустріти Новий Рік? І шо не будете в Нет ходити? Чи трєзво? І вопше, на НР в Пітер... літаком...
Відповідь: де зустріти Новий Рік? От от 2008 треба скоро зустрічати, і хто куди? поділіться інформацією Я от вичитала пропозицію однієї турфірми: тур 5 днів(наскільки памятаю)у Краків (була багато раз) але саме цікаве в турі то зустріч НР є три пропозиції на вибір:1. ресторан в соляній копальні, романтична вечеря в ресторані в Кракові і те що мене найбільше зацікавило аква парк такого ще не було
Відповідь: де зустріти Новий Рік? В мене знайомі таз зустріли 2007 рік. Були задоволені, навіть розказували, що в ресторані музиканти грали українські, так що у Кракові з українською музичкою вони й зустріли новий рік
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Шановні! Підкажіть, будь-ласка, де можна зустріти Новий Рік в Карпатах. Може в когось є які контакти людей, які здають хатинки? Широ вдячний.
Відповідь: де зустріти Новий Рік? я НР зістручатиму вдома, у мого дідуся ДН прямо 30, а я вже 2 рази пропускала його свято. так що цього року я виправлюсь. а потім одразу до Львова!!!
Відповідь: де зустріти Новий Рік? котеджі знаходиться в центрі с.Волосянка 2км. від Захар Беркуту: ФОТО: http://photo.i.ua/user/586166/21813/ 2-х,3-х,4-х місні спальні кімнати, вигоди на поверсі,працює сауна,2 шашличні,є стоянка для автомашин,харчування по домовленності,ціна 25уе з людини на новий рік не меньше 7 днів без харчування (є місця ,бажано одна велика компанія) т. 80964394929 Тарас
Відповідь: де зустріти Новий Рік? А пошо його зустрічати (НР) ? Він і сам прийде. От так життя проходить
Відповідь: де зустріти Новий Рік? я б хотів зустріти Новий Рік в колі сім"ї, але десь у Карпатах, у деревяній хатці, без цивілізації і як у Висоцького: вперьод 500, назад 500, пурга і нЄкому помочь... тобто без сусідів... о така проста мрія.
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? невже так мало фантазії... водіть хороводи навколо ялинки... або тематичну вечірку)
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Та сама проблема Єдине що можу порадити не їхати з турфірмами закордон.
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Випити з чоловіком шампанського, подивитися ТВ, підсумувати що зроблено, приблизно окреслити плани на наступний рік і піти спати. Радіти НР нема чому. Життя спливає
Відповідь: Де і як найкраще святкувати Новий рік ? Фірма на якій працює мій чоловік замовили проведення Нового року у "Пікассо". Хто там бував раніше напишіть свою думку шо являє собою цей заклад?!