де зустріти Новий Рік? 31 грудня піти волонтером попрацювати.нікому в голову таке не приходило? Поле діялності дуже широке - від роздачі їжі для бездомних до військового госпіталю. Було би тільки бажання , а місце завжди можна знайти. Відчуття після продіянного буде НАБАГАТО ПРИЄМНІШЕ ніж після пянки в нічному клубі.
Особисто я хочу зустріти в Києві, дуже довго там не була. Може знайдеться киянин (або киянка), котрий (котра) шукає на НР нову компанію. Планую їхати з друзями.
Наприклад я 31 грудня працюю до 18:00,в 7 рм буду дома,в 8 годині прийде жінка з роботи,накриємо стіл,прийде донька з чоловіком посидимо десь до 1 ам і спатки
ОК , без проблем. Поміж 24 грудня і 5 січня в мене з роботи Різдвяний відпуск. 31 зранку 8:30 в мене апойтмент в ділера на зміну масла і ротацію коліс в машині. Потім на 11 везу дочку до дентиста. В між часі коли мала буде в лікаря зроблю деякі продуктові закупи в магазині. Потім поїдемо додому . Потім на 7 вечора йдемо на хокей . Хокей закінчиться десь коло 9:30 .По дорозі додому купимо піцу , або китайську їду. Коли це зїмо , дитина піде спати. А я з шклянкою вина або віскі посиджу біля телевізора.І теж піду спати скоріше за все ще в 2015 р. Бо зранку 1 січня ми їдемо на кілька днів в гори на лижі. Навіть як би я і хотів десь піти , то не можу залишити дитину саму.Ми живемо двоє - я і дочка. Це була перша частина. Тепер друга частина Марлезонського балету що до саркастичного вашого питання.Пояснюю. Моя мала вчиться в французькій католицькій школі. Школа має майже 70 річну традицію різної доброчинної діяльності. На період Christmas and holiday season , як тут кажуть , а це від початку грудня до НР , батьки організовують різні акції - від збирання грошей до роздачі їжі в різних шелтерах. Це все добровільно , більш менш рівномірно розприділені години. Свої останні 3 години я відроблю 24 на Christmas Eve.Буду роздавати їду , або прибирати з столів , або мити посуду. Що скажуть на кухні це і буду робити.
Телефонував нинька головний організатор поїздки. Обговорювали деякі нюанси поїздки. В новорічну ніч погода в горах має бути чудова. Місяць лише почне спадати (тобто світла від нього цілком немало). Організатор висловив припущення, що спати нам там ніхто не дасть і сказав, що ми о 2 ночі 1 січня ВЖЕ вирушимо на Говерлу. Ще раз запитую : ніхто приєднатися не хоче? Як доїхати - я розтолкую.
На початку січня 2011 - був вперше, на Говерлу піднявся. На початку січня 2012 - вдруге - дійшли до висоти біля 1700. Ураганний вітер і пурга (видимість була буквально 10-20 метрів) не дозволили підніматися дальше. Повернулися. На початку січня 2015 - дійшли до висоти біля 1800. Ураганний вітер на той час наніс хмари, видимість пропала - повернулися. В червні 2015 - піднялися на Петрос (ну, я вже тото туткай описував). Вночі малює хмарність і сніг, але ранок і день - повністю ясні. Вітер, як самі бачите - 1-2 м/с. Ну, на висоті, звичайно, вітер однозначно більший, але, маю надію, що далекий від ураганного)))
Боюся, що не вийде. Там не одні такі як ми вар"яти будуть - там купа народу буде. І навряд чи вони будуть собі тихенько в хаті сидіти))) Не дадуть поспати. Не страшно. На ходу ще не засипав, так що не замерзну)))
В людей здоровля багато і самовпевненості. Потім щороку таких рятувальники шукають. Чи по дорозі туди добре сплять.
Якщо пурга, то досить запросто заблукати. Піднятися то простіше, а от, коли спускаєшся і стежки всі заметені, то зробити один поворотик не туди - і вже заблукав.... Через що й верталися ми ті кілька разів. А якщо видимість нормальна - то не страшно. Особливо, коли в групі є люди, які добрий кавалок Карпат сходили вздовж і впоперек. А в нас така людина є)))
Ну на одну людину всім десятером нема що розраховувати). Мало що з нею станеться і що тоді... капец всім десятьом)
Чекушка калганівки, чекушка прополісівки і чекушка чистого спирту вже спакована з лахами і спальним мішком і вже в багажнику авто, яким їдемо. Зранку ще маю зібрати наплечник з їдлом. Рубці (флячки, воловий шлунок) вже відварені 3 рази, порізані, обсмажені і заморожені. Цибуля, морква, петрушка, селера вже спасеровані разом з приправами і також заморожені. На місці лиш потрібно буде вкинути то всьо в баняк і доварити. З кілограм сала дрібненько порізано, пересипано порізаними часником, цибулею і перцем-паприкою, добре зволожено яблучним оцтом (оцет влітку виготовив сам особисто). Тобто, ще до нього хліб і більше нічого для закусі не потрібно. Зразу після прибуття на місце будемо варити бограч. А наступного дня - то мої флячки. Нинька з 18 до 21 год булисьмо в лазні (я і 2 мої товариші - всі з дружинами). Змили тамтой рік, тронця упили, моя принесла трохи меду, то бабиска си тим медом троха помастили і з тим попарилися. Дивно мені, жи ніхто на форумі не виявив бажання в горах Новий рік зустріти. 8 ранку завтра виїжджаємо, тобто в тирнеті мене юж не буде. Як вилізу десь високо, то хіба Карабіну зателефоную, аби форумлянам вітання передав)))))