Відповідь: де зустріти Новий Рік? У мене теж було багато цікавих вечорів Новорічних. Але якщо от зараз вибрати найкращі, то будуть вони в Карпатах. На базі Червона Калина. З великою компанією, яка роз"їхалася по світах, зі смішками передноворічними та істеричними пошуками в наплечниках панчішок (один товариш так і не знайшов мештів, був взутий усю святкову ніч в тих синтепонових чобітках-утеплювачах з Альпін). З купою снігу, особливо радісно, коли у Львові його нема. І, головне, наступний день! Коли в місті не знаєш, куди себе подіти. А тут кави хильнув і на Тростян! А там усі такі, - радісні !.. Хмм.... давно це було....
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Я ніколи не задавав собі запитання: а де мені зустрічати Новий Рік? Тому що Новий Рік завжди зустрічав мене, а не я його. А зустрічав мене він завжди дома, лише двічі в армії, тому я щаслива людина у цьому питанні.
Відповідь: де зустріти Новий Рік? На рахунок того, що Новий рік часто зустрічає сам - то правда. Минулого року плани круто повернулися 31-го опівдні. Потім машина (з сімома пасажирами на борту) стала просто серед дороги біля "Південного", потім (коли все ж машину завели) добирання (досі не знаю де саме то було) по замерзлих грунтових дорогах, і, нарешті намагання обігріти приміщення за допомогою каміну (чим камін відрізняється від п'єца думаю можна не пояснювати ). Але як же було класно! А найвеселіший Новий рік, якого я не пам'ятаю мав тоді, коли після довгого "попереднього розігріву", вирішив опівночі випити шампанського з Президентом. Далі спогади різко обриваються: лише свідчення очевидців...
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Общественность старательно делает вид, что никому ничуточки не интересно, с каким таким Президентом, да с большой буквы "П", пил уважаемый Anvokal до беспамятства, в каком году, и что очевидцы рассказывали... P.S. Разогреваться начинали в Беловежской Пуще, не? :rolleyes:
Відповідь: де зустріти Новий Рік? :D :D :D Нє-є-є-а не там! :D :D :D :D :D :D :D :D Насправді то було років чотири чи п'ять тому. Президент - Кучма (по телевізору, звичайно). Мабуть він мене тоді врік (рус. - сглазил) .
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Вітання всім! Збираємося відсвяткувати Новий рік У Місті Лева Підкажіть, будь ласка, де можна цікаво провести новорічну ніч (кафе, ресторанчик, клуб....) Так щоб з програмою і смачними стравами
Відповідь: де зустріти Новий Рік? В прошлом году насколько мне известно, забегаловка с громким названием Сан-Ремо предлагала новогоднюю развлекательную програму совместно с обжираловкой...
Відповідь: де зустріти Новий Рік? вже може бути запізно для пристойного місця... принаймні на сьогоднішній день більшість порядних клубів, ресторанів вже задіяні в новорічну ніч іншими. Єдине що можна ДО нового року в них відсвяткувати...
Відповідь: де зустріти Новий Рік? На новий рік в приватному секторі ніч на особу коштує 25 уїв без нічого Замовлення мінімум 3 доби Отже на пару - 25х2х3 = 150 уїв Сауна - 50 уїв Алкоголь - харчі - 100 уїв Лижі - хто скільки накатається - але десь від 100 уїв Дорога - не суттєво Всього мінімально 400 уїв - пара (або 2 тисячі рідних гривень) Чи не задороге задоволення на три дні без комфортного обслуговування?
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Интересно, что входит в пункт "алкоголь и харчи (на три дня, на двоих, да включая новогоднюю ночь) - 100 уёв"? Мягко говоря, недорого кажется...
Відповідь: де зустріти Новий Рік? А є радісна новина: В Європі падає сніг Сподіваймося, що до Нового року і до нас дійде... а от чи дійде до Невстранця... невідомо
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Хм... пока не дошло. Дайте-ка подумать... а-а-А! Это приглашение, да? Угадал, угадал!!!
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Егеж... Вас запросиш... уже котрий рік запрошую... а у Вас все малі діти... Коли ж вони вже виростуть? :p
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Все залежить від апетитів - омари-кальмари-червона риба- ванна з шампанським - вийде дорожче (але якщо купити надувний басейн - можна суттєво зекономити на транспортуванні ванни у Карпати), а із звичайними - вино-горілка - шампанське - мясо - нормально При чому не думаю , що є сенс їхати на Новий рік в Карпати удвох - а на компанію виходить дешевше (3 пари - 300 уїв - а це вже досить багато)
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Але зрештою я не про алкоголь та харчі, а взагальному - трохи дорогуватий відпочинок в Карпатах на новий рік при повністю відсутньому сервісі, як на мене
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Цілковито з Вами згоден. Останнім часом в Карпатах ціни занадто високі. Що ж, усе зрозуміло: закони ринку - попит народжує пропозицію, яка стає дедалі дорожчою.
Відповідь: де зустріти Новий Рік? Ну, как встретили-то? Чего не рассказываете? Сколько ждать можно? Скоро уже опять встречать надо будет!