Вроді, вирисувалося... Саме зустрічання - абсолютно традиційне, вдома в колі сім"ї. Але, до рання ні біля ТВ ні біля тирнету засиджуватися не варто. Бо в 9-10 год. ранку я з кількома колєґами вирушаємо на південь (ну, не сильно далеко - на кількасот км)))) І!!!! 2 альбо 3 січня будемо дертися на Говерлу!!!
В світлі останніх подій, ходять чутки, що москальські кдбісти можуть готувати теракти у Львові на Різдво. Я особисто уникатиму масових скупчень людей, ярмарків, великих ресторанів і вам раджу, так на всякий випадок. Не хочу нікому ніяких антиреклам робити, але в москалів давно дах зносить щодо "Криївки". Дуже сподіваюсь, що там посилять охорону. Бережіть себе. Веселих свят.
Хлопці та дівчата!!! Прошу вас допомогти з вибором місця ве Львові де можна було б зустріти Новий рік родиною, щоб було затишно і не дуже гучно. Найлепшим варіантом було б щось на кшталт Колиби за містом(не дуже далеко) чи подалі од центра. шукаю місце для чотирьох особ (кохана, я та мої батьки). Буду вдячен за будь які пропозиції. Якщо можливо, контакти приймаючої сторони скинути до особистої скриньки в ПП
— Славське — Відпочинок в Карпатах і не тільки — КАРПАТИ.INFO / Західна Україна / Львівська область / Сколівський район / Славське: Тут вам і будинок і гори і лижі (то якщо сніг випаде)
Туй всі бідкаються, жи Сильвестра без снігу буде (я про Новий рік, як хтось не ферштеєн - то поляки так той празник називають - Сильвестра). Хто аж так сильно хоче снігу, можу щось порадити. Особисто я 31 грудня зранку вирушаю з дому. Не сам - нас буде 4-ро, на автомобілі одного з нас. Їдемо ми на базу Козьмещик біля с.Лазещина Рахівського району Закарпатської області. Це 7,5 км від вершини Говерли. Сама база знаходиться на висоті біля 900м над рівнем моря. Навіть, якщо в самій Лазещині снігу і не буде, то на Козьмещику точно буде. Тобто, на сам Новий рік (і перші дні Нового року) я буду і без інтернету і без форуму((( Навіть, місцями, без мобільного зв"язку. Хто також хоче туди - прошу звертатися. Якщо є компанія з авто - запросто туди можна поїхати. Жити можна або на самому Козьмещику (але то спартанські умови), або в Лазещині. В Лазещині запросто можна знайти щось більш-менш комфортне. Але, для підйому на Говерлу ще треба буде пройти зайвих 7-8км до Козьмещика і назад. Як нема варіанту з авто - то запросто можна туди доїхати потягом до станції Лазещина (або Львів-Рахів, або з Івано-Франківська приміським до Рахова). Як на мене - то є суперовий варіант зустрічі Нового року.
Привіт-привіт) Кажуть, на Різдвяні свята Львів чудовий) Я вже піднімав тему екскурсій в одній з тем форуму, а тепер хотів би дізнатись про те, чи можна буде послухати органну музику в період свят чим більше шукаю місць цікавих у Львові, тип більше ним захоплююсь=)