де зустріти Новий Рік?

Discussion in 'Куди піти?' started by Corbie, Nov 24, 2006.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Зайка,ви ше молоденький зайчатко...вам "положено"......а мені,ну чесно вже того ся не хоче.........:)От гарної компанії,гарної доброї музики,і гарного спілкування....ото мож,а так як у всіх друзів дітиски,не виходить:sad:

• Подобається Подобається x 4
  2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну дик ви з мого списку тільки танці то і викинули :). І то зря зробили. Чогось мені здаєсі шо якби ми з вами зо два раза завальсували, чи ше ліпше польку збацали то і до танців бажання появиться :).
    Ми на першій роботі бувало шо круглі дати (25,50,60) в рестораціях відмічали. То я на власні очі видів шо вік чи статус то не перешкода жеби файно і весело гуляти :).

• Подобається Подобається x 6
  3. Markalena

Markalena New Member

Добрый день, форумчане!:) Новый год мы с сыном едем встречать во Львов! Билеты куплены, номер забронирован, но, куда можно пойти в Новогоднюю ночь (часиков до 2) с ребенком 9 лет, до сих пор не придумала. Так хочется сказки и красивой музыки... Помогите, пожалуйста, советом:)

4. hunter

hunter мандрівник

головне - не "де" зустріти! а головне з ким і як! :preved:

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що вже напевно пізно щось шукати, пізно :sad: Хіба що до ялинки піти. Але вважайте на п'яних і літаючі фляшки від шампанського.

• Подобається Подобається x 3
  6. Markalena

Markalena New Member

Спасибо, что откликнулись!!!
    У меня такое предчувствие, что в последний момент все сложится наилучшим образом. С наступающим Новым годом!!!!

• Подобається Подобається x 3
  7. masterdef

masterdef New Member

Предлагаю свою бронь на 3 места в "Найдорожча Ресторація" в новогоднюю ночь
    600грн

развлекательная программа присутствует.
    ресторан на втором этаже, под ним на первом Криївка
    будет весело
    http://www.zaxid.net/article/40077/

сами хотели пойти с дочкой 6лет

8. Полковник

Полковник миється в бані

Почитал отзывы.
    Москалям там, однозначно, не весело.

9. dopysuvach

dopysuvach Member

раджу поїхати в дитячий будинок і провести час з користю) можу навіть дати адреси

10. masterdef

masterdef New Member

москалям у нас везде весело,
    цена позволяет

11. imhotep

imhotep New Member

Львів на новий рік

хочемо на Новий рік приїхати, я чув що буде все закрито, це правда?

12. Fromdubai

Fromdubai Member

Новий Рік

Теж виникло питання як провести час у ніч на Новий Рік ... У Львові вперше. За планами в 12-00 бути під ялинкою на проспекті Свободи, а потім у заздалегідь зарезервований Fashion Club, який по ідеї не далеко від цієї ялинки на цьому ж проспекті ....
    Цікавить думка якщо можливо як небудь поліпшити програму ... Якщо є ідеї з приводу хороших і популярних барів, ресторанів в місті ...

13. night

night Well-Known Member

Краще радикально перегляньте Ваші плани на рахунок святкування Нового Року, якщо Ви не затятий пияк :) Новий Рік під ялинкою це щось з розряду фільмів жахів. Купа п'яного народу, інколи літають пусті пляшки, салюти сумнівної якості літають як куди попало.
    Fashion Club вибір не поганий. Але марна трата коштів. Крім гламурних нарядів і наполовину п'яненьких львівських співаків з такою ж підтанцовкою Ви нічого не отримаєте. Популярні бари і ресторани на свята, перетворюються в популярні місця викачування грошей. Ціни в кілька раз піднімаються тільки тому що новорічна ніч.
    Особисто моя думка, краще кудись поїхати за такі ж гроші на кілька днів відпочити, ніж за пару годин стратити гроші на сумнівне задоволення і якість.

• Подобається Подобається x 2
  14. Fromdubai

Fromdubai Member

Так я і їду відпочити до Львова), розумію що дорогувато вийде, але живу за принципом Новий Рік раз у році, і готовий витратитися в цей день). За відгуками Feshion Club "пристойне" місце для відпочинку ... Не знаю, на досвіді все пізнається) ... Якщо є варіанти, буду радий вислухати!
    Шкода біля ялинки небезпечно відзначати ... Дуже хотів на вулиці біля ялинки ... Я зими 3 роки не бачив)))

• Подобається Подобається x 1
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Де зустріти Новий Рік? В літаку!;)

16. Fromdubai

Fromdubai Member

В літаку???

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В С(латинкою)-club-і, м Стрий. З 22.00 до ранку. Столик 350-400 грн з носа. За довідками в лічку...
    Панове адміністратори - це не реклама :))

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

VasMT,

19. Kats

Kats Романтик

В ліжку з кобітов.. жеби мала 5-ий розмір цицьок.. і жеби там силікону не було))))) І головне жеби їй 18 вже було))))))))))) І то як то кажуть життя сі вдало.. а шо нє?)))))

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє.
    Бо у 18 - не кобіта

а де твій аватар? :)