де зустріти Новий Рік?

Тема у розділі 'Куди піти?', створена користувачем Corbie, 24 лис 2006.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Моя хресна кожного року перед НР їде на базар купувати собі"вечірнє плаття"...нічну сорочку:))Наготує, накриє стіл..вдягнеться "празнично", послухає привітання президента та й далі "святкує"(телек дивиться з чоловіком)

• Подобається Подобається x 7
  2. Summer

Summer Well-Known Member

те саме, оті поїдання, об'їдання мене денервують + ото шалене бігання людей в магазинах, коли кидають в кошик все підряд, ті черги як перед яким страшним нашестям.... нє, то не для мене.... свято може бути кожен день :) і все таки найбільше люблю Різдво, але знову без тої святкової магазинної гонитви, ну розумієте:)

• Подобається Подобається x 8
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

А ми НР завжди зустрічаємо тільки вдома. Для мене це суто сімейне свято. Ніяких гостей, друзів, родичів і т.д.... Тільки чоловік, я і донечка. А цього року нас вже четверо буде. Нічого сильно не виготовуємо. Робимо пару салатиків, щоб було що наступного дня попоїсти. Завжди роблю тортик, желе і фруктовий салат. Шампанське, буквально по пів келиху "під куранти". Зустрічаємо НР, даруємо подарунки одне одному, дивимось салюти і якийсь концерт по ТВ і спатки лягаємо. А вже наступного дня як повисипаємось, йдемо по гостях, посівати та й так...

• Подобається Подобається x 10
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Класно...по-домашньому,так і має бути, ми ж бо люди одружені.....а молодь хай гульбанить:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

не хочу здатися занудою, але НР там ми і з батьками зустрічали.... А гульбанити можна почати і з 1-го січня.... до Івана во скільки ще вихідних!

• Подобається Подобається x 2
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Для мене вже декілька років Новий рік - це батьки...

І хоча я не прихильник українських і російських естрадних програм - дивлюсь, і стараюсь не подати вигляду, що скучаю. Бо мамі приємно.

А потім вже, коли батьки вкладуться - йдемо з друзями під стрийську ялинку...

• Подобається Подобається x 6
  7. Sergunik

Sergunik Member

Складається таке враження, ніби тут одні пенсіонери, вдома, вдома... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  8. Нюта

Нюта New Member

Як була молодша то хотіла компанії і веселощів. Зараз роки взяли своє :blush:, хочу спокійно з коханою людиною побути на одинці в приємній атмосфері. І готуватися до Різдва з пампухами;)

• Подобається Подобається x 4
  9. majolika

majolika Well-Known Member

А я вже хочу нового року...

Якщо вийде по грошах - поїду зістрічати новий рік в Одесу - пити шампанське на березі моря,
    А як не вийде - буду зустрічати на даху своїє 14-поверхівки і пускати салюти :)

• Подобається Подобається x 6
  10. redfox

redfox Well-Known Member

а мы уже второй год подряд будем праздновать на природе - на прошлый на базу отдыха ездили, на ээтот планируем в фнляндию - на лыжах с кампанией друзей - НГ должен быть праздником со снегом, сугробами, елкой и хорошим настроением!)

11. Letunka

Letunka Well-Known Member

Плануємо з друзями зустріти в Карпатах.
    Поза містом НР завжди якийсь неповторний!

• Подобається Подобається x 4
  12. Не всі ж такі багаті, як ви, щоб святкувати по ресторанах.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Взагалі-то,правильно....

14. А вся Одесса стройными рядами ломится к Вам - во Львов и Карпаты!!! Эх, не цените Вы своего счастья... :cry:
    А мы вот сидим и думаем - чем можно заняться в нашей степи??? Море ведь - это ж так, два раза в год покупаться (если еще получиться):)

Для Львовян - зайдите на Одесский форум - ветка "ТУРИЗМ" - там очень много интересного (в том числе, где Новый год провести), может и вам во Львове какая-нибудь информация сгодится;) Кстати, ни на одном другом украинском форуме не нашла столько информации об отдыхе, складывается впечатление, что все в Украине работают, а в Одессе только ищут, где бы отдохнуть.;)
    И обязательно почитайте ветку про ЛЬВОВ (так, для себя) - каждый одессит после поездки в Ваш город просто влюблен в него. Если вдруг кто плохое напишет - сразу минусами закидывают, чтобы свое мнение при себе оставлял...
    Только форум до понедельника закрыт якобы по техпричинам (выборы все-таки):sad:

• Подобається Подобається x 9
  15. Romko

Ага...особливо в гілці "Поговорим о Западной Украине"...:sorry:
    Такі перли...:preved:
    Як там...

16. Romko, я Вам поэтому, как умному человеку, написала - ветка "ТУРИЗМ"!!!!!
    НЕ "ПОЛИТИКА"!!!. Вы ж понимаете, в разделе "политика" обязательно будут зависать 3-4 дурачка (даже у Вас на сайте таких достаточно, что уж про нас говорить), которые будут брызгать слюной и изрыгать желчью свою ненависть ко всем и вся... Вы их уже не исправите. Я даже поэтому не только не пишу там свое мнение, но и редко их мнение читаю. А зачем??? Эти люди уже Богом обижены - мозгов не дал. :cry:
    А самое главное - эти люди 100% никогда не были на Западной Украине. А я Вам говорю о тех, которые у Вас были и с большим уважением к Вам относятся.:good:
    Обратите внимание, сколько одесситов на Вашем форуме - я заметила, что очень много, а значит, не все так плохо, как хочется какому-то Чебурашке (или Киндеру-тоже не помню):)

• Подобається Подобається x 5
  17. Honda

Honda Well-Known Member

А я хочу цей Новий рік зустріти у Львові)))))

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Щоб вийти з дому і не святкувати вдома при олівє і концертах російської поп-естради не обов'язково бути багатим. Вистачить лише кілька хороших друзів, або хоч би один.
    Якось ми з невеликою компанією мали святкувати НР з великою компанією десь в іншому місті. Величезна компанія їхала туди електричкою. Вже не пригадую що сталось, але ми собі вирішили урізноманітнити НР і вийшли з потяга на найближчій станції. Це був Старий Самбір. Прогулялись по ньому і вернулись до Львова. Випили чайку в якомусь кафе і полізли на Високий Замок. Там і зустріли НР :) Весь Львів у феєрверках! Гарно так :girl_in_dreams:
    Витрати: пару грн на електричку, пару грн на чайок, пару грн на шампанське (куди ж без нього?).
    А тепер порахуйте скільки коштують страви новорічного стола. На одно вийде :)

19. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Так довго всі готуються, а господині готують і складають багаторядкові меню...
    Придумують собі наряди (шиють, бігають по магазинах, влаштовують собі багатогодинні шопінги, передивляються телефонну книжку в пошуках знайомої перукарки, аби нікуди не записуватись, бо все одно нема вже місць, витрачають купу грошей і сил)...
    І от він, НР!!!
    Такі непереверщені, але виснажені піднімаємо бокали під бій курантів... Загадуємо ті самі бажання з року в рік, які все одне не збудуться, або ж збудуться, але не до кінця...
    Кілька хвилин по тому... сидимо сумні... дива не сталося... апетиту вже нема, хочеться спати... і розумієш, що це все марно було...

• Подобається Подобається x 9
  20. Romko

Хм...:scratch_one-s_head:
    Ніби й не дорого....:nea:
    Зо три кіля бараболь....
    І по тексту...:sorry:
    Або буханку хліба і з півкіля сала...
    І теж по тексту.:sorry:
    Ну,ше фляшку "Кришталевої джерельної".
    З бульками,тота жи....:sorry:
    За 4.50.