А я люблю Новий рік до того моменту.коли прикрасили ялинку.А оті приготування до чрєвоугодія як каже Ромко. терпіти не можу.
Підозрюю, що це перейде. Мене це також колись харило, а тепер - навпаки. Отак наготуєш усіляких доброт, а потім сидиш і дивишся, як їм смакують оті доброти під чарку, і так приємно, що комусь зробила свято не тільки для душі, але і для смакових рецепторів... )
Новий рік часто перетворюється на чрєвоугодіє, вінопітіє, пєснопєніє з подальшим прєлюбодєянієм. А під ранок, як у анекдоті: Зранку 1 січня підходить жіночка до дзеркала, уважно роздивляється своє подобіє і каже: я не знаю хто ти, але я тебе нафарбую. А про чоловіків в подібних ситуаціях... Ні, краще промовчу........
А у нас вже який рік поспіль...подивимось виступ президента і ше пару хвилин посидимо,ну накрайній випадок фільм з нету стягнемо якийсь і все...скукота цей Новий рік...і не бачу в ньому сенсу...новий рік...ну і шо?
Не хотелось хандрить, но... Ещё один на один год приблизилась старуха с..., день рожденья просто ненавижу. Всё началось после сорока.
А потім ще два дні тільки з холодильтника діставай або з балкону занось..підігрій і їж.Нічого готувати не треба.Як кажуть ..цілий рік економили, щоб за ніч з"їсти)
А скоро (1 грудня) взагалі наступає період українського Рамадана - від Романа до Йордана. Одні суцільні св'ята на півтора місяця: Романа, Катерини, Андрія, Анни, Миколая, новий новий рік, Марії, Степана, різдво старий новий рік, Водохреща ....... (може щось і упустив). Не встигнеш отямитися від одного, як завтра-післязавтра знову. Ой, бідні будуть наші шлунки і печінки після того всього! А особливо гаманці.
Де і як зустріти (і чи зустрічати взагалі) Новий рік - справа смаку, уподобань, звичок і фінансових можливостей кожної людини. Зустрілися якось напередодні Нового року двоє колишніх однокласників - один багатий, інший бідний. Бідний запитує багатого: - Де будеш зустрічати Новий рік? - Як завжди, поїду з родиною в Баден-Баден. А ти куди поїдеш? - Теж як завжди... Поїду до батьків в Самбір-Самбір.
А я вдома не люблю: салати-тапочки-телевізор... Як пенсіонери... Минулого року святкували в ресторані: всі красиві,на шпильках-при галстуках, радісні..., офіціанти бігають, музика грає, феєрверки-танці-співи до світанку - ОЦЕ справді СВЯТО!!!