В нас було 2 пропозиції - святкування в горах з однією компанією (будинок замовили ще місяць тому), або "бал" в селі з іншими знайомими. Але до нас приїжджає свекруха 22 грудня і якось негарно буде її зразу саму залишати на кілька днів (вона сина не бачила 5 років, а невістку і то взагалі ще не бачила). Тому швидше за все будемо вдома. Може ще до нас приєднається знайомий, в якого страх висоти, тому в гори він не їде. Минулого року святкували вдома в знайомих, було нуднувато. 3 роки тому були в пабі на вечірці в студмістечку. Ото дійсно було весело! Хоч і п'яних було багато на вулиці, і пляшки під ногами, і петарди кидали по ногах.. У Львові якось була на НР на Високому замку, а потім спускались в центр. Теж були люди напідпитку, теж валялись пляшки під ногами, але ніхто тими пляшками не кидався! То або в когось був якийсь прикрий випадок, або засів стереотип щодо п'яного натовпу. Насправді люди ж сідають за стіл за годину-дві до НР, щоб провести старий рік, і не встигають настільки напитись, щоб бути в хрюшу п'яними. В Польщі б не ризикнула піти на сам НР в центр на вулицю. Тут і в будній день страшно по вечорах ходити.. На щастя, тут такі заходи супроводжуються величезною кількістю поліції, але все ж відчуття безпеки нема.
Хто візьме у компанію на НОВИЙ РІК нормального іногороднього хлопця? Хочеться змінити обстановку, поспілкуватися з новими людьми і просто гарно відпочити. Та й соромно - ще ні разу не був у Львові
Буковель на новий рік Увага!!! організовується додатковий виїзд рейсу Львів-Буковель на 31 грудня Поспішайте, кількість місць обмежена *Деталі в ПП
Їдемо до Львова!!!! Доброго дня!!!! Ми з хлопцем святкуємо 2010 Рік у Львові. Вже забронювали отель, взяли квиткі, зібрали валізи... І тут нам повідомляють, що скасовується столик у ресторані А дуже хочеться якусь программу на НР відвідати((((. Будь ласка, дорогі львівяни, підкажіть де можна провести Новорічну Ніч двом молодим, веселим людям?! Дуже сподіваюсь на вашу обізнаність
Привіт всім! Нам з друзями захотілося чогось незвичного на Новий рік, от і вирішили його зустріти в ПОТЯЗІ на Львів Тільки одна проблема. Що нам зранку 1 січня робити в Львові?)) Може в когось які пропозиції будуть? Буду дуже вдячний за гарні ідеї.
Підкажіть де можна гарно зустріти новий рік і недорого Друзі підкажіть де можна гарно відпочити у новорічну ніч за помірну плату
Цей рік, кажуть, потрібно зустрічати якось по-особливому. Я наприклад з друзями, вже змовились, зустрічатиму в лісі. Машина - 1 шт. Електростанція - 1 шт Телевізор - 1 шт Бумбоксік - 1 шт Мангал - 1 шт Трєзвеннік - 1 одиниця
Одного року зустрічали в селі В.Синьовидне. Було суперово. Піч, дрова, один канал ТБ. На ранок почали возитись на цераті з горба... А то стежка на цвинтар... і похорон... Мали змо що слухати...
Відволіку вашу увагу. В ті далекі часи, коли політвідділ ревно слідкував за славнозвісною травневою постановою ЦК КПСС, мали змо відмічати якесь чи то звання, чи то посаду... Не пам"ятаю... Під прикриттям рибальського виїзду (тоді були в моді колективи рибальські і мисливські) зібрались буцімто на рибалку. Поїхали на Оку, кілометрів так за 80 від ППД. Шампури, шашлики, стаканИ... Все по людськи. Сіли, .... а наливати нічого... Іменинник забув каністру зі спиртом в частині... ШОК! ТРАУР! Нічого... Тоді паливо в армії було... За півтори-дві години шоу почалося... До дому через добу приїхали всі щасливі і веселі... Правда рибу купили в рибгоспі... Але то не рахувалось: - мішок риби четвертний Так і тут. Я ж включив в список трєзвєнніка
Певно в Сколє махнемо... А там і до Славська і до Орявчика недалеко - можна буде гурівцуню на схилах з організму виводИти...
Де святкувати новий 2011-й рік? Через декілька місяців новий рік - пора думати де будемо святкувати Хочу відсвяткувати в якомусь ресторанчику, пабі, чи чомусь аналогічному. Хочу щоб було багато хавчика, музики і розваг (аля весілля). Вартість до 1000грн з чоловіка. Хто і де святкував новий рік минулого року? пишемо місце і ціни, недоліки і переваги.
мені всерівно де святкувати, хочу з друзями, з колегою з канади, з хлопцем, і не важливо де!) головне щоб було весело) минулого року 25 чоловік нас було, в чиїйсь квартирі) було тісно і в 3 кімнатах звучала різна музика була хороша випивка і класний нарід, зустріли новий рік на кайзервальді з ящиком шампанського біля вогнища))) отримала шалений кайф від компанії)
Є варіант в готелі-ресторані Святослав: Новорічна ніч, шоу, стіл і тд. - 90$ з чоловіка. Готельний номер (2-місний з одним великим ліжком) - 50$ Разом за двох ~2000грн Їздив туди, говорив... Замовлення приймаються тільки від компанії не менше 6-ти чоловік. Програма вечора ще не готова