підтверджую. Вони її ще й не закусують. Зато нашу як полюбляють. Я колись попав туди на свій день народження і привіз (сам не знаю як вдалось протягнути) 11 пляшок нашої львівської. Аж прицмокували від задоволення
Але в ЄС, де єдиний економічний простір. Я говорила про нашу горілку. Дядьку, у мене досвід щодо цін, а не щодо вживання.
текілу роблять в Мексиці. Відколи це Мексика стала частиною ЄС? Тобто ви хочете сказати що знаєте цінову політику супермаркетів Німеччини, ціну виробника і ціну нашої горілки за кордоном?
ну то їдемо в Мексику. А кактуси будуть замість ялинки, і заодно текілу не отходя від "ялинки кактуса" поп'єме та ніхто нічо не хоче сказати. Чого зчепилися, бляха муха. Нема кому паском обом надавати. Нє?
Це точно. Я якось зустрічав Новий Рік в лікарні (у Львові на Орлика) з апендицитом. Нічого цікавого. Просто спав.
До Нового року залишилось 1 місяць 18 днів 10 годин 5 хвилин і 46 секунд (UTC+0) а ні від кого так і не було ніякої цікавої ідеї де зсутріти новий рік, давайте згадуйте, може у когось завалявся телефончик де можна будинок зняти на новий рік, треба зараз побігати, щоб під новий рік з голою дупою під ялинкою не стояти, або вдома з бабусею Ліптон пити, може комусь це і подобається, тільки не мені
так і зворотньо не було спроби навіть щось запропонувати. Нє? угу, такий собі марш-кидок з клавіатуров в руках чо за костюм такий ? і ще би хтось зорганізував. Нє? І що толку з того що я маю телефони і з баз і приватників? Я їх тут висвітлю, модератори затруть, оскільки це комерція , та ще й червону картку можу заробити до всього. От хто хоче в Карпати наприклад, їде хтось з компанії, по дорозі заїзджає в села на стороні і домовляється з господарями чи адміністраторами (я так колись постійно їздив). Заодно і умови оглядаються. Правда тим хто не звідси це важче(або дорожче)
Хм... За 1 місяць 18 днів 10 годин 5 хвилин і 46 секунд може багато шо статися... Найліпше експромт...
Е-е-е! Ви не лізьте, дядя Рома мені сам дозволив так себе називати, а я в нього племінницею була. Значить, ввізне мито нижче. Та це елементарна політика: імпортні товари завжди будуть дорожчі. Так, наша горілка за кордоном дорожча, а французькі вина дешевші. Ага, зараз Сявич прийде і всім по дупі надає. :ninja: О, на рибалці! А що?
Колись сусід в мене був. Коли йому було 72 роки то при ньому говорили про односельця, який прихворів. І хтось сказав що то від старості, то той сусід сказав: "Та який він старий?! Він з того року що й я!" кгм... то ж в Київ всім їхати чи самі сюди приїдете?! Ловити домовляємось на іграшку з ялинки, шоколадку чи на пляшку файної текіли? (тіко не знаю кому отатоя текіла файна, бр-р-р)