Супер!!Ціна дуже навіть адекватна.Я в принципі сама львівська,але друзі з іншого міста попросили допомогти знайти житло на свята.А я тим ніколи не цікавилась,тому і не знала)Дякую вам)
Позавчора день були у Львові, проїздом. Ночували одну ніч. І як завжди одне і теж: як було б добре, якби нікуди не їхати! Люблю це місто. Напевне, я є бандерівка) В Карпатах познайомились з сябрами, що приїхали покататись в Буковель вперше. Вперше бачили і Львів. Дуже їм сподобалось - як місто, так і люди. Кажуть, а нам казали - тут бандерівці) Я їм відповіла: зараз уся Україна бандерівці, так і передайте.
Підкажіть, будь ласка, чи реально знайти у Львові більш-менш бюджетну квартиру (максимум 550 грн. за добу) на травневі свята? Вчора обдзвонила пів міста і, якщо чесно, лишилась шокована цінами - не очікувала, що аж настільки "кусатимуться"
Доброго дня усім! Шукаю 1 кімнатну квартиру на місяць. Можливо знайти такий варіант за адекваьною ціною?( Маю на увазі ціну , як на довготривалий термін). Хочу приїхати 20 квітня. Дякую.
Хочу приїхати на вихідні 3.10 - 4.10 в ваше прекрасне місто. Шукаю квартиру на 1 добу(ніч). Бажано в центрі міста. До 300грн. Хочу погуляти зі своєю дівчиною містом. Відвідати самі цікаві місця. Які варто відвідати в 1 чергу? Буду дуже вдячний.