Де знімати в холод?

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем nirvanka, 9 лис 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Маю таку проблему - є багато дівчат, які бажають пофотографуватись (хто портфоліо збирає, кому просто фотку для польського "вконтакту" повимахуватись), але нема де їх фотографувати. На вулиці вже холодно, та і тяжко взагалі з погодою, студії не маю, а орендувати - дорого, в квартирах замало місця. Що робити?
    (можна годинку познімати на вулиці, поки модель і я не змерзнемо, але от випадок - дівчинка приїжджає з іншого міста, ще й з мамою, куди податись?)
    Знаю, що Лодзь це не Львів, тут в мене нема знайомих і взагалі міста я не знаю, але може маєте якісь поради і ідеї?

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ідіть до п. МакДональда, сідаєте під віконечко...;)

3. artemgukasov

artemgukasov New Member

я знаю одно если женщина хочет (не важно что, фотографироваться или чего еще) то она любой холод выдержит:) Вам важно чтоб ветра не было, можно идти в лес:) можно в любом помещении светлом с большим окном, а лучше брать много чая, плед, еду и ехать во Львов:) я отражатель подержу если надо:)

Останнє редагування: 9 лис 2008
    • Подобається Подобається x 5
  4. levandivka

Та видержить, але що з балансом білого робити? де стільки жовтого набрати, як посиніє?

• Подобається Подобається x 7
  5. artemgukasov

artemgukasov New Member

:) если раздеть то покраснеет:)) я бб ставлю на ТУЧКИ и желтого как раз вмеру, можно на солнечно поставить и будет больше:) или в RAWе уже при обработке присвоить любое значение температуры цвета:), золотой отражатель хорошо поможет теплоты добавить

• Подобається Подобається x 2
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В ньому можна фотографуватись?? Тільки що отримала відповідь від однієї дівчини, яка дізнавалась чи можна пофотографувати в музичній школі. Сказала, що треба писати заяву, отримати дозвіл від міста + платити за оренду. Капці.. :sad:
    100%. Але темно на вулиці, ще й якщо дощ.. О, ще маю одне питання: як на вулиці підсвітити модель? Маю око на одне місце, то там темнувато (і розеток там нема):
    Є якесь рішення автономного джерела світла?

Останнє редагування: 9 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  7. artemgukasov

artemgukasov New Member

неееее, там превосходная светотень будет, единственно надо взять помощника и отражатель , получится немного смоделировать освещение.
    одна сторона будет затемнена другая освещена, классное место, ни каких вспышек ламп не нужно. А какие объективы используете?

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Помічник буде. А от відображувач (як це українською?).. Що замість нього пригодиться?
    Але не знаю чи він мені потрібен. Хочу зняти дівчину зі свічками, або з лампою (такою старою, на керосині чи гасі, не знаю що там, але ще горить :) ).
    Наразі лише Canon 100mm f/2.8 USM.

9. artemgukasov

artemgukasov New Member

:) хохо стекло замечательное, а зачем свечки при дневном свете?
    вместо відбивача можно использовать лист ватмана или как вариант и использовал когда-то такие штуки серебряные которые кладутся на приборную панель авто чтоб она не перегревалась:)

• Подобається Подобається x 4
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так задумано :). Дівчина в довгому платті, якщо знайду стилістку і кого там треба, то зробиться під старовину. На фоні - темні стіни, як в печері. І в руках свічник або лампа. Бачу цю картинку з того часу, як побачила це місце. Хочеться її реалізувати в фотографії :).

• Подобається Подобається x 6
  11. artemgukasov

artemgukasov New Member

эх, это мне не понять т.к. тянет меня к свету, цвету, экспрессии что ли

12. levandivka

Falcon Отражатель 5в1 102х168 см RRK-4066

Размер 102х168см.
    Отражатель и рассеиватель 5 в 1. Состоит из обруча с рассеивателем и чехла, каждая из поверхностей которого несет свою функцию. Серебряный отражатель, золотой отражатель - изменяет цветовую температуру, полезен при съемке со вспышкой, белый и черный фон. Очень лёгкий и удобный при сборке и в процессе эксплуатации. Выполнен из высококачественного материала, устойчив к износу.
    $ 83

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

поновила свої уроки верхової їзди. і маю тепера темку - хочу якнайповніше показати коней і людей. вершників і не вершників. що робити з освітленням? з якими параметрами знімати?
    щось порадите?

14. artemgukasov

artemgukasov New Member

да ну это грабеж у меня он стоит 70:)

15. levandivka

А по кокому курсу? :mocking:

16. artemgukasov

artemgukasov New Member

длинный фокус, приоритет диафгамы, следим за выдержками чтоб не было шевеленки, не снимаем на солнце, скачущих лошадей - режим "спорт" :)

да не зависимо от курса, я ж его за баксы покупаю

Останнє редагування модератором: 9 лис 2008
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я знаю, що таке відображувач, а питання було про те, що замість нього можна використати, бо його в мене нема. Тобто який матеріал підійде. П. Артем вже написав, що ватман. Буду пробувати. Наразі техніку освітлення знаю лише теоретично.

18. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Если на улице холодно, есть полно мест где тепло. Идешь в музей, публичную библиотеку, институт, в какое-нибудь госучереждение, да помещений вобще полно. Ищешь в нем тихое местечко и работаешь.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В музеях потрібно платити за зйомку, в бібліотеці теж певно не можна, бо буду заважати читачам, у вуз не пустять без студентського, в держустановах не можна фотографувати, як і в магазинах. І я вже писала, що навіть в школі музичній щоб фотографувати, потрібно одержати дозвіл і заплатити. А в мене нема такої можливості.

• Подобається Подобається x 1
  20. StYura

StYura New Member

Ну тада рекомендую думать где _можно_ снимать и какие _есть_ возможности ;) Не ложить же зимой фотик на полку :) На улице прохладно но снимать можно, а в кафешках никто не запрещает, можно договориться и в холле гостинницы пофотать

а де твій аватар? :)