Маю таку проблему - є багато дівчат, які бажають пофотографуватись (хто портфоліо збирає, кому просто фотку для польського "вконтакту" повимахуватись), але нема де їх фотографувати. На вулиці вже холодно, та і тяжко взагалі з погодою, студії не маю, а орендувати - дорого, в квартирах замало місця. Що робити? (можна годинку познімати на вулиці, поки модель і я не змерзнемо, але от випадок - дівчинка приїжджає з іншого міста, ще й з мамою, куди податись?) Знаю, що Лодзь це не Львів, тут в мене нема знайомих і взагалі міста я не знаю, але може маєте якісь поради і ідеї?
я знаю одно если женщина хочет (не важно что, фотографироваться или чего еще) то она любой холод выдержит Вам важно чтоб ветра не было, можно идти в лес можно в любом помещении светлом с большим окном, а лучше брать много чая, плед, еду и ехать во Львов я отражатель подержу если надо
если раздеть то покраснеет) я бб ставлю на ТУЧКИ и желтого как раз вмеру, можно на солнечно поставить и будет больше или в RAWе уже при обработке присвоить любое значение температуры цвета, золотой отражатель хорошо поможет теплоты добавить
В ньому можна фотографуватись?? Тільки що отримала відповідь від однієї дівчини, яка дізнавалась чи можна пофотографувати в музичній школі. Сказала, що треба писати заяву, отримати дозвіл від міста + платити за оренду. Капці.. 100%. Але темно на вулиці, ще й якщо дощ.. О, ще маю одне питання: як на вулиці підсвітити модель? Маю око на одне місце, то там темнувато (і розеток там нема): Є якесь рішення автономного джерела світла?
неееее, там превосходная светотень будет, единственно надо взять помощника и отражатель , получится немного смоделировать освещение. одна сторона будет затемнена другая освещена, классное место, ни каких вспышек ламп не нужно. А какие объективы используете?
Помічник буде. А от відображувач (як це українською?).. Що замість нього пригодиться? Але не знаю чи він мені потрібен. Хочу зняти дівчину зі свічками, або з лампою (такою старою, на керосині чи гасі, не знаю що там, але ще горить ). Наразі лише Canon 100mm f/2.8 USM.
хохо стекло замечательное, а зачем свечки при дневном свете? вместо відбивача можно использовать лист ватмана или как вариант и использовал когда-то такие штуки серебряные которые кладутся на приборную панель авто чтоб она не перегревалась
Так задумано . Дівчина в довгому платті, якщо знайду стилістку і кого там треба, то зробиться під старовину. На фоні - темні стіни, як в печері. І в руках свічник або лампа. Бачу цю картинку з того часу, як побачила це місце. Хочеться її реалізувати в фотографії .
Falcon Отражатель 5в1 102х168 см RRK-4066 описание Размер 102х168см. Отражатель и рассеиватель 5 в 1. Состоит из обруча с рассеивателем и чехла, каждая из поверхностей которого несет свою функцию. Серебряный отражатель, золотой отражатель - изменяет цветовую температуру, полезен при съемке со вспышкой, белый и черный фон. Очень лёгкий и удобный при сборке и в процессе эксплуатации. Выполнен из высококачественного материала, устойчив к износу. $ 83
поновила свої уроки верхової їзди. і маю тепера темку - хочу якнайповніше показати коней і людей. вершників і не вершників. що робити з освітленням? з якими параметрами знімати? щось порадите?
длинный фокус, приоритет диафгамы, следим за выдержками чтоб не было шевеленки, не снимаем на солнце, скачущих лошадей - режим "спорт" да не зависимо от курса, я ж его за баксы покупаю
Я знаю, що таке відображувач, а питання було про те, що замість нього можна використати, бо його в мене нема. Тобто який матеріал підійде. П. Артем вже написав, що ватман. Буду пробувати. Наразі техніку освітлення знаю лише теоретично.
Если на улице холодно, есть полно мест где тепло. Идешь в музей, публичную библиотеку, институт, в какое-нибудь госучереждение, да помещений вобще полно. Ищешь в нем тихое местечко и работаешь.
В музеях потрібно платити за зйомку, в бібліотеці теж певно не можна, бо буду заважати читачам, у вуз не пустять без студентського, в держустановах не можна фотографувати, як і в магазинах. І я вже писала, що навіть в школі музичній щоб фотографувати, потрібно одержати дозвіл і заплатити. А в мене нема такої можливості.
Ну тада рекомендую думать где _можно_ снимать и какие _есть_ возможности Не ложить же зимой фотик на полку На улице прохладно но снимать можно, а в кафешках никто не запрещает, можно договориться и в холле гостинницы пофотать