Де зараз знаходиться Ісус Христос?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 8 лип 2007.

1. igor

igor Active Member

Відповідь: Де зараз знаходиться Ісус Христос?

Розкрийте Біблію і почитайте уважно Новий Завіт а особливо Святе Євангіля

Додано через 1 годину 41 хвилину
    А небаса де і знаходиться Ісус Христос!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. plastic

plastic Well-Known Member

Христос на небі. І зараз він виконує служіння Первосвященника в Небесній Скінії.
    Отож, святі брати, учасники небесного покликання, уважайте на Апостола й Первосвященика нашого ісповідання, Ісуса,
    2 що вірний Тому, Хто настановив Його, як був і Мойсей у всім домі Його,(Євр 3/1)

14 Отож, мавши великого Первосвященика, що небо перейшов, Ісуса, Сина Божого, тримаймося ісповідання нашого!(Євр 4/14)

1 Головна ж річ у тому, про що я говорю: маємо Первосвященика, що засів на небесах, по правиці престолу величности,
    2 що Він Священнослужитель святині й правдивої скинії, що її збудував був Господь, а не людина.(Євр 8/1)

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

О! Якраз 2 чи 3 дні тому до мене підійшли свідки з питанням, що зараз робить Христос. Трохи розгубилась від несподіваного запитання, але зібралась з думками і теж так відповіла. Запропонували свій журнал на цю тему, але відмовилась, посилаючись на те, що я іншої віри. :bye2:

4. zita

zita Member

Хочу добавити до цього...
    Якщо уважно читати, як відбувалося служіння в земній скинія, що була праобразом Небесної, тоді стає очевидним перебування, тобто місцезнахолження, нашого Первосвященника Ісуса Христа та його теперішнє служіння.
    Що ви розумієте під дверима благодаті, чому стане пізно каятись коли вони закриються? час благодаті, це коли Христос перебуває в Святеє Святих. Коли ж він війде з цього відділення храму, то вже шансу змінити свою вічну участь не буде: "Неправедний нехай чинить неправду ще, і поганий нехай ще опоганюється. А праведний нехай ще чинить правду, а святий нехай ще освячується!" ( Откр 22:11)
    Поки Первосвященник знаходиться в Святеє Святих, де здійснюється заступницька жертва, в людей, які знаходились в Скинії був шанс покаятись та отримати прощення. Вони з трепетом чекали, чи залишиться Первосвященник живим, чи буде прийнятою ця жертва. Після того як Первосвященник виходив з Святого Святеє ті гріхи перекладались на козла Азазеля, який символізував сатану. таким чином служіння в земній скинії показувало весь процес вирішення проблеми гріха на Землі.

5. ovod

ovod Well-Known Member

а я завжди беру - люблю щось почитати, мені моя віра не забороняє

6. plastic

Я теж беру почитати, хоча в дечому не згідна с Свідками.

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

Поки що в нас є час благодаті.
    Але в Біблії написано-Хто думає що стоїть, той дивись щоб не впасти.
    Часу залишилось не так багато. Ніхто не знає що буде завтра. Павло писав щоб ми були уважні, бо дні лукаві.

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

Моя теж, але там нIчого шукати.

8. plastic

Книга Левит дає нам розуміння того, що здійснюється зараз на небі.
    Навіть в книзі Об2явлення Христос предстає нам В одязі подір-це одежа Первосвященика. Даю російський варіант перекладу, бо в Огієнка трохи інший переклад.
    13 и, посреди семи светильников, подобного Сыну Человеческому, облеченного в подир и по персям опоясанного золотым поясом: (Об 1/13)

9. plastic

ВІдомо, що Христос зараз на небі виконує обовязки Первосвященника.
    Що ви думаєте про Небесний Храм. Чи має він 2 відділення , як в земному храмі? Що значить символіка земного храму-менора, столи з хлібом?

10. Василь

Василь Well-Known Member

А що Ви тут називаєте "небом"?

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Певні то,жи нагорі? Там,де хмарки?:scratch_one-s_head:

12. Василь

Василь Well-Known Member

Незрозуміло! Поясніть, будь ласка!

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні. то не небо. Там над хмарками Гагарін пролітав. Після того він по секрету поділився з Васильком що там Бога не бачив. Але чи то через ту або іншу причину сталося непоправне.
    Гагарін розбився на літаку а Василько з печі впав на голову.о_О

14. Василь

Василь Well-Known Member

Ні? А що тоді таке "небо"?

15. plastic

Це там, де зараз нас нема. Небо, я думаю, це поняття образне. В той час , як писалася Біблія, для тих людей, все що було вище землі-було небо. Я представляю небо-це космос. Може я і помиляюся.
    Але мене цікавить питання Храму. Чи є там так само 2 відділення?

16. comanche

comanche знайшовся

Скинія заповіту була точною копією небесного храму

17. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

На всіх церковних малюнках зображено як Христос "возноситься" - тобто піднімається у небо.. якби це був перехід у паралельний світ отак одразу, то написано було б "переходить" чи "щезає".. а так - возноситься.. тобто, і справді - в Космос чи що...
    Можливо, людям, навіть вибраним, не потрібно було бачити ЯК саме він переходить у той світ що зветься Небом, де є Отець біля якого він сидить і т.і.
    Але те що возносилося тіло до якого можна було доторкнутися - це факт. Не дух, але нове тіло - матеріальне але водночас.. цікаво, а Христос після воскресіння преломляв хліб з учнями?.. по-моєму, вже ні. Згадується тільки що він являвся у різних місцях - і все.
    Тобто, у воскреслого тіла була форма, густа матерія (не повітря)- але це вже було не фізіологічне тіло, а оболонка.. напевне.
    Бо якщо фізіологічне.. то справді, куди поділася матерія при переході "на Небо"? якщо "Небо" - це ніде, це не в цьому, матеріальному світі, а - в іншому вимірі.. невже там людині потрібно їсти і пити.. навряд чи.

18. Василь

Василь Well-Known Member

Космос - це не небо! Космос складається з зірок, планет і так далі. І ніякого неба!

19. nixto

nixto Well-Known Member

Та в другому відділені мій сусід "сидів":))) Шутю.
    Пластік, а як ви гадаєте, яке значення має(мала) та "штука", що ділить храм на двоє?

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Василько, космос має більше значення ніж зірки та планети, він означає лад, порядок (тобто все діється за певними правилами, законами) а звідки ці закони взялися для Тебе нехай буде великою загадкою.:)

20. Василь

Василь Well-Known Member

Закони космосу - це гравітація. Відтак, небо - це гравітація?

а де твій аватар? :)