Де зараз знаходиться Ісус Христос?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 8 лип 2007.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Відповідь: Де зараз знаходиться Ісус Христос?

Натяк? Особисто його знаєте? А чому б ні? Бог адже Савла у Павла навернув.

2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Канигіна читав лише першу книгу "шлях аріїв", загалом непогано, але не можу сказати що я є його прихильником.
    Треба буде глянути що він там написав нового...
    Чиста правда, саме тому красти на професійному рівні можуть далеко не всі, а лише окремі особи, які потім за це і розплачуються. Нічого дармового у цьому світі немає - за все треба платити.

• Подобається Подобається x 1
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ісус-це одна із Божих Осіб, що являють Святу Трійцю і перебуває Він на Небесах. В молитві " Отче наш" про це сказано. Св"ята Трійця- це Бог Отець, Бог-Син і Бог Дух Святий. Всі троє свідчать одне. Для тих, хто не може зрозуміти, пояснюю: людина має прізвище, ім"я та по-батькові- три зовсім різні назви, а людина одна і як би Ви до неї не звертались, вона розуміє, що Ви звертаєтесь до неї.

4. Forpost

Forpost Стоїк

Це вам сюди http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=140963#post140963 з триголовим богом .а туть про Месію розмова

5. консультант

Шановний New Shrek я писав не про триголового змія, а про Месію.
    Хіба, що Ви ще про якогось месію чули, то напишіть, як його звати ? Для мене існує один Месія- Ісус Христос, який є Божою особою Святої Трійці.
    І взагалі, своім висловлюванням наподобі "триголовий бог" Ви шановний ображаєте не тільки мене, але й всіх християн. Я буду звертатись до адміністратора, щоб зробив Вам попередження.

• Подобається Подобається x 4
  6. аксакал

Є ще таке порівняння: вода, пар і льод як три прояви однієї речовини. Тим не менш, будь-яка аналогія кульгає, будбмо поважні до неповносправних.

7. Forpost

Forpost Стоїк

Ви сказали...

8. консультант

Так, я сказав, виходячи з Ваших слів з натяком. Тому, що я писав про Святу Трійцю, а не про "триголового бога". Людина створена по образу і подобі Бога, я думаю, що Ви теж вважаєте себе людиною. То ж подумайте перш ніж писати, скільки у Вас голів !

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

людина не є "в трьох особах"... [​IMG]

"за образом та подобою"...
    у Бога є очі, вуха тощо?... [​IMG]

до речі, а як зображали в середніх віках "триєдиного бога", чи не триголовим?.... [​IMG]

10. Forpost

Forpost Стоїк

Якщо Ви дослідите мої дописи щодо Бога, то побачите мою послідовну позицію,яку я відстоював. відстоюю і буду відстоювати до дня моєї смерті.А Ви мене адміном страшите.Не солідно

11. аксакал

Слово мущини? Не турбуйтесь, у цьому випадку пробачимо. Хоча... Пан залишив собі хвіртку: в день смерті можна вже покликати панотця, головне - встигнути. ШУТКА!!! ;)

12. D.M.

D.M. Well-Known Member

Мабуть, пан консультант мало спілкувався зі свідками Єгови і не звик, що вони не визнають Трійцю, хоча й відносяться до християн.

13. Forpost

Forpost Стоїк

Богу одному вклоняйся....

14. консультант

На форумівці був Левандівка.

Додано через 5 хвилин
    Зі Свідками Єгови я спілкувався дуже часто і знаю, що вони не признають Святої Трійці. З однієї сторони, якщо вода капає на камінь і
    з часом пробиває його, то може і когось із Свідків "проб"є" на Правильну Дорогу, а з іншої може дійсно не варто давати білого хліба псам і жемчуга свиням.

Додано через 10 хвилин
    Людина створена за подобою Божою і має три Особи, шановний пупер. Це-Дух, Душа і Тіло.

Додано через 23 хвилини
    Не знаю, що Ви там будете відстоювати New Shrek і що там випаде в осад. Я б радив більше працювати над основами самопізнання, тоді не потрібно було б нічого Вам відстоювати, а просто вивчати Біблію і робити висновки,
    а не шукати щось між рядками, як робив Володимир Ілліч. Для чого думати, як сконструювати велосипед, якщо він вже давно сконструйований. Сідай і їдь !

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

жодні християнські течії не визнають свідків християнами, а між собою визнають інші течії як християнські.

16. Forpost

Forpost Стоїк

це Вам в Церкві Ісуса останніх днів порадили

17. консультант

Це Вас Свідки Єгови навчили

18. D.M.

D.M. Well-Known Member

Це справа термінології. Крім того, чи впевнені Ви, що справді жодні? Адже їх дуже багато.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ключові.

20. аксакал

Згода! Але: священик = фахівець з духовних питань, тому й згадав про панотця. Адже ніхто не шиє сам собі костюма на вихід, а ось більш тонкі питання дехто вважає що може вирішити без посередників.

а де твій аватар? :)