Де зараз варто купувати квартиру?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Богдан Демидов, 29 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Нєє,Авалон Гарден то не для мене лотерейка)

Всерйоз задумався над будинками на Монастирській і Червоної Калини від Еко-Дому. Не можу визначитись де ризиків менше.

2. mdgrup

mdgrup Member

Мабуть тому впаде що ціни в нас ліплять як в ДУБАЯХ, А ПРОДАЮТЬ ХРУЩОВО-повітря,..і буде дешевше купити в прикордонних зонах, чому..???,

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

Екодім будує тяп-ляп, аби швидше і дорожче,.........

• Подобається Подобається x 1
  3. Joll

Joll Well-Known Member

Злию інформацію для тих, хто планує стати клієнтом «Інтергалбуду». За словами мешканців новобудови на Бр. Міхновських 32б (р-н Привокзальної), навпроти їхнього будинку планується будівництво ще одного такого, тільки не на 4, а на 2 під’їзди – на території навпроти їхнього будинку планується розчищення довоєнних катакомб. Інфи на оф. сайті ще довго не буде, так як невідомо поки що, коли планується розпочатись будівництво (чи ще в цьому році, чи вже у наступному, але такі плани є, так що беремо на олівець.

• Подобається Подобається x 1
  4. wariat

wariat New Member

також у Інтергалбуду починається нове будівництво на Здоровя 14а. https://www.facebook.com/IntergalBu...57647.231181423679551/540408322756858/?type=1
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.543169065814117.1073741870.231181423679551&type=1

ціни по 1250дол за метр незалежно від поверху. Очікував від них нижчої ціни, адже за ті самі гроші можна купити у фактично готовому будинку який вони збудували поруч.
    Цікаво почути думки про якість їх будівництва і наприклад чим, окрім розташування і поверховості, принципово відрізняються будови на Здоровя, Міхновських і Семицвіт?

5. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

А по чому паркінги?

6. Keith

Keith Well-Known Member

о_О а куди вони тулити ту секцію будуть?
    І це така ціна на ще не почате будівництво? Мда... Хоча якщо вони мають якийсь фіксований курс, то може і норм, но якщо ні , то по 18,5 тис грн квадрат повітря це ахтунг. Я ще весною їх договір читала, так тоді згадувалося лише про мінімальний курс( ну це якщо гривня дивом підскочить, то щоб курс у вас лишався вищий)...
    Чим відрізняється принципово ? Нічим. Рішає тільки розміщення, поверховість і репутація Інтергалу.

7. Думаю,варто купувати там,де немає прив*язки до курсу.

8. Keith

Keith Well-Known Member

Все так неоднозначно. Ціна всеодно від $ залежить;( Якщо у вас є відразу вся сума , і ціна влаштовує - то не важливо є прив'язка чи немає. Заплатили і забули.А тим хто бере розтермінування, то з тими прив'язками до курсу можна конкретно вліпнути...

9. Keith

Keith Well-Known Member

Знаю вже куди, сьогодні вже бачу котлован риють, буде зі сторони Жуковського, з виглядом на місцеві смітники :crazy:

10. wariat

wariat New Member

Інтергалбуд НЕ підтвердив інформації про нове будівництво на Міхновських. Скоріш за все шо це не вони

11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Правильно, такі забудовники є і ціну вже закладають з коридором коливання гривні, а ті що у доларах принципово краще з такими не зв'язуватися, бо окрім того що просять у доларах у канторах він на дві гривні дорожчий, звичайний забудовник якби совісний не кажучи вже про нинішні реалії пішов би на зустріч простим українцям і поставив сталу ціну в гривні .. Те саме бензин, техніка в ціну вже закладається коливання і ніхто ніякої прив'язки не робить .. Якщо глянути на вторинку чи на продаж авто ціни впали на 20% .. Висновки робіть самі

12. Keith

Keith Well-Known Member

Прив'язка, на те і прив'язка , що розрахунок іде у національній валюті , але ціна в $ і рахується по курсу . Чи в нас є такі забудовники , що прям розрахунок в доларах вимагають? о_О

13. denverod1

denverod1 Well-Known Member

мені теж цікаво чи вимагають чи ні, наприклад той самий ювелірний на словах "щоб ми могли купити ", але купити можна тільки в канторі, банки тримають резерви на виплату вкладів ...

14. Забронював до понеділка 2хкімнатку на Червоної Калини в Еко-Домі,тепер буду все обдумувати.

http://budinvest.lviv.ua/node/23 - хто знає,є ще тут квартири?Не можу до них дозвонитись весь день.

15. shelev

shelev Well-Known Member

Також згідна. Зараз як раз багато знайомих там в новобудовах купили собі квартири. Розміщення дійсно дуже добре, добрі "еко" (намагаються будувати під "еко") ділянки з доброю інфраструктурою. Та й якщо аналізувати з минулим роком, то ціни на житло в новобудовах не надто зросли http://vsenovostroyki.com.ua/novostroyki/oblast-lvovskaya/city-lvov/ /. Знайомі ще переглядали помешкання в новобудовах на Сихові та Левандівці, але в Франківському районі вибір кращий і більший.

Останнє редагування: 17 сер 2015
  16. Counselor

Counselor New Member

а де твій аватар? :)