Хмар пішла на умовний квадрат: Гомель - Клімово - Крічев - Могільов А Рогачєв біля Бобруйска , поза умовним квадратом.
На те й квадрат умовний... Хоча в ідеалі мабуть цікаво було б, якщо є можливість, просто поміряти рівень радіації того молока. Я ж не говорю, що він однозначно має бути вищим. Просто у мене товари з Гомельської області викликають настороженність, так само як з Маневицького району Волині чи Сарненського або Володимирецького Рівненщини. Вже не говорю про Народицький Житомирської області. А ще підозру викликає поквапливість бацьки використовувати землі, накриті Чорнобильською хмарою, у сільському господарстві
начиталась я форуму і купила у Вопаку білоруську сгущьонку (взагалі, дуже цю штуку полюбляю) Чесно - фіг з тою радіацією - зараза до зарази не пристане Вже давно (з далекого дитинства) я не їла такого смачного згущеного молока. Наше найкраще напроти цього - реальне такоє... Але що тепер маю робити - кожного разу викладати 15грн? , бо вже іншого не хочу.
на базарах 12-13 грн , по ідеї на краківському мало б по 12 бути , якщо на Санта-Барбарі по 13 ... в теорії ще є люди які в Ковель часто їздять , теоретично , якщо з такими налагодити зв'язок і замовити гуртову партію може й ше дешевше вийде.
я серйозно говорю, я читав, що робили досліди згущеного молока, рогачев, і в ньому виявили дуже велику радіацію, і в районі міста рогачев, багато захворювань на онкологію.
На ринку біля Нового ЦУМу є магазинчик "Білоруські товари". Згущик там є, але рогачівський чи ще який - не знаю. Через вітрину бачив...
чи знаєте ви, що таке крива радіаційного забруднення, і як вона змінюється в часі? і що таке обіг речовин в природі? (трохи поофтоплю, не сваріть )
Програма “Книга скарг і пропозицій” 29.03.11 Згущене не молоко • Смачно як у дитинстві? Дізнайтеся про те, як роблять згущене молоко сьогодні. • Пластуни спробують визначити: який з запропонованих видів згущеного молока — справжній. Чи вдасться їм це? • Чи є у згущеному молоці справжнє молоко? Перевіряємо! • Експеримент «Книги скарг і пропозицій». Відрізнити натуральне згущене молоко від несправжнього з рослинними оліями можна у домашніх умовах! http://www.youtube.com/watch?v=vop0UpL_5Bc
є магазинчик з італійськими товарами на базарчику по дорозі між перехрестям наукова-стрийська та автовокзалом - і там є білоруські товари: крупи, масло, і згущьонка і т.д. там взагалі 2 таких магазини - один біля другого поруч - але ціни в них різняться на 1-2 грн. так що не спішіть одразу купляти - бо те саме можна купити в сусідньому дешевше і навпаки ))
а таки бомбезна, "як за союзу", хоч я її і не люблю. Зате на торт вариться прекрасно. Ну і мої до оладок уплітають за обі щоки. Беремо на Сихові, магазинчик навпроти першої школи.