Відповідь: де ви, люди:? Та їм просто не встигли нахамити або вони не попадали в такі ситуації. Туризм і повсякденне життя є дві різні речі!
Відповідь: де ви, люди:? Просто треба бути доброзичливим і не треба весь час шкіритись, бо то точно вже клініка
Відповідь: де ви, люди:? Щасливу людину видно здалеку по очах,по аурі,яку вона випромінює...Але безперервне "сииир" мене денервує.
Відповідь: де ви, люди:? Пишуть, що на станціях Київського метро в години пік працюють спеціальні "штовхачі", які запихують пасажирів, щоби двері зачинилися. Мабуть веселий атракціон !
Відповідь: де ви, люди:? це як в анекдоті: не плутайте туризм та еміграцію.... турист -- людина привілейована....
Відповідь: де ви, люди:? тонкощів не знаю та в тому що не хмаили можу поручитись.. Додано через 6 хвилин ми там жили місяць..можливо й не так багато..але я думаю тут за місяць можна багато чого почути..мовчу за дискотеки за які згадував раніше..
Відповідь: де ви, люди:? А вiд мене багато водiїв нахапались вже середнiх пальцiв та сигналiв. Особливо коли "поїзд їде а воно лiзе" :D
Відповідь: де ви, люди:? Я теж воюю з продавцями, водіями... Але культурно - без образ і матів. Це, доречі, більш дієвий спосіб. Так легше добитися свого і не опуститись до нижчого рівня. І нерви береже Останнім часом найбільше воюю з курінням водіїв маршруток. Коли маршрутка переповнена, а водій ще й надимить - то тяжко витримати. Тим більше, що це заборонено правилами. Захищати свої права треба, навіть якщо це не дуже приємно.Просто є різні способи досягнення мети. Бажаю зустрічати тільки хороших людей!
Відповідь: де ви, люди:? Я також страшенно проти куріння в людних місцях («публичних» ). Ну бо йому що, він думає що ніби собі курить а не зважає на те що своїм димом він отруює значну кількість людей які є довкола нього. А отруєння від диму сигарети людині яка в житті ніколи не палила цигарок є в два рази гірше а ніж курцю. Тому я дуже радію закону Ню Йорку який забороняє курити в багатолюдних місцях: барах, зупинках автобусів, офісах, ресторанах.
Відповідь: де ви, люди:? тема як називалась:"де ви, люди?" люди скрізь. і людяних багато. просто ми, намуштровані життям і зі своїм упередженим ставленням до всіх і всього, часто не помічаємо Людей. крім того, у кожному є щось позитивне. хтось уміє це щось розкрити самостійно, а комусь потрібна допомога, такий собі позитивний вплив. а якщо хтось вважає себе людяним, то нехай і ближнього навчить людей треба любити і розуміти, що вони - лише люди...
Відповідь: де ви, люди:? це в собі треба шукати "корінь зла". буває невиспався, вітамінів там не вистачає, чм ще щось... в результаті йдеш по вулиці, а навколо самі "монстри". і навпаки: маєш гарний настрій, задоволений життям - то й люди навколо хороші такі зустрічаються. бувають і вийнятки, але в доброму гуморі просто не помічаєш поганого. я ось вчора йша додому з малим у слінгу, а в руках ще й пакет важезний несла. по сходах нагору, з язиком через плече... раптом жіночка підходить, майже силою той пакет взяла у мене й занесла нагору, поки нам по дорозі було. бувають же люди! (дай їй Бог здоров"ячко)
Відповідь: де ви, люди:? у нас бидло ховається у бані, а на вулиці... самі розумієте, в баню не послеш....
Відповідь: де ви, люди:? не всі ховаються в бані але не всі щирі - так само як і в житті: з тобою щебечуть і усміхаються, а поза очі наговорюють