Привіт, подруги. Таке запитання: де ви берете свіжі овочі, зелень? Наприклад, руколу, листовий буряк, той же базилік. Сама пробувала в різних місцях. На шуварі, в магазинах, супермаркетах, . Завжди в якийсь момент знаходила якісь елементи браку - в'ялість, гниль, плісняву. А я страшно бриджусь такого. І де вибір кращий? Бо так інколи хочеться, не просто цибулю, а якоїсь лолла бьйонда, цікавішого чогось.
Та чого недоречно? Я часто їжджу до батьків на Львівщину Може, поставку їм би налагодила. Може, знаєте іще подібних?
Щодо "де брати?"А ринок для чого. Звичайно в супермаркеті зелень свіжу можна інколи купити, дивлячись що за супермаркет. Є елітні магазини такі, що не знаєш як і звати деякі їхні овочі, і при тому свіжі. Тризначну ціну плати - і маєш. І в супермаркетах петрушку часто добре запаковану свіжу береш. А на критому ринку у нас на рядах різні по кольору салати, базілік, щавель,різні луки,шпинати інші пахучі трави типа м'яти чи меліси кожного дня.Правда меліса ніжна, її не знаю як держати...А от зелений базілік я у себе якось садила - лимончиком пахне, ой, який ароматний и в стаканчику з водой довго свіжий! В чому проблема - не бачу. Може на сільських ринках інші розклади..