Де у Львові риба ловиться?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем NIK, 4 кві 2009.

1. Arthur

Arthur Well-Known Member

В дитинстві лапали рибу на Піщаних озерах (раніше Алтайські), біля Лісотехнічного інституту. Ну це так, там навіть аматорам нудно буде.
    А зараз мій тесть їздить в Грушів, буває по 50кг лапає.

2. skole

skole Well-Known Member

Цієї осені в Гамаліївці (5 км від Львова) добре окунь клював. При цьому покищо вистачає там риби як нормальним рибакам, так і браконьєрам.

3. Forest

Forest Moderator

До речі, у с. Коростові працює форельник, в якому можна офіційно ловити рибу. 1 кг форелі - 90 грн. Але найгірше, що ця форель не має нічого спільного з тою, що ще кілька років тому водилася у цій ріці - її крапочки як і у тої, що в супермаркеті, не кольорові і не мають ореолів. Смак відповідно такий же як і магазинної.

4. Mythabor

Mythabor Well-Known Member

Якщо, так думати то далеко не заїдеш... Природу треба берегти будь де...
    Якщо ви не будете смітити в ... Дніпрі, а до нас його загадять білоруси, то це не значить що він в нас чистий буде... (То приклад, і білорусів не стосується, не ображайтесь).

А на рахунок риболовлі, купуєте карту Львівської області і вивчаєте, не бійтесь нового. Я як навчався так і робив, купив карту і їздив на Дністер під Миколаїв. І взагалі для того є спеціалізовані сайти, навіть у Львові.
    :cesored:

Останнє редагування модератором: 17 гру 2009
  5. Osman

Osman Member

Зайшов на днях у Сільпо кльов непоганий
    щука 27грн
    короп 24грн вроді
    :))):))):)))

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви заїдьте в Львівську саночистку

7. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Вітаю з іменинами!
    Ну, брате Ніку! просто обламали своєю останньою приміткою. А то я вже порадив би "Добробут" у Львові. Тут я купую рибу у однієї й тієї ж продавчині. І недавно зрозумів мотивацію: Вона не лише гарна, але ще й найбільша серед тутешніх продавчинь. Недавно мене й осінило!
    "Мадам!- сказав я їй - кожен рибак мріє упіймати якнайбільшу рибу. Тому я йду до Вас. Будьте ласкаві - зважте мені ось цього великого тихоокеанського хека."
    Уявіть собі - не образилась.
    Я вже з 10=15 років мрію повернутись до риболовлі, якою останньо захоплювався школярем, а потім (але дуже зрідка) студентом.
    У Львові їхалось в Добротвотвір на теплий канал (то кілометрів 60) там електростанція і тому канал ніколи не замерзає. Але найбільше подобалось ловити рибу в ополонці на мормишку на Наварії - то зовсім поруч - 10-12 км. Але мусили бути валянки і як мінімум чвертка алкоголю - інакше гаплик.
    А найбільшого враження зазнав на озері Вєліком у Псковській області. Там мені попалась на хробака! щука ну дуже велика! От помножте розмір свого монітора на 4: отака велика. Ми з колєгом не знали в чому її таку велику приготувати. Але в покинутому селі (как щас помню - Міробутіца) знайшли єдину придатну (неіржаву) посудину - дитячий горшок. Там вона порізана і вмістилась.
    Дякую що нагадали про риболовлю.
    Просто темп життя такий гострий, що неможливо себе уявити у стані сидіння і спостерігання за поплавком.
    Ще трохи до пенсії - тоді й згадаю.

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Не буває ідіотських запитань - бувають ідіотські відповіді

вибачте, але це від Вас.

У гірських річках можна дозволити ловити рибу стародавнім способом. Обступити двом-трьом великий камінь - і одночасно перекрити руками всі нори.
    Я колись так впіймав марену в Ужі - кайф ні з чим непорівнянний!

Останнє редагування: 19 гру 2009
  8. iso

iso Well-Known Member

Прямо таки непорівняний? Непорівняний, коли замість пструга витягаєш вужао_О

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Не сприймайте усе так серйозно:)
    Чому "навіть у Львові". Львів мало не став портом пяти морів:good:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я во чув, що десь вільвові відкрили дельфінарій, можна спробувати.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)