Де у Львові риба ловиться?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем NIK, 4 кві 2009.

1. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

У Винниках є декілька ставочків де можна рибку наловити. риби дійсно дуже багато. Плата, якщо не помиляюся 50 грн. і ловиш скільки душа забажає.

2. iso

iso Well-Known Member

...і нема на то ради:dntknw:
    А як на сьогодні з рибою в Стрию (в околицях міста). В юності полюбляв ловити кленів з наливним прозорим поплавком.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Колєга пірнає по Стрийці і каже, що риба є... Моренки, голавлики та ін... Він рибу гарпунить. Але з вудкою нема що робити. Минулого року якась фірма взялася шутер вивозити, змінили навіть русло... Що буде далі? Слава Богу є люди в Стрию, що дають по писку електровудочникам. Бо був час, навіть жаб не було.

4. iso

iso Well-Known Member

Крутиться така мисля-перевірити бомбочкою. Із цікавості, по місцях бойової слави;)

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Схаменіться. Це ж Стрийка, а не Яуза...
    Хоч своє вже не нищіть...

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не знаю как у Вас, а у нас карась сейчас не вкусный, сухой совсем, одна хорошесть - икра.

7. NIK

NIK Well-Known Member

А що за риба така клен??? :scratch_one-s_head:

8. iso

iso Well-Known Member

Мисля хороша, але рибки жалко:dntknw: От хіба по набережній, маленькою:good:
    Але я про бомбочку-бомбарду(сбіруліно);)
    Клин, клен, клень - місцева назва головня(головля).

9. NASHI-SUSHI

NASHI-SUSHI Active Member

Бойцовська Рибка! Ловити її люблю, гарний противник, хоча на смак ніяка.....

10. iso

iso Well-Known Member

Ризикуєтео_О

11. NASHI-SUSHI

Чим саме? :dntknw:

12. Кармою! :))) (Шютка)

13. NASHI-SUSHI

О це я втрафив о_О, сорі, я немав Вас на увазі, я буквально :give_rose:

14. Forest

Forest Moderator

Підтримую позицію NASHI SUSHI щодо вилову риби. Сам часто відпускаю, хоч і не все, частіше таки приношу додому. Також брав участь у знищенні браконьєрських інструментів, одного разу мало не поплатився, повезло що рагулі були надто п'яні для рівнозначної бійки :). Тим не менше за 20 років рибальства в горах жодного разу не бачив інспекторів як і не зустрічав інформації про заборону ловлі риби в карпатських річках (за винятком заповідників та нацпарків). Зате місцевих з сітками та екранами мільйони. Зі всією відповідальністю можу сказати, що завдяки їм вже абсолютно немає форелі в річці Бутивлі, хоч і раніше там ловив великі екземпляри. І винні тут не ті, хто не відпускає рибу назад у воду і навіть не місцеві, для яких це просто кілька копійок, а в першу чергу інспекція яка не тільки не ловить але і не інформує нікого про те, що ловити рибу не можна.

• Подобається Подобається x 2
  15. NASHI-SUSHI

Місцеві аборигени - то одна родина, куми, свати і свині, і коли роздаються ділянки лісу для охорони, то ті куми вибирають собі ближче до села, відповідно - своїм можна ловити навіть сітками, всеодно ввечері за виручку пити будуть разом, а чужі (приїжджі) зустрічаються з заборонами, ще й цитують рядки з червоної книги, героєм якої є наша славнозвісна форель..............

16. iso

iso Well-Known Member

http://www.dnister.net/ribakam/pravila-lyubitelskogo-i-sportivnogo-ribalstva-5.html
    4.13. Забороняється лов риби, добування водних тварин протягом усього року:
    • 4.13.3 із змінами, внесеними згідно з Наказом Мінагрополітики N 229 (z0819-01) від 01.08.2001 )
    • Прут з притоками - в межах території Карпатського Національного природного парку; (Абзац пункту 4.13.3 в редакції Наказу Мінагрополітики N 229 (z0819-01) від 01.08.2001)
    • Чорний Черемош і Білий Черемош з їх притоками - на ділянці від початку до села Кути Косівського району;
    • Рибниця з притоками - на всій протяжності у межах Івано-Франківської області;
    • Лімниця з притоками - на ділянці від витоку до шляхового мосту в с.Рівни;
    • Чечва з притоками - на ділянці від витоку до впадіння в Чечвинське водосховище;
    • Свіча з притоками - на ділянці від витоку до мосту у м. Вигода Долинського району; ( Абзац пункту 4.13.3 в редакції Наказу Мінагрополітики N 229 (z0819-01) від 01.08.2001)
    • Лужниця з притоками - на ділянці від витоку до шляхового мосту в с.Гошів;
    • Сукіль з притоками - на ділянці від витоку до шляхового мосту в місті Болехів...
    Незнання закону не знімає відповідальності;)

17. кумця

кумця Member

Не знаю, хто де, а мій а мій милий умудрився з зимової рибалки притягнути два КОРОПИ ( акурат такі, як продавались в нашому магазині). І падав на дупу, що власноручно витяг з ополонки. А писки рибі гачком не додумався проколоти. на тому і попався:)

18. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ну, в Опорі можна, нє?

19. iso

iso Well-Known Member

Пстругів і пирів в принципі не можна. А щодо решта-заборони здається немає, але краще уточнити.

20. Forest

Forest Moderator

А це чому? І як саме рибак має знати, що у нього клюне?

а де твій аватар? :)