Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? Львів, вул.Староміська,1 перший поверх. Тел. 294-72-01 Якщо знаєте де магазин ЕССО (позаду оперного) то там вже знайдете, на фасаді реклама висить. Я біля неї щодня ходжу.
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? Не знаю. Ніколи не татуювався. Просто ця реклама в мене перед очима тому й відповів. Думаю, по телефону можуть сказати приблизно.
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? 300 грн за чорне тату (тобто не кольорове) розміром десь 3х4 см.
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? я також хочу тату,,,, на нозі))) мене хлопець приб'є)
Подскажите тату-салон во Львове. Хочу во время турпоездки во Львов сделать тату на память, поиск в Яндексе и Гугле как-то не помог. Будьте добры, хоть пару ссылок.
Взяли боян в прокатному пункті? На Валентина подарували? Чи зовсім ліниво тему читати? Доречі, для Вас є "екслюзивна пропозиція":
Ось тут ще один салон тату на вул. Коперніка 23 http://www.gipertattoo.lviv.ua/ не знаю на жаль чи роблять вони тимчасові тату, але на сторінці є контактна інформація тож можна подзвонити та запитати Доречі в аквапарку робили якісь тимчасові тату, але мені здається що то таке саме як роблять на морі (що злазять через тиждень), але на 100% казати не буду бо ніколи не робила ні там ні на морі Віддаю перевагу справжнім
Якщо це той салон про який мені говорили, то не рекомендую... Мої знайомі ходили туди і були дуже погано вражені... кажуть приміщення схоже на нору, все темне, антисанітарія, одним словом вони звідти втікли і передумали робити тату
Добре що сказали, бо я якраз хотіла попитатись чи хтось десь у Лвові робив справжнє тату? Де? Яка якість? Які ціни ціни? До недавна ціни були дорожчі ніж на приклад у Польші, цікаво чи щось помінялось при теперішніх курсах валют та кризисі
Тут, мені здається, не той випадок, коли справжнє обовязково краще за підробку... Практично всі мої знайомі жаліють що зробили тату... ну птішились вони рік, 2, 5 а назад дороги то нема... саме це мене і зупиняло завжди)
Ну то вже як для кого...Може їм (вашим знайомим) зробили не зовсім те що вони хотіли Тату це справді повиннен бути добре обдуманий вчинок, щоб не було жодних сумнівів Якщо сумніви є, краще не робити зовсім ніж потім жаліти. Я ось вже майже 6 років не жалію ані краплі а зараз техніка вже дійшла до того, що тату не тільки роблять, але і вивисти можуть (бачила на власні очі як то виглядає після виведення, слід може і залишиться, але вже не так видно)
Ну можливо... Я колись теж хотіла зробити собі якусь маленьку, але як уявила як буду в старості з нею виглядати....передумала)