Фотошколи Привіт усім, от вирішила піти на курси фотографії і розгубилася, куди саме податися? Можливо, наші форумчани відвідували львівські школи і зможуть розказати про плюси і мінуси...
Було б гарно зробити перелік курсів фотографів у Львові і написати + і - кожної з них. Чи хтось чув про Академію Фотографії? Хто може що сказати?
дивлячись у чому фотошкола не зробить з тебе професійного фотографа, але дасть те саме "зелене поняття" в типах зйомки, композиції кадру, в суто технічних всяких нюансах. Тобто після фотошколи інстаграмчік мав би виглядати гарніше
При бажанні зелене поняття можна отримати в інтернеті безвобмєздно, тобто за дурно. А якщо розуміти англійську хоч на початковому рівні то можна задурно передивитись семінари найкращих фотографів в світі...
Школа фотографії ім. Дієго Марадони класна, є теорія і практика, виклалачі різні (хто в чому спеціалізується)
вперше чую про ці курси... гляну) вже для мене мінус: 3 місяці навчання і викладає репортажник. А хочеться більше розвиватись в комерції, художній фотографії, а не репортаж. знайомий там вчився, казав що з усього 2-х годинного заняття, годину лише по суті говорили і то багато води, дуже все загально. І 4 місяці навчання в пусту. Для мене зараз цікавий інтенсивний курс від Академії Фотографії. Хороші відгуки, насичена програма і 8 занять по 3 години. Або ж як варіант курси від Мончака. Але особисто мені не до душі рекламний такий стиль фотографії. Але кому в чисто рекламну фотографію, то точно до нього. Він якийсь не художній, а хочеться творчості, творчості, творчості))) може комусь цікаво буде)