Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Потребую допомоги

краще змініть квартиру...
    дивіться що пише одна пані:

2. Meg

Meg Well-Known Member

Так,це пише романтична людина!Але і для мене Львів не менш романтичний!

3. Кася

Кася Well-Known Member

а чого ж вони пропустили Корону?[​IMG]

4. Ольга

Ольга Well-Known Member

тю... корона виникла значно пізніше і була наймоднішим морозивом!

а пінгвін і сніжинка (якої вже нема) - це НАЙДАВНІШІ зразкові кафешки з морозивом...

5. Кася

Кася Well-Known Member

коли ж то була здійснена та подорож у Львів?

6. vasili

vasili Well-Known Member

Дівчата рекламуйте краще де можна випити гарного пива і вид шоби був на шось 19 сторіччя!

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

цими вихідними

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

то хіба шось таке:
    корзо!!!
    роберта домса
    пиво на пл ринок

9. vasili

vasili Well-Known Member

Можливо, я думаю у вашому непоганому місті мають бути класні місця де ви самі полюбляєте відтягнутись, з виглядом на архітектуру на поезію ...я наприклад скіке у Львові не був, то все мені рідне, подобається мені іноді порівнювати, але не багато таких місць на Україні де могла б людина з насолодою випити щось хороше, чи покурити з хорошою людиною...от тому і прошу ділитись з бідними на мій погляд, українцями з інших регіонів

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

мені дуже подобаються ці місця саме для вживання пива...

11. vasili

vasili Well-Known Member

Можливо, бо ви місцева...але я ішної точки зору думаю Львів вже не Той, хоча які там не були їм то сподобається.

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

не той... у порівнянні з яким роком?:)

мені теперішній Львів подобається, хоча рідко буваю тепер в центрі :sad:

13. vasili

vasili Well-Known Member

Та не в роках справа а в іншому...а каміння то його треба розуміти ще.

14. Юка

Юка New Member

Дякую всім за відповіді. Хочу скористатися вашою допомогою ще раз. Я багато чула про гарні замки поруч зі Львовом. Чи можна до них добратися самостійно, чи краще скористатися послугами турагенств?

15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Привіт.
    Все залежить скільки часу в вас буде.
    Якщо його в вас досталь- то можете і самі мандрувати, але з розрахунком 1-2 замки вдень.
    Хоча я б вам радила звернутись до турагенств- по сумі вийде майже те саме, що і коли б ви самі мандрували, але крім того вам ще й проведуть екскурсію і розкажуть цікаві моменти, які ви до того ніде не чували))

16. Кася

Кася Well-Known Member

а я по замках дикарьом їздила з друзями...брали квиточки на маршрутку,топали в селах самі до замків..але я вважаю так набагато краще ніж з удобствами від турагенств..

17. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Не спорю, так набагато цікавіше)))) і ніхто в часі не обмежує... але перед тим тре підкуватись історією))
    Але якщо людина обмеженна в часі то краще з удобствами через турагенство))

18. Кася

Кася Well-Known Member

нуу..ми як їздили в Олеськ в нас то було десь з 10(як вже прибули) то поїхали о 18...весь час там бродили..ну останні дві години були в Гридні.

19. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Якщо вони так люблять попоїсти солодке, то треба було б іще завітати на вул. Лермонтова/Дудаєва на торти. Інтерєр там - ригалівка, а от торти чудові і недорогі. (принаймні так колись було, не знаю як там зараз...)
    Я не дівчина, але коли хочу випити пива влітку, то просто влаштовуюсь на літніх майданчиках в центрі міста. особливо полюбляю посидіти на площі Підкови, навпроти костелу Ієзуїтів (1630 рік, між іншим, а ви кажете 19 ст.), але можна також всістися на стометрівці біля Вежі крамарів (проспект Свободи), або ж на пл.Ринок.
    якщо ви їдете до Львова вперше, то ні в якому разі не їдьте ще кудись. Для того щоб побачити Львів потрібно хоча б 1 тиждень з екскурсоводами, це при тому що ви будете тільки дивитися історію, а якщо захочете ще і порозважатися то піде і всі 2 тижні. Якщо ж ви хочете глянути ще і замки, то це ще 1-2 тижні, мінімум.
    Можна все це прискорити, але закликаю цього не робити, бо то буде просто галопом - по європам: змучитеся і нічого толком не подивитеся.
    Краще приїхати 1 раз до Льова, і ще раз окремо на Львівщину - глянути замки.

20. vasili

vasili Well-Known Member

У мене трохи інакше бачення культури вживання спиртних напоїв, навіть таких як пиво...знаєте ви колись добре сказали шо наші коронні міста, були більш панськими, то є правда, бо пан з гідністю і гонором ніколи не дозволить собі просто влаштовуватись на літніх майданчиках в центрі міста...

а де твій аватар? :)