Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Ви звідки збираєтеся приїхати??

2. Oksana Pritkaya

Oksana Pritkaya New Member

Из Москвы. Не раз придется просто ехать.

3. prius

prius Well-Known Member

З москви їдете а в профілі Київ???

4. Veselka alj

Хочите втекти з того дурдому:)))

5. Moiseenko Olya

Moiseenko Olya New Member

Біля Цирку, зліва, є гуртожиток. Там чисто і не дорого)

6. Moiseenko Olya

Moiseenko Olya New Member

Кінг Кросс - але хіба на розпродажі! Привокзальний ринок - там не дорого і більш менш якісно!

• Подобається Подобається x 1
  7. Veselka alj

Щось скільки була на тому привокзальному то якісних речкй там не багато, тай ціни іноді зашкалюють)) Зараз дешевше виходить купляти в магазинах, особливо під час розпродажу!

8. Odarko

Odarko Member

Добрый день) в конце сентября собираюсь побывать во Львове. Подскажите, как лучше бронировать квартиру в городе (если это возможно) посуточно. И планируются ли какие мероприятия в городе с 26 по 29 сентября?

9. prius

prius Well-Known Member

''Нехай щастить''

10. Odarko

Odarko Member

То есть только в таком формате ответ получить можно?))))ценю чувство юмора. И все таки, я прошу помощи повторно. Я еду не просто так. Я родилась и выросла во Львове. И для меня эта поездка не просто " вояж", а оч важное и оч сокровенное.

11. prius

prius Well-Known Member

Народилась і виросла у Львові???? А на рідній мові іскандери не дозволяють спілкуватись?

12. Odarko

Odarko Member

увы. Я уехала, когда мне было 10 лет. И если вопрос языка принципиален поясню : и правда, к моему сожалению, навык речи мной потерян. Но, честно, не думала , что это настолько "критично", на каком языке задавать вопрос здесь) могла бы , задала бы на украинском. Лучше искренне и спокойно спрашивать, чем мучать гугл- переводчик. Или нет?

13. prius

prius Well-Known Member

Ліпше помучайте підручники української мови

14. Odarko

Odarko Member

Мучаю, поверьте мне) тока эт не так эффективно, как живая речь) Но Вашу позицию я поняла. Жаль, правда. Еду на Родину и тут так. Ладно. Спасибо и на этом. А..нет. Дякую)))

15. prius

prius Well-Known Member

Помучайте гугл там є про бронювання квартир посуточно і на ЛФ в пошуку теж є

16. Odarko

Odarko Member

@prius, спасибо, в ветке форума нашла хорошую ссылку на сайт по аренде...и испешиал фор ю" Добре. Знайшла щось корисне для себе про оренду квартир у Львовi. Дякую" Ну как могла...)))))

• Подобається Подобається x 1
  17. prius

prius Well-Known Member

18. inchen

inchen New Member

Підскажіть, будь ласка!! Я з чоловіком із м. Черкаси плануємо у відпустку у ЛЬвів приїхати. Мене цікавлять туристичні тури які можна зі Львова заказати(термальні води, г. Говерла, якійсь ще цікавинки можливо)? І де можливо зупинитись у Львові??

Останнє редагування: 10 вер 2015
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зі Львова до г. Говерли 200 км.

20. muravey

muravey Well-Known Member

Можна замовити що завгодно. Наприклад, поки я вiдпочивав в Яремче, там пропонували тури i до Львова, i до Ужгорода, i до замкiв Львiвщини - Тернопiльщини. Так i у Львовi - можна взяти тур до будь-якої точки Карпатського региону.
    Хостелiв - безлич.

а де твій аватар? :)