Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Героям Слава! :bandera:

1. Погода по різному буває, Львів взагалі любить "порадувати" вологістю та дощами, особливо восени (краще би зараз падав дощ, а то останні два тижні немилосердна задуха). Тому візьміть парасольки та тепліші речі на всякий випадок.
    2. Щоб гарно вийти, погуляти і недалеко до атмосферних кафе - то дальній Центр, наприклад, район Сахарова, звідти 20 хв повільним кроком в центр та парки близько, Чупринки-Коновальця-Єфремова недалеко від центру, там гарна дуже архітектура, бічні вулички від Личаківської (від центру і до повороту на Мєчнікова) - теж близько пройтися до центру, архітектура, Шевченківський гай, Личаківський цвинтар близько, можна щось в районі Високого Замку (але туди треба буде досить довго йти вгору, на ці вулиці, наприклад, Кривоноса, Гуцульська, Лисенка, з якої на Личаківську близько), по проспекту Чорновола і в тому напрямку - не знаю, чи буде де там погуляти, але близько до Центру, можна розглянути і Городоцьку, район Цирку, та бічні.
    3. На мій погляд, краще квартира, але Ви ще порівняйте ціни.
    4. На перший раз достатньо.
    5. Тяжко радити, залежно від того, які кафе будете відвідувати, інші заклади, сувеніри, тип транспорту (громадський або таксі) і т.д. Найоптимальніше - закинути гроші на карточку банківську, скільки можете, безпечніше від крадіжок та плюс собі зніматимете в міру потреби :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Дуже Вам дякую!Це дуже спростить пошуки.Вперше так буду чекати початку осені)))

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

До вас тут вже 36 сторінок написано - читайте, знайдете багато корисного:)

4. Hase

Hase зайчик

Підкажіть будь ласка де у Львові знаходяться хороші торгові центри? Взагалі, де можна купити хороші речі (маю наувазі одяг)? Дякую:)

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в цілому місті, але Південний дорогий..

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Hase, в центрі можете зайти Магнус, але там малий вибір. За містом - Кінг Крос Леополіс, там вже є багато магазинів з одягом.

• Подобається Подобається x 1
  7. mrochkizm

Так, але уважно читайте склад - переважно купа синтетики і абияк пошитих речей.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кросівки в сіточку хвірми Абібас, куплені в Одесі за 125 грн в Кінг кросі коштували 1250 грн..видів.

9. Forpost

Forpost Стоїк

Невже він ще функціонує...а хліб з печі з медом, водою з джерела запивали? Таких поїздів у світі залишилось два чи три!

10. Hase

Hase зайчик

А існують ще речові базари? Чи як колись говорили барахолки?

11. ptascheschka

ptascheschka Well-Known Member

Доброго дня)
    Звертаюсь до Вас з запитанням: ми будемо у Львові у серпні з моїм хлопчиком 6 рочків, де у Львові є цікавинки для діточок? Може які дитячі ігрові центри? зоосад? виставки цікаві?

Зупинимось на вул. Володимира Великого. Поблизу є якісь пам"ятки?

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не є, це спальний район
    для прогулянок з дитиною розглядайте центральну частину міста
    парк Б.Хмельницького, http://www.centralpark.lviv.ua

Стрийський парк http://stryjskyj-park-lviv.virtual.ua/

• Подобається Подобається x 2
  13. muravey

muravey Well-Known Member

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=54572 тема про зоосад. Был там недавно, очень похоже на живой уголок в Евпатории, куда свозили несчастных зверей и птиц, конфискованных у пляжных фотографов. Тут, кажется, дела немного лучше - для больших птиц строят просторный вольер, животные не выглядели такими замученными.

14. mrochkizm

Архітектурних нема, з дитиною можна піти погуляти в Горіховий гай (парк), там є майданчик дитячий, машинки, ще якісь атракціони, біля Нового Цуму є дит. центр "Вулик". З В.Великого також недалеко проїхатися на Стрийську до сімейного розважального центру "Скай Парк", він дуже великий, судячи з зовнішніх габаритів, неподалік перехрестя Стрийська-Наукова розташований. На вул. Княгині Ольги є аквапарк ;)
    Це те, що в районі вулиці Володимира Великого для дитячих розваг :) На вул. Науковій є ще Антошка, там можуть бути часом якісь акції-заходи для діток.

Якщо їхати кудись далі, то ТРЦ Кінг Кросс, біля входу до нього є міні-катамарани, машинки для діток, всередині теж є розваги. Стрийський парк, парк Культури (Б.Хмельницького) - з одного парку можна в інший перейти пішки, в парку Культури є багато атракціонів різних. На ринку Південний є точно якийсь центр для діток, я не пам"ятаю його назви, він в глибині території захований.

Щодо виставок, треба стежити і шукати інформацію, часто є виставки котиків, собачок, метеликів,екзотичних тварин і т.д. В Цирку часом є виступи для діток.

• Подобається Подобається x 4
  15. muravey

muravey Well-Known Member

просторный, с собой нужно брать носки (внутри в обуви нельзя ходить), на первом этаже кафешка с пиццей и салатиками, на втором - всякие детские развлекалочки. Кажется, он еще не полностью укомплектован внутри. Есть канатная дорога, лабиринт, пушки с поролоновыми шариками, маленькая горка в бассейн с шариками для малышей, несколько игровых автоматов спортивного характера.

Также есть на пр. Свободы, внутри - большой детский магазин (не рекомендую делать покупки - китай по сильно завышенным ценам), детский "городок" - горки/домики/лесенки, детская парикмахерская (стригут быстро и классно).

• Подобається Подобається x 4
  16. ptascheschka

О, так я бачу, нам буде чим зайнятися ці 5 днів)

дякую всім небайдужим):give_heart:
    особливо mrochkizm:give_rose:

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Так де їх немає :) в центрі - добробут/краківський. Більше не знаю, не ходжу. В мене поряд з домом продуктові базари (стрийський і галицький), от туди ходжу на сезонні овочі/фрукти.

Поки що немає альтернативи цим магазинам в КК. Звичайно, що речі з теранови і бершки розлазяться після місяця прання, але є ж ще levis, m&s, tom tailor, речами з цих магазинів задоволена.

Є :) існує :) в 11 год і 15 год відправлення. Подорож триває три години - джерело, мізунські водоспади і зупинка на подвір'ї у бабусі з різними домашніми смаколиками - все є :)

Ще ніби аквапарк вам не назвали, якраз поряд з вами (В.Великого) знаходиться.
    Якби була вашому сину компашка, то є дуже кльова розвага командна "лазертаг". Ми племінника свого водили (6 років), і зі Львова йому саме ця гра найбільше запам'яталася. Грали ми дорослі і він малий, але бачила, що там збираються хлопчики-однолітки, то їм цікавіше набагато разом. Знаходиться в центрі Апекс, по вул. Бузковій (туди хіба на таксі, бо важко вам буде знайти).

Останнє редагування: 23 лип 2014
    • Подобається Подобається x 2
  18. ptascheschka

Компашки крім тата і мами у нього не буде)) тато у справах, а я буду його розважати)

19. Kapushonka

Kapushonka New Member

Допоможіть знайти житло на 2 доби 23.08-25.08 на дві особи. Дякую

20. sarsapareli

sarsapareli New Member

Доброго дня! Хочу звернутись з невеличким проханням. У вересні у Львові буде проходити Літературний фестиваль, на який я б хотіла потрапити в якості волонтера. Та я сама з Хмельницького, і цього року виділили лише 15 місць для проживання іногородніх волонтерів, і, на жаль, у цей список я не потрапила. Можливо, хтось знає де у Львові можна дешево ( як для студента ) переночувати на 4 дні з 11-14 вересня. Буду вдячна за будь-яку інформацію.

а де твій аватар? :)