Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

dance2:

• Подобається Подобається x 4
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Вітре, я з вами тяпну, грам 100-150 :)

• Подобається Подобається x 1
  3. NorthWind

И это правильно! Даже Кррррруто, как говорили великие дебилы Бивис и Бадхед!
    А по Городоцькой я бы сейчас прогулялся. Небось у цирка каштаны под ногами, у храма Эльжбеты и Ольги голубей штук 300, а на Пригородном гопота гопотой. Зашел бы в Сильпо, взял "Белого льва" парочку, покурил бы, да пошел на вокзал.
    Там чемодан, там Россия.;)

• Подобається Подобається x 5
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Вы молодец.
    Сразу их суть уловили.
    Мне, как и Вам, тоже искренне жаль.

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Хм.
    Без меня меня женили?
    Это когда и с какой стати я с ним дружбу вожу?

• Подобається Подобається x 2
  5. NorthWind

Очарование процесса.
    Карабин и Полковник - замечательные люди. Просто не любят чуть-чуть друг друга....

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Полковник, нада меньше употреблять огненной воды. :)))

7. eleningrad

eleningrad Member

Спасибі всім величезне за допомогу! Батьки, зачаровані Львовом, вже в потязі - прямують додому. До залізничного вокзалу дійшли пішки, по дорозі подивилися ще Палац Потоцьких, Університет, Собор Юра і Костел Ольги та Єльжбети. Виявляється, що за 5 з лишком годин можна обійти пішки увесь центр, побувати в 3 музеях і близько 10 церков та досхочу напитися запашної кави. А ще мені календар на наступний рік з видами Львова везуть!!!
    Єдине - проблема виникла у палаці Потоцьких. Батьки сказали, що всередину їм потрапити не вдалося - тільки клямочку поцілували. Туди взагалі нині не пускають, чи вони прийшли туди в свинячий голос (десь 3-4 дня була). І підкажіть, будь ласка, чи діє наразі на території палацу виставка замків у мініатюрі, чи може її перенесли куди? Вже, звісно, запізно - та на наступний раз будемо знати, де шукати ті замки, бо батько в живу їх майже всі бачив і дуже хотів ще й маленькі подивитись, але цього разу не склалось...
    Ще раз дуже-дуже вдячна всім за дописи і цінні поради!

• Подобається Подобається x 5
  8. Не знаю чим зайняти себе у Львові

Усім привіт.

Я українець, але уперше за свої 26 років планую триденну подорож до Львова. Хочу приїхати вранці 9-го травня, а поїхати вночі 11-го. Планую не просто погуляти по місту, але і узяти на прокат велосипед і записатися на велопрогулянку.

До чого я все це розказав?

Справа в тому, що у мене буде два дуже великих "вікна" (до заселення у отель і після виселення), які мені треба буде десь провести.

Тому хотів би у вас спитати:
    1. Де можна у місті потинятися, посидіти чи ще щось, з 7 ранку до 1 години пополудні?
    2. Знову ж, де можна провести час після 18.00 і до 21.00?

Поки що у моїх планах:
    1. Приїхваши о 7 ранку, десь посидіти, випити кави, а потім піти взяти на прокат велосипед і колесити містом до полудня.
    2. Після 18.00 гуляти містом, або десь посидіти.

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

1. Та практично всюди в центрі. Є багато цілодобових ресторацій-кафешок, якщо захочете поїсти з самого ранку. Більшість відкривається 9-10 год. Потинятися можете в музеях, галереях, на Високому Замку, в Шевченківському гаю, Личаківський цвинтар відвідати, Погулянку, район Чупринки-Коновальця дуже класний в архітектурному плані.
    2. Див. п.1

• Подобається Подобається x 4
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо хильнути стакан горілки, то ці проблеми відпадуть самі-собою.

• Подобається Подобається x 1
  11. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

чего вы на человека набросились? вроде еще ничего не успел насрать?
    а от меня совет 9 мая этого года - не лучшее время находиться в людных местах. если к тому времени не будем в окопах сидеть, то лучше на шашлычок

12. Горілку не п'ю. Та й взагалі мало вживаю.

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

Где ж я шашлычок то поем, если сам приезжаю в город, в котором нет знакомых?:)

Останнє редагування модератором: 28 бер 2014
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тоді може "Каберне Совіньйон"?

14. Це те що коштує як нове авто?)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, є по 30 гривень.

16. Добре, обіцяю розглянути цей варіант)

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

обов"язково з"їздіть на Високий Замок і на Чортові Скелі :mocking:

18. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

9 мая лучшее место куда можно пойти во львове пригородный вокзал. и уехать куда-то в сторону карпат.

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Про політику, колорадські стрічки і 9 травня є відповідний розділ. Людина задала конкретне питання, давайте проявимо львівську гостинність і привітність. Останній раз попереджаю, надалі буду карати за оффтоп.

20. Syberian Cat

Syberian Cat Well-Known Member

Хотел к родственникам летом приехать во Львов,последний раз был лет 10 назад-красота,город конечно впечатляет и исторической частью и чистотой.
    Но вот сомнения,может лучше переждать пока....:uanew:

а де твій аватар? :)