Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

вже краще викликати таксі на 15 хв

2. Полковник

Полковник миється в бані

Даже если и так.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не маю нічо проти... :)

4. eleningrad

eleningrad Member

Дякую за вичерпні відповіді. Але їхатимуть двоє пенсіонерів - мої батьки, тому таксі для них не варіант, для них 40 грн - то великі гроші, ось я і запитую про громадський транспорт. А трамваї точно не ходять - Інтернет видає трамваї 9 і 10 до пл. Ринок, 29 маршрутку до Оперного. До речі в маршрутку реально втиснутись, чи вони як консервні банки зі шпротами?

Я загалом з м.Черкаси.... І до москалів, як Ви охрестили мене тут, ніякого відношення не маю. Але, тим не менш, образливо, що Ви поділяєте людей на "своїх" і "чужих"... Скільки разів була у Львові сама і возила групи туристів (раніше у турфірмі працювала), то завжди всіх переконувала (і сама на всі 100 була впевнена), що львів'яни добрі і відкриті люди, і не будуть нікого чмирити навіть за російську мову. Та виявляється не всі такі... Відверто, жаль...
    Ще раз дякую за відповіді.

• Подобається Подобається x 4
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Центр весь переритий, трамвайні колії демонтовані, тому ніякі трамваї через пл.Ринок і пр.Свободи не ходять.

Найближчий трамвай - на Личаківській, звідти чимось може й заїдете на вокзал. Ну, або маршрутки...

Хоча, я б своїм батькам таки порадив таксі, компенсувавши їм 40 гривен, а головне, полегшивши життя. Чи для вас це також великі гроші?

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ага, і на Карабіна не ображайтесь, то в нього гумор просто дурний з того часу, як з Полковником подружився. З ким поведешся... :)

7. eleningrad

eleningrad Member

Та певно, поїдуть на таксі, вибору немає... Тут річ не стільки в грошах, скільки в економності (є такі люди, мабуть радянське минуле дається в знаки). А якими маршрутками можна із залізничного вокзалу до центру дістатись (може киньте посилання на ресурс, де прописані сьогднішні маршрути)? А то батьки у місті проїздом будуть - чекатимуть поїзд і матимуть годин 4-5 оглянути історичний центр. І, якщо можна, напишіть декілька телефонів, за якими можна викликати таксі з мобільного (або посиланнячко на такі телефони). Дякую!

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Ой, і ще уточніть, будь ласка, що саме наразі перерито в центрі і куди краще не ходить. Батьки гулятимуть у квадраті Проспект Свободи-вул.Підвальна, вул.Вірменська-Галицька пл.
    Дуже-дуже вдячна!!!

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

;)
    Але росіяни теж люди. І вони, між інши, Львів люблять набагато більше ніж Крим, Одесу чи Київ (у мене в різних містах Росії з півсотні знайомих - всі від Львова в захваті, і ми в Черкасах теж :good:). З іншого боку уявіть що буде, якщо всі москалі переїдуть до Львова і прагнутимуть стати справжніми львів'янами :crazy:
    Так що поважайте туристів, а вони в свою чергу поважатимуть Вас і любитимуть Ваше місто :preved:

• Подобається Подобається x 2
  8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Для пошуку маршруток, тролейбусів, трамваїв:

http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv

Таксі "Ваше таксі":
    Телефон Київстар: 8(067) 670-1981
    Телефон Київстар: 8(098) 243-8-243
    Телефон Life:) 8(063) 854-8-995

За потреби передзвонюють. Кажете адресу, до якої їдете, і точку, з якої їдете, приходить смс з номером, моделлю та кольором автомобіля і вартістю поїздки. Коли машина буде подана за адресою, прийде ще одне смс, що машина вже є. Зажди користуюся їхніми послугами, дуже задоволена.

• Подобається Подобається x 5
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

eleningrad, дуже зле, коли в людини відсутнє почуття гумору...робіть шось з собою.

10. eleningrad

eleningrad Member

mrochkizm, дякую!

KARABIN, та гумор у Вас специфічний :pardon:

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Так так, галицький ... :)))

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це ще Ромко не жартував:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так то росіяни.
    А москаль,це...:bad:

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

Випадково вздрів.
    Бачу - росіян ображають порівнянням з москалями.:ireful1:
    Добре,що ще їх савєцкімічєлавєкамі не обізвали.
    Хоча...там того бруду повно...савєцкіхчєлавєкав.
    Як і в нас,зрештою.

• Подобається Подобається x 1
  14. eleningrad

eleningrad Member

KARABIN, Romko, а весело у Вас тут!

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

eleningrad, ви про то як ми торгуєм петрушкою? :)))

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та звідки вона знає того Хулігана з його петрушкою?:)))

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

40 минут неспешной ходьбы по Городоцькой, шумная улица, но зато к цели приведет надежно. Общественным транспортом и такси во Львове пользоваться не рекомендую.

18. iso

iso Well-Known Member

Щоб не спізнитися на поїзд - пішки 30 хв., якщо без пакунків. А так - Мартіні.

19. eleningrad

eleningrad Member

Дякую!

20. iso

iso Well-Known Member

а де твій аватар? :)