Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. SPB

SPB Well-Known Member

Дійсно, поміряв на карті - 500м, або пів зупинки маршруток, просто мені до найближчої зупинки трохи більше йти... Тому ті 2 будинки і паркан не виглядають на дуже велику відстань:)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вже є.

Може комусь пригодиться. Робила карту для знайомих поляків. Позначила де варто полазити. Якщо когось цікавитиме детальніше, то виложу список позначок (вони в мене на польській, тре перекласти):

клікнути на карту - 1 Мб

Трохи косо-криво, бо робила на скору руку зі скріншотів.

Поза центром:
    22 - найближчий супермаркет
    1 - Високий Замок (оглядовий майданчик)
    8 - Шевченківський гай
    9 - Личаківський цвинтар
    14 - церква Юри

• Подобається Подобається x 4
  3. sergiyko

sergiyko New Member

Доброго дня
    На початку наступного місяця (червень 2011) буду у Львові на вихідних. І тільки тепер подумав про житло. Ви не підкажете де краще буде заселитися на 2 ночі одній людині? Щоб не дуже дорого, не більше 199 грн за добу, ідеально близько 100 грн. Квартира чи готель буде, напевно, дорого. А що з хостелами, туди можна одній людині заселитися? Чи може є щось інше.
    Дякую!

4. SPB

SPB Well-Known Member

Якщо правильно зрозумів суть Ваших позначок (0,5мб) :)

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Майже ;) Дякую, що не полінились.. :good:
    Поправка:
    2 - зазначила хостел, в якому зупинялись знайомі (до речі, недорогий)
    11 - Дім легенд, вул. Староєврейська, 48. Це ресторанчик на кілька поверхів, на даху якого стоїть машина.
    13 - хотіла позначити Домініканський, але не впевнена куди попала :)
    17 - кафе зі смачними і недорогими тортиками від Еколану
    18 - також великий книжковий магазин
    20 - також і галерея "Равлик", в якій є екскурсія по підземеллю

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Я не знаю чи хостели приймають по одному, але можете подзвонити спитати в хостел "Містер" (пункт 2 на карті вище ;) ). Бачу, що на сайті є ціна для 1 людини в кількамісному номері і видно коли і які місця вільні. Мої знайомі там жили цілою групою. Ще є недорогий ТКЦ "Княжий", але там, наскільки я знаю, тільки групи селять.

• Подобається Подобається x 4
  6. sergiyko

sergiyko New Member

nirvanka, дякую за інформацію.

І ще таке питання. Думав знайти квартиру, на сайті газети Ваш магазин є багато пропозицій житло подобово менше 200 грн. Обдзвонив кілька оголошень, але безрезультатно. Деякі якось не зрозуміло морозяться. Таке питання: в якому стані може бути квартира менше 200 грн, якщо вказана адреса не дуже далека від центру? Чи то ціни там занижені публікують спеціально?

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можливо і спеціально..
    Не орієнтуюсь в цінах, але щодо умов, то може не бути гарячої води, може просто води вдень не бути, може бути вхід через дворик-балкон, може бути над дискотекою..
    Щодо Вашого магазину, то більшість оголошень там про оренду квартир на довгий термін - від маклерів. Може і з подобовими так? Тоді Вам ще скажуть 200 грн за послуги маклера викласти..
    Краще вже в готелі чи хостелі взяти найдешевшу кімнату - менше проблем, більше гарантій.

8. danuneh

danuneh New Member

Очень понравился этот город! Хочу поехать туда снова, и по дольше..

9. idea

idea New Member

Тут можна подивитись карту усіх міських автобусів(маршруток) Львова: http://****.com.ua

В загальному виглядає вона ось так:

Останнє редагування модератором: 23 чер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  10. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Доброго дня.
    Святкуємо день народження доньки у Львові...Обрали "Под золотой розой" =- не була там, цікаво...
    Порадьте, де можна замовити торт чи купити його, бо у Львові будемо один день, не встигнемо)
    Дякую...

11. Полковник

Полковник миється в бані

Срочно напишите ПП Поетке!

• Подобається Подобається x 2
  12. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:give_rose: Уже иду писать)))Только найду, кто это - пока тут не очень ориентируюсь...

13. Полковник

Полковник миється в бані

14. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я, наверное, везунчик. Сподоблюсь в сентябре во Львов, запрошу у господина Полковника секретную топографическую карту, без нее ну никак! Не сгинуть же мне в лучшие годы в Стрыйском парке... А пан Карабин авы меняет вечно, хрен явку разыщешь, меня на Штирлица в школе КГБ не учили...

• Подобається Подобається x 7
  15. Grok

Grok New Member

Вітаю!
    Я з дружиною та донькою (3 роки) плануємо відвідати Львів днів зо 2-3, а тому в мене виникло кілька питань і сподіваюсь знайти на них відповіді.
    1. Переглянув кілька готелів, мій вибір спинився на «Галактика». Не далеко від міста, чудові номери, привабливі ціни, на фото побачив ігрові майданчики для дітей, кухня, сервіс. Що ви могли б повідати про цей готель.
    2. Які ціни на таксі по місту?
    3. Які місця варто відвідати з дитиною (крім відомих місць), щоб саме їй було цікаво (можливо ігрові комплекси, тощо…)
    4. В яких закладах можна поїсти, але щоб була також і вегетаріанська кухня (дружина не вживає м'ясо, рибу …) і не страшно було б за дитину. Тільки не «Пузата хата», в Києві їх достатньо :)
    Можливо ви щось порадите окремо. Дякую

16. rsidorko

rsidorko New Member

Таксі в нас відносно дешеве, за 20-30 грн. можна доїхати з центру на околиці міста. Гарний вибір дитячих забав є в комплексі KING KROSS LEOPOLIS. Ресторани Львова можна подивитись на сайті: otdux.net.ua/ua/catalog/lviv/food. Гарного відпочинку у Львові.

17. Bambook

Bambook Persona non grata

Галактика - просто жахливе місце. Виглядає зовсім не так, як на картинках, брудно дуже.
    Взагалі, готелі у Львові - це питання дуже болюче. Або ДУЖЕ дорого, або якість нижче плінтуса.
    Краще знімати квартиру.

18. DarcyaBorhes

DarcyaBorhes Member

Вирішила не створювати нову тему, а написати сюди.
    1 жовтня приїжджаю до Львова на 10 днів. Така собі відпусточка. Порадьте куди сходити обов’язково і що спробувати. Буду вдячна.
    І ще таке питання. В кого можна зняти квартиру за помірними цінами. На сайтах вони аж занадто кусючі.

19. Bambook

Bambook Persona non grata

Ціни, на жаль, практично не відрізняються.
    Хіба в хостелі буде дешевше.
    Є ще, правда, варіант - мій колєга має вільну кімнату і там постійно хтось живе задурно. Просто він добрий і любить компанію... Живе майже в цетрі, по дорозі з вокзалу, поруч з Органним залом і Собором Святого Юра (от і порадив, що варто побачити). Можу дати контакт.

20. DarcyaBorhes

DarcyaBorhes Member

Давай але нас мінімум троє)))) Хоча всі дівчата:)))

а де твій аватар? :)