Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. luhi

luhi Well-Known Member

Спасибо успокоили

Тогда как говорится вопросы:
    1. 150 грн за квартиру однокомнатную в сутки это нормально?!
    2. как от вокзала добраться до ул. Короткая;
    3. много ли туристов в середине августа
    4. Есть ли туристические бюро чтоб можно было нанять проводника по городу

2. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

пішки. виходите з вокзалу і йдете попри трамвайні колії до першого повороту направо, оце і буде вулиця Коротка.
    або 1 зупинка на трамваї, до приміського вокзалу...

на вокзалі, а також в центрі міста є дуже багато оголошень, де пропонуються екскурсії по місту.
    але раджу все спланувати наперед... в такому випадку екскурсовода можна знайти через інтернет, таким дивом техніки львів'яни теж користуються:)
    наприклад Ви можете пошукати координати через групи у соціальних мережах.

Львів місто, яке відвідує велика кількість туристів, у всі при року, але не хвилюйтесь і для Вас місця вистачить;)

наскільки мені відомі розцінки, то вартість 1 місця в хостелі починається від 80 грн, це в 8-місних кімнатах.
    Тому думаю, що така ціна за окрему квартиру є дуже низькою, Але це лише моя думка, з наймом квартири у Львові не доводилось мати справу, тому мало що в цьому розумію.

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На відміну від жителів Східної України, львів'яни не кидаються з кулаками на тих, хто говорить іншою мовою ;) У Львові дуже багато людей спілкуються вільно російською мовою і ніяких проблем нема ;)
    Так. Ціна майже така ж, як в готелях за 1-місний номер.
    Якщо від головного залізничного вокзалу, то пішки 7 хв. Тут на карті де "А" - в.Коротка, ліворуч де значки потягів - головний залізничний вокзал. Йти по вул. Чернівецькій.
    Особливо багато буде 24 серпня на 20 річницю Незалежності і до того пару днів. А так трохи є туристів в теплу пору року.
    Є багато різних. Пошукайте по гуглу, напевно щось знайдете.

Гарного відпочинку! :)

• Подобається Подобається x 4
  4. luhi

luhi Well-Known Member

Спасибо большое

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

а где более оптимальная цена на продукты?!

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

магазин или рынок?!

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шось на базарі шось в магазині -як по Україні

6. luhi

luhi Well-Known Member

ну незнаю у нас на рынке дешевле, а в магазин страшно заходить

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в нас теж є магазини для людей типу ахметшоп

8. luhi

luhi Well-Known Member

есть ли во Львове и где Шоколадницы и какая самая классная?!

9. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

то у Львові є "Майстерня шоколаду", поблизу площі ринок.
    Там виготовляють шоколадні вироби, які можна придбати, а також поласувати ними на місці http://www.chocolate.lviv.ua/

також дуже смачний гарячий шоколад можна замовити у кав'ярні "Золотий дукат" http://freshcoffee.com.ua/

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  11. luhi

luhi Well-Known Member

спасибо большое

12. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

о_О цілком логічне питання, судячи з тв новин, і т.д. .... взагалі то в самому місті російскомовсі займають десь(як мінімум) четверть, думаю навіть ті малолітні націоналісти не будуть шукати хто львівянин а хто ні.... ;)

13. holander

holander Member

Вітаю шанлвні львівяни, давно хочу потрапити у ваше місто, ось трапилась нагода хочу дещо уточнити:
    хочу пройтись по місту і його визначних памятках, облазити половину ваших парків, 1-2 кафе, просто відпочити, на все маю 24 години, отже, краще приїхати вранці в пятницю чи вранці в неділю?
    бачив список памяток "масандра-пузатий з бочкою - музей-аптека-дзига(моравянка і медівка)-собор-лемко з пальцем-дукат-паранормальна лабораторія(вас туда не впустять але вона така синя ))) - церква андрія, кінь данила-адам міцкевич-віденьська кавярня(не купуйте в низ чоколядки)-собор єзуїтів-мимо літери на площу ринок-за годинниковою стрілкою по колу, впираємся в кут де чувак сліпий на гітарі ваяє-грецький ресторанчик, він же булка, де дуже смачна піцца, або міжнар вареничний фонд, де так собі вареники але дешево. поївши виходим на свіже повітря, уникаєм швидкісний трамвай і йдем зліва за костьол. там тоже купа закладів, аля малий париж.", спробую його втілити а також куди можна піти у Львові вночі (24,00-7,00)? відпочити оком...

Планую їхати в двох - я та мій рюкзак, попередньо уточню маршрут по гугл мап.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В неділю центр перекритий, менше транспорту, але більше туристів і менше вільних місць в кнайпах. В п'ятницю більше метушні, транспорту, зато більше вільних місць в кнайпах :)

15. holander

holander Member

Дякую, отже в пятницю буду пити львівську каву ))

16. economistka

economistka New Member

доброго дня львівяни. будемо гостювати у вас з 3 по 5 червня. хочемо в цей час попасти в оперу. на їх сайті немає ще репертуару на червень. чи реально купити квитки в день спектаклю і яка їх ціна. дякую.

17. luhi

luhi Well-Known Member

Ну вот я определилась в том что точно хочу посмотреть:

1. ансамбль Успенской церкви; монастырский доминиканский костел Божьего тела; подземелья аптеки-музей. Ансамбль площади Рынок - жемчужины эпохи Возрождения: городская Ратуша.

2. Олеський замок, подземелья Иезуитского костела.

3. "Шевченковский гай

4. - площадь Марийская, аптека и пассаж Миколяша, дворец Потоцких - прежняя резиденция графа Альфреда Потоцкого; Картинная галерея,

теперь подскажите как добраться туда с улицы Короткой

18. Romansd

Romansd Well-Known Member

Дуже просто, варто лише вийти на площу Кропивницького (ореєнтир великий собор в готичному стилі) а далі трамвай №1 (можна і 9, але буде довше) або любу маршрутку що через центр їде.... і до центру доїдете, далі пішки
    В Олеськ, здовж таки на площу Кропивницького, там вже ловите маршрутку що їде до автостанції №2 (АС2) там маршрутка на Олеськ приблизно що 30 хвилин їде... через півтора години будете в Олеську

19. SPB

SPB Well-Known Member

У зв'язку із сезоном літніх ремонтів від Костелу в центр можна доїхати 1, 2 трамваями (швидко), або 9, 6 (трохи довше). Назад 9, 2 (швидко), 1, 6 (довше):)
    Також від Університету Франка в центрі до привокзальної їздять всі тролейбуси (2, 9, 10), вони їдуть прямішою дорогою, проте від зупинки (пам'ятник Бандері) йти на 100метрів більше.
    Доречі 6 трамвай також їде до другої автостанції, з якої і їздять маршрутки на Олеськ.

20. Romansd

Romansd Well-Known Member

не зовсім... там ще топати і топати. Це колись кінцева шістки була на Богдана Хмельницького, зараз ні

а де твій аватар? :)