Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. Yogus

Yogus New Member

Привіт. Хотілось би отримати пораду: сам я з Києва, вирішив на 30.04-02.05 з'їздити до Львову зустрітися з друзями. Розумів, що на даний час у місті буду багацько людей, тому білети на потяг купив завчасно, а ось про проживання забув. Ось залишився тиждень до поїздки, а всі квартири та готелі кажуть "номерів немає". Залишається варіант хостелу, але з даною тенденцією можливо там мені теж вже відмовлять. Що ви порадите? Є сенс дзвонити до хостелів? Можливо існують місця де дозволено ставити намет? Звичайно 2 ночі погуляти по місту я витримаю (в Празі я 3 ночі так блукав), але не хотілось би втомлювати дівчину, ось і вирішив порадитись у Львів'ян.
    Дякую, що прочитали моє довге чтиво. :)

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для російських туристів.
    90 відсотків усіх книг - російською...

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

Є рибні магазини - там рибки плавають :)))

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

У Львові його немає

• Подобається Подобається x 1
  4. sselev

sselev Well-Known Member

Зоопарку нема, але є кілька тварин у Шевченківскьому гаї.

5. Pumik

Pumik Member

жалко...
    но не могу не соффтопить, зато у Вас есть старое кладбище, на которое водят экскурсии и чтят веками память предков, в отличии от нашего первого городского кладбища (1792 г, на 2 года старше самого города Одесса), которое в 1937 сравняли с землей, на его месте, на могилах почтенных людей построили спорткомплекс, школу, парк (в последствии луна парк) и зоопарк. Так что гуляя в Одессе по зоопарку мы гуляем по могилам. И Николаевский зоопарк никак иначе, как на месте старого городского кладбища, снесенного 30 лет назад.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це Личаківське кладовище

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Трошки не так ;) У Львові є зоопарк! Правда я там не була, прочитала колись на форумі. Тема Дитячий зоопарк у Львові (постійнодіюча виставка)

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Таки є..
    Вчора,в Ряснянськім лісі якісь ґамадріли так ричали...ужосссс....:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  9. Pumik

Pumik Member

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Навіть не знаю.. Хіба що просто кафе з солодким..

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Pumik, можете глянути ще на посиденьках тему "куди піти з малечею", там багато інформації.
    З улюблених місць моєї малої - Леопарк (Кінг-крос Леополіс на Стрийській або Інтерсіті), там же ковзанка, Вулик у новому цумі, - дитячі розважальні центри - лабіринти, батути, басейни з кульками і т.п., в "Антошках" - щось подібне, але безкоштовно і скромніше, парк культури (не знаю як зараз, а минулого року у Насті хітом сезону були човники в басейні), Стрийський парк - озерце з лебедями, як набридне - нагорі є досить непоганий майданчик з качельками, Аквапарк, майстерня шоколаду, Дім легенд (була у захваті від офіціантки-ліліпутки, єдиний мінус - досить тісно), екскурсійні паровозики, ще казали, що гарно бавлять дітей у Старгороді - але ми там не були, так що не знаю.
    Багато цікавого є біля Львова, якщо будете своїм транспортом, можна відвідати яку-небудь "Бухту вікінгів", зоопарк біля Самбора, замки. Ще можна глянути на сайті "Знайки" - вони постійно організовують екскурсії для дітей.

12. Black lable

Black lable New Member

Подскажите каким общественным транспортом добраться с ж/д вокзала до гостиницы Електрон?

13. Romansd

Romansd Well-Known Member

якщо ви про цей що на вул. Квітки-Основ’яненка, 4, то або пішки приблизно 15-20 хвилин (але дорогу доведеться попитати) або замовте таксі (краще при під'їзді до міста радіо таксі по телефону викличте)

14. Black lable

Black lable New Member

Да, я про эту. А скажите состояние гостиницы оставляет желать лучшего или не все так плохо?

15. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

В одному з них працює сестра чоловіка, я там була, досить мило. Хоч є просто жахливі хостели, дивлячись в який попадете. Хочете напишу Вам тел, передзвоните і запитаєте чи є місця. На скільки памятаю там є і 2 і 4 і 10 місні кімнати...

16. Romansd

Romansd Well-Known Member

тут вибачайте, я в самому готелі не був... просто відносно недалеко живу...
    ззовні звичайний 5поверховий житловий будинок, колись був готель для працівників які приїздили у відрядження на завод Електрон, звідти і назва, тому сервіс думаю відповідний...

17. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

якщо Ви без важкого багажу, то найкраще пройтись (гугл мапс в поміч)
    якщо ж з - то справді краще таксі (туди не ходить жодний громадський транспорт)
    але на самому вокзалі не беріть, краще
    на крайній випадок, при виході з головного входу направо є стоянка радіо-таксі.. в них буде дешевше, ніж в тих *таксі! таксі! куди їхати треба? беремо таксі!*
    на весь маршрут пішки пише 18 хвилин (1,5 км)

• Подобається Подобається x 5
  18. Black lable

Black lable New Member

Большое спасибо за ответ.

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

За карту отдельное спасибо.Буду по ней ориентироваться.

19. luhi

luhi Well-Known Member

А безопасно ли ехать отдыхать русскоязычным гражданам во Львов в свете последних событий?!

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

навіть дуже безпечно ніхто вас нечіпатиме і пошліть на...... того хто скаже навпаки

мовна ознака тут ні до чого

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)