Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. damian

damian New Member

в любому :)

2. Dreamy

Dreamy New Member

Підкажіть будь-ласка де точно(вулиця і номер будинку) знаходиться магазин "Художник" і магазин "Світ паперу"!!!!дуже вдячна!!!:)

3. hrobak

hrobak Well-Known Member

проспект Шевченка, 3 та Левицького, 4

4. Dreamy

Dreamy New Member

дуже дякую!!!!!!!!!!!!!!

5. Sergij

Sergij миється в бані

Друзі, не маю змоги перечитувати всі 50 сторінок теми, але дуже хочу дізнатись чи ще діє готель у гуртожитку ЛП №11? І якщо так - яка вартість і чи хороші умови? Треба з'їздити у справах до Львова, напрошуватись до знайомих не хочу, так як це закінчиться п'янкою. Чув колись про цей готель і вирішив запитатись, бо в інтернеті досить мало інформації. Може якщо хтось має номер телефону або порадить якийсь кращий варіант - буду дуже вдячний.

6. Полковник

Полковник миється в бані

На этом сайте
    http://www.vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=130&subrub=1&item_price1=&item_price2=&page=1

Нашёл объяву про однушку.
    1-кім. кв-ру в. 1-го травня, 150 м від Ратуші, 2 п., 4 сп. міс., рем., вода гаряча, холод. цілод., побут. тех., посуд, постіль, поселення цілодобово. 200 грн.

Надо на конец мая.
    Может кто подскажет, гостиница - это дороже или дешевле?
    Надёжнее или по фиг?

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Готель дорожче Вас виненсе...а про надійність??? сфера таких послуг зараз дуже велика у Львові, тому кожен хто дає таку пропозицію дорожить клієнтами...

• Подобається Подобається x 1
  8. syavych

syavych копач

Був неприємний випадок із знайомими - заселились на 2 дні, заплатили, в кінці першого дня прийшли господарі, які вперше чують про людину, що здала цю квартиру (показали усі документи) і виселили їх. Знайомі страшні пофігісти, тому навіть не сперечались. Але такі випадки рідкість, та й думаю Полковника це не стосується - він за себе постоїть ;)
    А готелі вроді від 400грн були, як зараз не знаю.

• Подобається Подобається x 3
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо мова про травневі свята, то в готелях вже все давно забите. Якщо і є вільні місця, то найдорожчі.
    А щоб не розвели, то треба зразу ж при першій розмові телефоном питати чи мають документи на квартиру і при зустрічі (отриманні ключів) подивитись на ті документи, а також в паспорт на прописку. Якщо людина в іншому місці прописана, то хоч би дані переписати собі, щоб потім не шукати вітру в полі.

• Подобається Подобається x 5
  10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Готель переважно дорожче, але по надійності напевно все таки краще.

Є готелі від 240 грн. Принаймі я знаю такий. Знаходиться біля моєї старої роботи. Чистий, не тарганник, просто в тихому місці. На жаль засвітити не можу, оскільки рахується як реклама. Хіба в пп скину при бажанні.

11. Patrick

Patrick Well-Known Member

...йой , Полковник , а що в Вашій організації "те кто надо" (де Ви працюєте) немає явочних квартир в Львові....!? Що Ви мусити через форум питати. :pardon:
    Якщо не має , то тоді Ваша фірма якась жебрацька...бо всі організації такого гатунку мають власні помешкання "там где надо"...умебльовані з комплектом чистої постелі і посуди.
    Вам би повинні були в спецчасті дати ключі і адресу квартири разом з білетом і командіровочними грошима.

• Подобається Подобається x 5
  12. Gron

Gron тафгай

Останнє редагування: 1 тра 2010
  13. olichkaaa

olichkaaa New Member

в нас тепер всюди дорого.....

14. OZI

OZI Member

Здравствуйте!!!
    Собираемся провести в Вашем городе медовый месяц. Подскажите какие места обязательно нужно посетить и как до них добраться? Особенно интересны замки, о которых мы так много слышали. Может ссылочка какая полезная найдется:) и еще совершенно не представляем где можно остановится, может посоветуете что-то оптимальное по соотношению цена/качество ? И как обстоят дела с экскурсиями? Как можно забронировать их и можно ли?) Полезной будет любая информация)
    Спасибо заранее, в долгу не останемся, соберетесь в Крым - обращайтесь;)

• Подобається Подобається x 2
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

OZI,
    про готелі пошукайте в цій темі.
    Про замки Львівщини є в темах "Замки навколо Львова" та "Олеський та Підгорецький замки".
    Є тема про "Туристичні фірми нашого міста".
    Про гарні місця можна почитати тут - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=44742 і варто заглянути в тему Найромантичніші місця Львова :)
    Гарного відпочинку!

• Подобається Подобається x 7
  16. OZI

OZI Member

Спасибо большое, nirvanka :give_rose: !!!

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви, очевидно, ще Гууглі не бачили... :)

18. OZI

OZI Member

Гуугль - это да, великая вещь) Вот только интересует не энциклопедичная информация и не реклама, а мнение жителей Львова. Ведь именно им, как никому более, известны самые интересные, яркие и в полной мере отражающие атмосферу города, места)))
    Это я по себе знаю, живя в курортном регионе, не устаю удивляться нелепости некоторых традиционных туристических маршрутов)))

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А ми тут на форумі - запитань, на які ДАВНО є відповідь. Вже вторий ящик блюдєчків з голубими кайомочками для лінивих читати у Нірванки закінчується.

20. Mamont

Mamont миється в бані

А нужен ли вам отель? Я, когда бываю во Львове, снимаю квартиру посуточно. Если поэкономнее - то за 150 грн в сутки. Если покруче - то за 400 грн в сутки.

а де твій аватар? :)