Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. Olio

Olio New Member

ага, згадала! Щиро дякую!!!!

2. antilopa

antilopa New Member

Шукаю компанію для зустрічі Нового року в ресторані "Озеро" в Наварії,там буде бомбова програма.

3. Максоля

Максоля New Member

Найкраще скористатися послугами турагенцій.
    Там можна замовити і проживання і екскурсії.

Знайомі їхали через "Львів-Тур". Дуже задоволені:good:

ось сайт:http://www.lvivtour.com.ua/

4. Эх... Я б тоже к вам в гости на Новый год приехала, но нет такой возможности...
    Может быть, когда нибудь...

5. Максоля

Максоля New Member

Приїжджайте! Не обов'язково на Новий рік. Там гарно завжди.:)

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Йой,Рибко,та можливість є завжди:)лиш би було бажання:)во ми з компанією можемо собі отак підірватися,зібрати манатки і махнути на день у Київ:)мінімум раз на рік буваю в Києві....люблю Дніпро...

• Подобається Подобається x 3
  7. Поверьте, у меня действительно нет возможности...

8. gryvul

gryvul Well-Known Member

Якщо проживати, то колись контактував із цими кадрами: http://www.ukarpatah.com.ua/ (там одна фірма і Карпатами займається і Львовом, але суто львівський сайт я не пригадую. але то нічого, замовлення передадуть ;)) і www.inlviv.info
    Тільки я зараз не пригадую ніякої інформації, яка би там мала бути програма на Новий рік. Можливо, навіть нічого централізовано організовуватися не буде (БО КРИЗА).

• Подобається Подобається x 1
  9. Vetta

Vetta Well-Known Member

так ви говоріть скільки готові платити, то може хто і зголоситься... скільки вас людей приїде...

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Шановні форумляни! Якщо хтось регулярно їздить до Польші і знає, яка нині ситуація на якому з кордонів (конкретно цікавлять пункти в Мостиськах та Смільниці, але якщо є інформація по інших пунктах, також буду дуже вдячна)? Ми збираємося 27/12 зранку їхати через один з цих пунктів претину кордону і не хочеться годинами стояти в черзі...

11. ЛюблюЛьвів

ЛюблюЛьвів мандрівниця світом

Я так люблю Львів!!! прямо не знаю що і робити......Випадково наткнулася в неті на фотографії закутків міста, тобто не попсових вулиць. І мене просто понесло!!!! Так закохалася у місто, що хоч зараз збирай речі і їдь=) Була у Львові 3 рази, а тепер мрію зірватися і піти гуляти по тим самим закуткам міста. З картою, фотиком та плеєром...........................

• Подобається Подобається x 3
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

А я буду зустрічати Новий рік у Львові.Збирається вся родина двоюрідних братів і сестер. Деякі з них не бачились років з 15-20.Хотів би побувати в цирку-не бачив з дитинства, дивився, що вистави є 2 січня ,але чи будуть квитки не знаю.

• Подобається Подобається x 2
  13. pilot-crimea

pilot-crimea New Member

Потрібна порада

Усіх с наступаючими! :preved:
    Таке питання: ми проїздом через Львів їдемо до поляків, де краще зробити обмін грошей (гривня, долар чи євро) на злоті, Львів або вже у Польщі? Порадьте будь ласка :)

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В Польщі залежно де будете. Є міста, де тяжко знайти кантори, в яких міняють гривні. Також кантори та банки працюють до 6ї години, а в свята закриті. Тому краще поміняти у Львові. Але десь в центрі, а не на автовокзалі. Або можна поміняти гроші на кордоні (на Рава Руській - Гребене точно є кантор, який цілодобово працює, за інші пункти не знаю). На кордоні курс кращий, ніж на автовокзалі у Львові. І майже такий самий, як в центрі Львова. Принаймні так було у вересні.
    З наступаючим і гарного свякування! ;)

• Подобається Подобається x 1
  15. Olio

Olio New Member

Nirvanka, дякую, та вже з'їздили:) Звітуюся, може кому знадобиться: маршрут №18 дійсно зняли (добре, що ми сумки лишили на вокзалі і часу вистачало). До стрийського автовокзалу дісталися №37 з "Привокзальної". І увага всім туристам!!! Ми прогавили момент з недавніми змінами в трамваях (відсутність кондуктора) і з нас здерли штраф! Пояснення, що ми немісцеві і півроку тому платили кондуктору не подіяли...

16. pilot-crimea

pilot-crimea New Member

nirvanka, дякую за інформацію :)
    їдимо до Закопанє, на руках будуть долари та небагато гривні

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Курси валют по Польщі можна глянути тут. Показує, що гривня - 0.3730 злотих, долар - 2.9618 злотих.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я прекрасно зустрів Новий рік у Львові.На Валовій є такий гарний новий будинок,де розташована фірма Консоль.Так ось,в тому будинку в шикарній квартирі я зустрічав Новий рік.Після пішли в центр на ялинку.Стометрівка була гарно оформлена,з масою гірлянд на деревах,багато молоді.А першого січня була Криївка і Мазох.Круто.Отож Новий рік запам"ятався назавжди.Дякую Львову.І каток коло Ратуші гарний.
    За все добре на жаль потрібно платити.Поки їздив у Львів,вдарили морози, яких я не чекав.
    Залишив будинок без опалення.Ну і .....Сьогодні обрізали всі батареї,труби.Всі замерзли.
    Нічого,вже і так треба було міняти стару неефективну систему,котра їла по 1200 куб.м. газу на місяць.Літом потрібно буде робити опалення.Хочу зробити електрикою,і назло не буду платити медведям за газ.Все закінчую офтопити.
    (Зимою я живу на квартирі,а літом в будинку який розміщений недалеко від міста,залишився в спадок від жінчиних батьків).:scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 17 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
  19. pavel177

pavel177 New Member

Здравствуйте ув. форумчане.
    Подскажите пожалуйста, красив ли Львов ранней весной, в марте? Как раз в начале марта и планируем прибыть, или все же отложить поездку до лета? Это первый вопрос. Второй - возможны ли ночные прогулки, насколько Львов криминален? Да и вообще, как обстановка в городе в связи с кризисом?

Останнє редагування: 16 лют 2009
  20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Добрый день всем!
    Подскажите куда можно съездить недалеко от Львова, но чтоб было много чего посмотреть? :) Желательно, чтоб меня там ещё не убили (вспоминая анекдот) :)
    А то по городу ходить буду, но ведь самое интересное всегда не на виду...
    Спасибо!

а де твій аватар? :)