Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Georg, 24 лис 2006.

1. Kasper

Kasper Member

Відповідь: Потребую допомоги

Обов"язково зходи в оперний театр

2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ну, я ж не маю на увазі взяти пляшку пива, всістися на лавочку і розпивати спиртні напої в громадських місцях.
    Справа в тому, що у центрі Львова ресторани і кафе відкривають свої літні майданчики, де можна зробити замовлення так само як і в залі. Ну, а влітку я полюбляю посидіти на повітрі.

3. vasili

vasili Well-Known Member

я тоді не правельно зрозумів цю нижче тезу....
    Тоді все впорядку, ви справжній пан, та культурний Дядько, моя до вас повага...:), бо сам іноді грішу тим самим...:)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я теж думаю, що так цікавіше і ніхто не підганяє.. Але треба наперід уточнити графік роботи замків, щоб даремно не приїхали в день, коли він буде зачинений..

5. Melody

Melody Well-Known Member

Касю, я минулого року так само об"їздила всі замки Львівщини. На маршрутку - а далі пригода гарантована.
    Вражень від таких мандрівок - море :)

• Подобається Подобається x 1
  6. vasili

vasili Well-Known Member

Мелоді бутьте так ласка розкажіт як журналістка окремі факти подорожі...цим самим ви візуально створите люфт між реальністю та віртуалом, і це консептуально вплине на масову зацікавленність... у пихату Галицьку автентичність...не пожалкуйте комента пліз...як можете по картинно!:)

7. Melody

Melody Well-Known Member

Та можу навіть цілий фоторепортаж :)
    Тільки зроблю це на вихідних і розміщу в іншій гілці, бо тут це оффтоп.

• Подобається Подобається x 1
  8. vasili

vasili Well-Known Member

Домовились!

9. Іруся

Іруся Member

Відповідь: Мрію про Львів!!!!

Львів'яни! Дуже цікавить інформація про снаряд в стіні Преображенської церкви (вул.Краківська). Звідки він там? Розкажіть або дайте ссилку, бо ніяк не найду. Заздалегідь дякую.

10. marco

marco Member

Я знаю, що ця церква (колись костел тринітарів) була пошкоджена підчас острілу Львова генералом Гаммерштейном у 1848 р., отже може це пам'ятка цих подій.

11. Іруся

Іруся Member

Дякую, marco, але пiд нею напис 05.01.1919р. Мабуть ця куля вже пiзнiше туди потрапила. Може хтось ше знаэ?

12. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

хотіла завітати на якісь найближчі вихідні до Львова - білетів немає :sad:

13. KabMiner

Коли я вчився в універі, то нам викладач розказував, що підчас українсько-польської війни 1919-1920 рр, Преображенська церква і Катедра замурували в свої стіни по гільзі від артелерійських снарядів на знак того, що ніби-то в них потрапили ці снаряди, відповідно з польської і з української сторони. Але насправді того не було, бо інакше від них мало що залишилось би (грубо кажучи, священники понти поганяли, показали всім що їх служба і опасна і трудна).
    А Автолюксом не пробували їхати. Дорогувато, щоправда.

14. vasili

vasili Well-Known Member

думаю не в грошах справа, чи не так?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Квиток на автобус "Київ - Львів" коштує в районі 50 грн, майже як і потяг, чи не так?

"Хто хоче - шукає можливість, хто не хоче - шукає причину"
    (не пам'ятаю чиї то слова)

16. KabMiner

Раніше я думав, що вся справа в грошах; зараз думаю, що вся справа в часі (його відсутності)...

Додано через 14 хвилин
    В Автолюксі дорожче - 85 грн.
    http://www.autolux.ua/russian/schedule?d=quick&filialid=11&arr=19&Submit2=%ED%E0%E9%F2%E8

17. Кемен

Кемен New Member

Дуже хочу поїхати на навчання до Львову... правдв то буде років через три.... Люблю ваше місто.. за красу свіжість та патріотичний дух.. була на жаль у вашому місті лише один раз і то давно.. проте Львів справив на мене глибоке враження і запам’ятався на все життя... і люди у вас хороші й прості... до речі.. не підкажете в який ВУЗ у вас можна спробувати поступити по професії художника?

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

прикладного та декоративного мистецтва - але не раджу. Краще вже в поліграфічний ;)

19. Кемен

Кемен New Member

ну декоративно-прикладне мистецтво я не дуже люблю.... А в поліграфічному що? які можливості? скільки навчатись? що при вступі потрібно здавати? :)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну я глянула на ціну на перший-ліпший автобус на bus.com.ua.

а де твій аватар? :)