Йдемо з чоловіком до кумів,де будимо жарити шашличок на подвір"ї,і попивати шампанське-мартіні-горілочку під ялинкою)))))
Тільки бажано в "профільних" гілках... Ну не хочу я з Педрами зустрічати НР... З Вами, Рыбка, з ЗАДОВОЛЕННЯМ!!!
Мені подобаються люди, які люблять і вміють добре, смачно і довго поїсти... А ще під розмову... Про ту ж саму рибалку, подорожі і минулі часи...
Вирішили - вдома! Друзі (з 9 котами, 2 станції метро без пересадок) раптом отримали запрошення на ювілей родички (саме 31-го), а до територіально віддалених друзів дружина їхати не хоче. Новорічне таксі - 300-500 грн. А я тут за 2 доби завантажив для дочки "котячих господарів" 22 гігабайти бальних танців (вона-тренер з латини), доведеться урочисто вручити на Різдво.
......... Може станеться чудо і Всевишній почує та насипле до завтра 10 см снігу і підкрутить термометр до -5... А як ні, то в стінах... Шашлик шкода...
Отак раз кілька років тому в серпні - виїхали на традиційний шашлик - і страшенна злива. Зненацька, попри всі прогнози. Виручили дівчата, з якими познайомилися "на місці" - показали покинуту альтанку з асфальтованою підлогою і купою битих лавок. Який був шашлик! І концерт!
Дощ, сніг, град не стримають нас! Колись і під парасолею шашлик смажили... Нас було шестеро, а парасоля (випадково лежала у однієї пані в сумці) - одна! Чхати на дощ. Мокрі, веселі і щасливі, бо дощ закінчився так само раптово, як і почався, рівно через три хвилини після закінчення приготування шашлику
Один з найекзотчниших шашликів був - у кузові розібраного автобусу "ЛАЗ", в кущах біля болота. Випивки було мало, проте до нашої компанії приєдналися студенти-"ефіромани". Пізніше вони вирішили зайнятися сексом під ефіром і ми делікатно їх залишили.
На 22.00 в Церкві св.Онуфрія Подячна Служба Божа. Опісля,зустріч Нового року на монастирському подвір*ї(з чайком і печивом). Традиційно,так зустрічаємо вже не перший Новий рік. - Запрошуються всі бажаючі.
А ми цього року хочемо відсвяткувати Новий Рік в Єгипті... на морі з дітьми... Це наша сімейна давня мрія поїхати на море взимку... Ніяк не можемо її втілити в життя... Може не дуже суперовий варіант, бо теж люблю бути в таке свято вдома, але хочеться чогось новенького...