Де святкуємо Новий Рік?

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Багіра, 6 гру 2008.

1. fuxx

fuxx Member

А для мене щось НР і не таке велике свято. Навіть не хочеться ніякого гучного святкуваня.

Можливо б з друзями але вони далеко (

• Подобається Подобається x 6
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Дома. 1-го на сутки :sad:

• Подобається Подобається x 4
  3. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

А ми, звісно, хотіли в Карпати, як це, я і не в горах:)
    але фінансове становище не дозволяє:sad: тож вирішили 31 сідаємо в авто і гайда в Карпати... Новий рік біля вогнища в лісі!!!;) прикрасимо ялинку-вибір буде великий...а там вже якось переночуємо в машинінініні....:)

• Подобається Подобається x 9
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І в нас не було одноголосся. Знайомий сказав, що будемо в нього. В останні дні сказав, що не виходить. Залишились або ми, або інші знайомі. Мали обговорити разом з ними і вирішити. Але вони казали "пізніше вирішимо, ще є час". Ну а коли вже поїхали закуповуватись, то я питаю "і де будемо?". А мені відповідають "у вас". Короче поставили перед фактом. Я подякувала, що нас попередили. А в нас же ж баба проблемна - не дає взагалі знайомих запрошувати. Але ж хто нас питає? Чоловік мовчки при них задзвонив до баби і спитав чи можна. Ясно, що вона не дозволила і ми будемо в знайомих в результаті. Тому я і не хочу ні НР, ні того всього..

• Подобається Подобається x 5
  5. от тижні за два до Нового року, чи то навіть за місяць, у всіх такі грандіозні плани, настроюєшся собі кудись піти, відірватися, погуляти, а тут в останній момент все зривається, виникають якісь конфронтації, конфлікти або ще якесь западло і ти стрирчиш вдома, як придурок... хоча... вдома то теж мабуть весело...

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У нас так само. Сімейні - Різдво та Йордан. Новий рік виключно з друзями. :)

А я вже знайшла собі перепис на Новий рік. Робитиму свинячі відбивні під соусом камембер. Отак! :blush:

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

А з нами поділитесь...переписом ?:girl_flirt:

Останнє редагування: 30 гру 2008
  8. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

і ми дома будемо НР зустрічати перед телевізором. а наступного дня поїдемо в Карпати. так довго чекали цих свят, а тепер... настрою чомусь нема... тому олів'є, "іронія долі", шампанське і спатоньки.

9. Liliyah Romanova

Треба тоді його перекласти, мабуть.
    Писати сюди чи на ДП? ;)
    А в нас нема телевізора! :yahoo:
    Ми будемо з музикою, ялинкою та грою в уно, нарди... :girl_curtsey:

Може, ще фільм якийсь підберемо.
    Учора подивилися знову "It's a wonderful life", такий клас! Я пошкодувала, що ми не відклали на новорічну ніч його...

10. Wild gucul

ну і ще забув додати - з львівським форумом) а стосовно телевізора - то як без привітання Президента? чесно кажучи без цього моменту Нового року не уявляю собі.
    А як ви новини дізнаєтеся чи просто якесь кіно цікаве, програму подивитися?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  11. Liliyah Romanova

А, ну привітання президента ми собі з нету стягнемо. Різниця в часі це дозволяє якраз. :)))
    Треба би десь пошукати ще привітання королеви й послухати. :haha:

У нас компутер є. ;) Маємо рахунок на UkrainaTV.com. До інету підключені, а в мережі можна знайти все, що завгодно.
    А от психотропну зброю, як я телевізор називаю, купувати не збираюся. Все, що дивимося ми чи наш син, фільтруємо. :)

• Подобається Подобається x 7
  12. карапуз

Мабуть краще на ДП,бо тут немає відповідної гілки:nea: :).

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Вдома, без гостей. По перше діти ще замалі, а по друге що там св"яткувати :) Для мене НР - це телевізор і шампанське.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

а ми робитимемо курку з бульбою :))) з соусом майонез-напополам-з-кетчупом :))) :)))

15. Liliyah Romanova

Тут немає, на жаль.
    Але думаю, якщо сюди, ніхто проти не буде. А на ДП продублюю. :)

Свинина під соусом Камембер

Складники
    0,5 кг свинячих філе
    1 ст. л. масла
    3 ст. л. білого вина
    1/2 - 3/4 горнятка (мушу вдома подивитися скільки це в мл) вершків
    1 ст. л. подрібненої свіжої зелені, майорану, чебрецю та тим'яну
    1/2 кружальця сиру (4 унції - веб-калькулятор каже, що то 115 г) camembert
    до речі, кажуть не брати камембер фірми президент, бо він погано топиться
    сир почистити від плісняви й нарізати скибками
    1,5 ст. л. міцної муштарди (гірчиці)
    свіжомелений перець

Свинину трошки відбити пласким боком молотка, поперчити й обсмажити з обох боків на вершковому маслі, десь по 3 хвилини на кожну сторону відбивною, перевертати лише раз. Вийняти м'ясо на глибокий таріль, аби стікав сік. На сковороду додати вино і довести його до кипіння. Додати порізаний скибками камембер, муштарду і сік, що стече з м'яса. Помішуючи суміш, додати вершки, зелень, довести до кипіння. Додати ще трошки вершків та приправити.
    Свинину подавати поливши її соусом та прикрасивши зеленою петрушкою.

Французи кажуть, що до цієї страви подавати треба Chiroubles, але думаю, що можна й інше червоне. :)))

Знайшла ще інший перепис, хренцузький, але думаю, що не буду лякати гостей такою екзотикою. Візьму простіший. :)

16. Wild gucul

а я ще не знаю що ми приготуємо. треба буде або жону на ДП у розділ кухня відправити, або самому там щось пошукати. але однозначно страва буде з мнєса:)

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

А в нас вже підготовка до святкування Нового Року.

Завтра зранку йдемо в Судети
    - і на нарти в Карконоше. :yahoo:
    Поїздимо радше на чеському боці (Janské Lázně ...? :scratch_one-s_head:) - більше снігу.

а на разі ще :crazy:

• Подобається Подобається x 15
  18. карапуз

Хочу на лижі !:girl_cray:
    То снігу нема :dntknw:,то грошей не вистачає :girl_in_dreams:...

19. Agaton

Agaton Well-Known Member

Га... точно та сама біда...
    Але і щастя в тому, що сімя як раз звідси - з Судетів - то принаймій спати мами де :pardon:

А ціни кімнат на ночувля у пансіонів в Карконошах ... :suicide:

• Подобається Подобається x 10
  20. Зануда

Зануда така зануда

Я планів не будувала. Це мабуть добре. Не було в чому розчаровуватись. Святкувати у Карпатах - не той ще у нас бюджет, щоб за одну ніч заплатити те, що в інший час піде за тиждень проживання у комфортних умовах милого пансіонату.
    У друзів такі ж дітки як і у нас, тому ні до себе кликати, ні до них йти. Хіба, як минулого року - прилаштувати дітей з бабусями-дідусями і на гульки, але цього року немає куди. Коротше, вдома. А, як діти поснуть, то підемо до карапузів щедрувати ;) :))):cools:

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)