Мы Новый год встречаем дома или у дедушки с бабушкой. А на Рождество едем к нашим знакомым. Они очень вкусно готовят.(Кстати, он - поляк, она - украинка. Это к слову, а то тут некоторые думают, что я поляков не люблю).
У мене у Горлівці подруга, працює на "Стиролі". У неї на Новий рік нічна зміна... А ще їй донечка замовила на Новий рік сніг, щоб на вулиці було гарно-гарно... У нас влітку непогано, є чудові куточки, а от взивку міста сірі та сумні. Коли сніг - веселіше. А от старий Львів красивий навідь взимку - архітектура...
Та я в курсі, але мих уже часом, як хлопчисько в школі. Того й гидко зробилося. Я розумію, що фаза місяця така, але вже так язика не проконтролювати... Кому-кому, а йому точно не пасує. Та й мову українську ніби знає... Та я не проти. Просто ми для себе вирішили саме так. І ялинку будемо ставити перед 19 грудня. Якраз на нині запланували робити забавки на ялинку із вовни овечої. Як матиму натхнення, то зазнимкую процес і поділюся тим, як таке робити (якщо цікаво). Даркові дуже подобається. Вже дочекатися не може, але перше пішов поплавати у ванні й побавитися новим човником.
ЖмЕренки,Миху То є файна станція..завжди,коли їду в Київ,на тій станції серед глупої ночі весь час ходить тітонька,яка гучним голосом на весь вокзал пропонує вареники,пельмені і мінеральну водичку..цікаво,кому ж то в 3 ночі вареників хочеться?
И часто с вами такое случается? Может к врачу стоит обратится? Хатя, вам ли обращать внимание на такие мелочи... Питер, к стати, тоже запланирован, если успеем.
Буде компанія з 10-13 знайомих, з якими бачимось майже щотижня. Але ще не визначились де - або в когось вдома, або знайдуть якийсь паб чи ресторанчик.. Був варіант поїхати в одне село в одну хатинку, господарі якої влаштовують "хлопську" програму гостям - шашлики, катання на фірах, поїзка до озера серед лісу, справжня сільська кухня. Але це задалеко від нас і там ще б були чужі люди..
ВЕДА )) У мене у Горлівці подруга, працює на "Стиролі". У неї на Новий рік нічна зміна... А ще їй донечка замовила на Новий рік сніг, щоб на вулиці було гарно-гарно... У нас влітку непогано, є чудові куточки, а от взивку міста сірі та сумні. Коли сніг - веселіше. А от старий Львів красивий навідь взимку - архітектура... ---------------------------------------------------------------- Ну Горлівка це легкий жах.. ___________________________ А якщо в тему то дійсно так буває що все міняється в останню хвилину )) ....... їду в Москву на Новий рік... а далі в Рязань )) не до Полковника правда, але ж їду ))
Аааа... Тєща буде сідіти фтелєвізорі.так що навіть вчую.як тотой...ґратюлює... як його...призидент...о...